Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

bulmuşlar senin gibisini isterler tabi. üniversitede derslerde örnek olarak seni gösterecekler :86:

heheh olabilir bence. 1. tüp bebekte benim 2 yumoş oynaşıp duruyordu. doktor şaşırdıydın bir aşağı bir yukarı çıkıyorlardı. veeee en büyük süprizi yumoşlar toplanırken yaptılar. hihih 2

si kayıptı. doktor "Allah Allah dün burdaydılar" dedi. hehehe profesördü doktorum. kesin üniversitedeki derslerinde beni anlatıyordur . ünlüyüm kızım ben

canım çok memnun oldum seni tanıdığıma, cidden. öpüyorum ben bi eve gidiyim. görüşmek üzere...

ben de heyecan yok canım. çünküm adet belirtilerim varrrrr. karnım şiş, göğüslerim ağrıyor ve altımda açılma var. yani bütün belirtiler tamam

bende ne hamişlik belirtisi nede adet belirtisi var.bedenim yorumsuzzzzz.yarın test yapmayı düşünüyormusun?

canım doktornevra diye bir site var.adet trihini ordan baksana.

arkadaşlarr yardıım.. ben geçen ay mayıs 26 da adet olmuştum ondan önce 27 nisan dı,ondan önce 23 marttı. genelde düzensiz oluyor adetlerim. o yüzden bu ay tarihi tam kestiremiyorum ama hala bekliyorum adetimi gelmediler daha. 16 haziranda da yumurtlamam oldu ve ilişki oldu. sizce bugün kan testi yaptırsam çıkarmı?dün gebelik testi yaptığımda negatifti.

canım doktornevra diye bir site var.adet trihini ordan baksana.

oraya baktım hesaba göre 27 haziranda bat diyo. 8 ile 13 arasında yumurtlama zamanı diyor ama ben 16sında yumurtladım bu ay ovu.testleriyle. o yüzden pek güvenemiyorum bu hesaplara.yine de teşekkürler. bir de kan testi için özel hastanede önce doktora mı gitmem gerek yoksa söyleyince hemen yapabiliyorlarmı?

yok tatlım direk test diyince yapıyorlar yoksa doktora da para vermen gerekir o da test yazıyo bi de testi ödüyorsun zaten.Valla ben ovulasyon testi kullanmadım ama bende bu hesap tuttu tam beklediğim tarihta yumurtlama belirtilerim başladı :) kişiden kişiye değişiyormuş zaten benim şans eseri tuttu belki :)

evet heralde kişiden kişiye değişiyor,benim zaten genelde düzensiz oluyor,bu ay da gecikti sanırım,adet ağrısı var 1 haftadır ve göğüslerim büyüdü hassaalaştı sanırım bu ay da olmadı hayırlısı...

Ümitsizliğe kapılma tatlım hamilelik belirtisi de olabilir aynı adet ağrısı oluyormuş.

kızlar tatile geldiğimiz için çok giremiyorum nete. bu sabah çıktık zaten.. her neyse asıl konuya geleyim.
bat 6 temmuz benim. bu sabah tatile çıkmadan önce bi test yapayım dedim umutsuzca ama 2.çizgiyi silik gördüm. 3. ayımız bu ay ilk defa silik gördük çok sevindim :)) bakalım devam ederse kan tahliline gidicem. gelişmelerden haberdar ederim sizi.....

yoksa ilk ben mi yazdım :)) ay çok sevindirik oldum şimdi :))) bu arada göğüs uçlarım fena ağrıyo dokunamıyorum yani o derece. bi de akıntım var...

şimdiden tebrikler o zaman cnm
bu arada yumurtlama zamanın neydi cnm bu kadar erken snuç aldıgına gre erken olmalı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…