- 18 Mayıs 2012
- 2.889
- 48
- 163
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.441
biz de bu pazar yada pazartesi gideceğiz. amaaaannn bir sürü iş var yaw. eşyalar toplanacak falan. bu sıcakta da zor bu işlerrrr
slm canım hoşgeldin biz kırdık çoktan hepimiz hamileyiz
di mi canım ben de bir sürü şey götüreceğim ordakilere vermek için fazlalıklar var... sen şu an hangi şehirdesin?
maşallah canım allahım nazarlardan korusun sizibebeklerini sağ sağlim kucağınıza aldığınız günleri de görürüsünüz darısı benim gibi bekleyen bütün herkesin başına inşş rabbim aratmadan versin
ne kadarlık hamişsin canım tedaviyle mi yoksa doğal yollamı
canım seninkiler kaçızdı? benimkiler 2 izzz.
canımm inşş seni allah söyletmiştir bende çok ikizim olsun istiyorum allahım inşş bana nasip ederama benim bebeğim yok malesef 2 yıl önce bi gebelik yaşadım o da melesef dış gebelikti aldırmak zorunda kaldık
ama sen ne kadar şanslıısn maşallahikizlerin var rabbim sana bağışlasın allah uzun ömürler versin
benim de abimin ikzleri var şimdi 6 yaşındalar erkekinşş bende abime çekerim
ayyy canım ya allah iyiliniği versin emiiiibiz psikolojik hamileyiz canım
ben denizlideyim. memleketimdeyim ama 2 saat uzakta bir ilçedeyim. gene de eşya toplamak ölümmm.
ikiz doğurmak zor olmaz mı kızlar ben korkarım
hheh evetttt psikolojik hamilekız hasretim de bana seninkiler kaçızzzzzz
hıhı var tabi 2zler. hatta geçen seneki tüp bebekten kalmalar. 2z olduklarından 1 yılda anca gelebildiler teyzesiiiiii
kızlar eve bi gitsem mi acaba. adama gıcık olup evde bırakıp çıktım geldim anneme. şimdi de aklım orda kaldı ama ona bi ceza vermem lazım veremiyorum. yarın onu ben bırakacaktım iş yerine. eve gitmeyeyim de minibusle gitmek zorunda kalsın diyorum ama sanırım gidicem. hep böyleyim, o çok katı, ben yapamıyorum. şimdi yarın bana işi düştü ya kesin konuşur benimle eve gidince.
erkekler biraz çıkarcı mı kızlar yaaa
ay kız ne korkcan. tek tek doğurmak yerine hooppp 2 si aynı anda çıkıverecek işte meydana. eh madem korkuyorsun o zaman korkularınla yüzleşme zamanın geldiiiiiiiseninkiler 3 üz olsun
ay kız ne korkcan. tek tek doğurmak yerine hooppp 2 si aynı anda çıkıverecek işte meydana. eh madem korkuyorsun o zaman korkularınla yüzleşme zamanın geldiiiiiiiseninkiler 3 üz olsun
ikiz doğurmak zor olmaz mı kızlar ben korkarım
ayyy 3uz müü.. yok mümkünse benim yarım olsun yani gram olarakmesela ben annemi hiç üzmemişim 1,75 gram doğmuşum ondan böyle manyağımm
beşiz nasıl doğuruyorlar ya
erkekler hem çıkarcı, hem bencil, hem çocuk, hem de ayakabı bağlayıcı
hee o zaman ben senden daha manyağım. çünküm ben 1,350 gram hemi de 7 aylık doğmuşum
aaaa kız ben de diyorum var sende bişeyler bana yakın
ben de 7 aylık kız 1,75 gramdan ne olur
bu arada meslektaşızz:13:
kızzz sorma doktorlar kromozom testi istedi. kesin çıkacak foyam ortaya. kesin benim kromozomlar ya eksik ya fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?