Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

şimdiden tebrikler o zaman cnm
bu arada yumurtlama zamanın neydi cnm bu kadar erken snuç aldıgına gre erken olmalı

ovülasyon testi kullandık bu ay ilk defa. ovülasyonda da çift çizgiyi 19 haziranda gördük. çift çizgiyi gördükten sonraki 24-36 saatler önemliymiş. 19-21 haziranda çalıştık :)))

ovülasyon testi kullandık bu ay ilk defa. ovülasyonda da çift çizgiyi 19 haziranda gördük. çift çizgiyi gördükten sonraki 24-36 saatler önemliymiş. 19-21 haziranda çalıştık :)))

yani 10 gün sonra gibisonuç belli oldu ha iyiymiş cnm bu kadar erken .tekrr hayırlı olsun darısı başımıza

haunted tebrikler canım ... kızlar ben topiğinizi takip etmiyordum ama şuan yardıma ihtiyacım var kafam karıştıı çokkk:44:29 haziranda adet görmem lazımdı yani dün ben bazı belirtilerden şüphelenip 28inde test yaptımnegatifti yok demekki dedim. üzüldümadette olmadım 2 gün oluyo normalde düzenlidir sekmez pek yada geri atar. bugün sabah kalktım adet olmuşum bigi bi his ve kasıklarda şişkinlik baktım olmamışım şaşırdım bi testim daha vardı bunuda sabah idrarıyla yapim dedim yaptım negatifti. aradan bikaç saat geçti annem geldi dur testi atayım dedim baktım silik çizgi kendime inanmadım :) anneme gösterdim evet dedi pembe silik çizgi var fazla belirgin değil. eee tabi analı kızlı gittik geldik baktık silik çizgi. sonra 3 4 saat geçti bidaha baktım çizgi artık yok gibi.. eee bu ne şimdi umutlanmıştım böle bişi yaşayan varmı acaba

yaa ben de çok şaşırdım zaten. eşim ısrar etmese yapmayacaktım. çünkü çıkmayacak diyodum.. bakalım inşallah tutunur..darısı isteyen herkesin başına :)))

bn de erken yumurtluyrom sanırım adettn hemen sonra ymrtlama belirtileri başladı 5- 6 gün byunca, biz de değerlendirdik.Acaba en erken ne zaman sonuç alabilirim.Şu an akıntım bitti sayılır

canim burada okudukjlarima göre ; testin ilk 5 dk da hatta iki dk da ki sonucu önemliymis ondan sonra cikan sonuclar dikkate alinmamaliymis. insallah seninki öle degildir tabii

yoksa ilk ben mi yazdım :)) ay çok sevindirik oldum şimdi :))) bu arada göğüs uçlarım fena ağrıyo dokunamıyorum yani o derece. bi de akıntım var...

canım tebrikler.senin batta 1 temmuzmuydu?beimde 1 temmuz.aslında 30 haziranda diyebiliriz.normalde 29 günde bir oluyorum.bugün 29.günümdü.inşallah gelmez kırmızılar...

mavihayal hic bilmiyorum ki canim,. baksana haunted in 10 günde belli olmus. belki yapsam benimde olur ama dedigim gibi tirsiyorum yapmaya

bende bazı sitelerde sonradan çıkarsa silik çizgi erken hamilelik belirtisi diye okudum.yanihenüz teste tam sonuç vercek kadar idrara geçmemiş oluyomuş. hayırlısı ya inşallah hamişimdir tabi bakalım pzt yide bekliim adet olmazsam hala bidaha yapim.

canım tebrikler.senin batta 1 temmuzmuydu?beimde 1 temmuz.aslında 30 haziranda diyebiliriz.normalde 29 günde bir oluyorum.bugün 29.günümdü.inşallah gelmez kırmızılar...

benim 5 temmuz. haunted in 6 temmuz mus ya . ondan dedim bende de yapsam sonuc cikar diye.

bende de cok az akinti var gögüslerimde sizliyo kasiklarimda da hafif batma var ama iste yoramiyorum bir türlü acaba regl mi yoksa hamis lik mi :18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…