Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

biz de bu pazar yada pazartesi gideceğiz. amaaaannn bir sürü iş var yaw. eşyalar toplanacak falan. bu sıcakta da zor bu işlerrrr

di mi canım ben de bir sürü şey götüreceğim ordakilere vermek için fazlalıklar var... sen şu an hangi şehirdesin?

slm canım hoşgeldin biz kırdık çoktan hepimiz hamileyiz

maşallah canım allahım nazarlardan korusun sizi bebeklerini sağ sağlim kucağınıza aldığınız günleri de görürüsünüz darısı benim gibi bekleyen bütün herkesin başına inşş rabbim aratmadan versin
ne kadarlık hamişsin canım tedaviyle mi yoksa doğal yollamı

biz psikolojik hamileyiz canım

canım seninkiler kaçızdı? benimkiler 2 izzz.

canımm inşş seni allah söyletmiştir bende çok ikizim olsun istiyorum allahım inşş bana nasip eder ama benim bebeğim yok malesef 2 yıl önce bi gebelik yaşadım o da melesef dış gebelikti aldırmak zorunda kaldık
ama sen ne kadar şanslıısn maşallah ikizlerin var rabbim sana bağışlasın allah uzun ömürler versin
benim de abimin ikzleri var şimdi 6 yaşındalar erkek inşş bende abime çekerim

hıhı var tabi 2zler. hatta geçen seneki tüp bebekten kalmalar. 2z olduklarından 1 yılda anca gelebildiler teyzesiiiiii

kızlar eve bi gitsem mi acaba. adama gıcık olup evde bırakıp çıktım geldim anneme. şimdi de aklım orda kaldı ama ona bi ceza vermem lazım veremiyorum. yarın onu ben bırakacaktım iş yerine. eve gitmeyeyim de minibusle gitmek zorunda kalsın diyorum ama sanırım gidicem. hep böyleyim, o çok katı, ben yapamıyorum. şimdi yarın bana işi düştü ya kesin konuşur benimle eve gidince.

erkekler biraz çıkarcı mı kızlar yaaa

erkekler hem çıkarcı, hem bencil, hem çocuk, hem de ayakabı bağlayıcı

ay kız ne korkcan. tek tek doğurmak yerine hooppp 2 si aynı anda çıkıverecek işte meydana. eh madem korkuyorsun o zaman korkularınla yüzleşme zamanın geldiiiiiii seninkiler 3 üz olsun

ayyy 3uz müü.. yok mümkünse benim yarım olsun yani gram olarak mesela ben annemi hiç üzmemişim 1,75 gram doğmuşum ondan böyle manyağımm

beşiz nasıl doğuruyorlar ya

ay kız ne korkcan. tek tek doğurmak yerine hooppp 2 si aynı anda çıkıverecek işte meydana. eh madem korkuyorsun o zaman korkularınla yüzleşme zamanın geldiiiiiii seninkiler 3 üz olsun

ikiz doğurmak zor olmaz mı kızlar ben korkarım

bence de harika olur ben yengemden biliyorum 2 tane birbirine tıpa tıp benzeyen bebekler biz sürekli aynı giydiriyoduk hala bile aynı giyinirler allah ne mucizeler yaratıyo işte rabbim bizlere de nasip eder inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…