Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

simdilik sadece iki tane hamisimiz var kesin olmamakla birlikte... haunted ve secret... efsuncum listemizi günceller heralde pazartesi günü

slm kızlar ben geldim. evdeyim kocamı bıraktım işe geldim adam yine yaptırdı yaptıracağını...

neyse bu arada biz günlerimi kaçırıyoruz galiba. 20 haziranda adet olmuştum bugun 11.günüm. bi tek 7.günü değerlendirmiştik. onda da pek sanmıyorum. gerçi spermler 2-3 gün yaşıyormuş. iki gündür akıntılarım var az az. yarın geç olmaz umarım. bugun eşim yok çünkü. kızlar bu ay hamile kalmayı çok istiyorum. eşimin ailesinin yanına hamile gitmek istiyorum ama size 30 temmuzdan sonra ancak durumu yazabileceğim çünkü gittiğim yerde internet olmayacak. umarım güzel haberlerle döner ve Döndüğümde de sizlerden güzel haberler alırım

Son düzenleme:

bende istiyoruummm beni de listeye ekleyin kızlar bat 12 temmuz....

bet 5 temmuz. - du. - du diyorum cünkülüm dün gece esimle birlikte olduktan sonra silerken baktim kirmizi vardi hafif. muhtemelen cok derinlere degdigi icin sanirsam regl m den bulasmis oldu diye düsünüyorum.

halbuki bu sabah test yapacaktim yapamadim.

gerci hala gelmedi kirmizilar... ama esimin seyinin derine degdigi yerde kirmizi olduguna göre sanirsam baslamistir ama daha disari cikmamistir kirmizilar diye düsünüyorum ..üff keske yapmasaydik dolayisi ile kirmiziyi görmeyecektim bir iki gün daa

kimyasal gebelik oluor bu durum.. betahcg yukselior ama gebelk olsmuor sonra dusmeye baslıor betahcg ve adet goruosunn

inss hamilesndr cnm ama belirtilern hamilelk belirtileri gibii.. 29 gunde bir oluorum diıosan adetine 2-3 gun kala yaparsan cıkıorr kanda gebelikk. saglık ocagında bi baktr derimm:))

ezcaneden alınan idrar testleri gebeligi gostermeyebilior cnm yane bende bunu yasamıs biri olaraksoyluorum:) kesnlkle kanda baktırmalısınn.. idrarın dogru cıkması icin adet gununden 1 hafta 10 gun gecmesi gerekebilio bazen..kanda yaptırırsan kesn son ucu alırsnn.. ins hamilesndrr:))

kızlar beni de ekleyin ve herkese şans getirsin inşallah...

Benim BAT
3-9 Temmuz arası.. (pko olduğundan daha düzene sokamadım, idare edin beni )

inss hamilesndr cnm ama belirtilern hamilelk belirtileri gibii.. 29 gunde bir oluorum diıosan adetine 2-3 gun kala yaparsan cıkıorr kanda gebelikk. saglık ocagında bi baktr derimm:))

benimde bat 6 temmuz bendede aynı balirtiler var kestiremiyorum adet mi bebek mi çok zor bi bekleyiş bu

slm kızlar bnm de bat a 12 gn kaldı akıntım yok kasık ağrısı oluyo geçen iki ay olduğu gibi arada blim agrıyo azıcık başka da kayda değer bişe yoooook inşallah hamile oluruuum

slm kızlar benim bat 1 yada 2temmuz ama büyük ihtimalle adet olacağım. ben tatile çıkıyorum.muhtemelen pek fazla giremem nete. herkese bol hamişli günler diliyorum. temmuz sonu

tüp bebek tedavisi yaptıracağım. duanıza beni de katın lütfen.görüşmek üzere

hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım

arkadaşlar mrb. bu sabah da bi idrar testi yaptım erkenden. yine silikti. yarın kan testine gitsem çıkar mı ? bi de bişe sorucam. eğer bebiş varsa denize havuza girmemin bi sakıncası olur mu acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…