- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.501
Kızlar...
Bu topicin Kaynağı: Şeytanın Bacağını Haziran'da Kırıyoruz Topiğidir.
Haziranın ilk haftası olan bu günlerde tam 12 HAMİŞ çıkardık. Bu topiğin uğuru tüm KK tarafından test edilip onaylandı
Biz devam ediyoruz Temmuzda'da Şeytanı parça pinçik etmeye.
Eğer siz de bize katılıp çift çizgiyi görmeye niyetliyseniz.Buyrun; Burdan yakalım ucunu
Bu da Temmuzun İlk Bekleyenleri Bayanlar
kelam------------------------------------------------------> BAT ?
funda30----------------------------------------------------> 1 Temmuz
islambol----------------------------------------------------> 1 Temmuz
nevra000---------------------------------------------------> 2 Temmuz
orkide2------------------------------------------------------> 4 Temmuz
18eylul------------------------------------------------------> 5 Temmuz
evasude-----------------------------------------------------> 5 Temmuz
efsunn07----------------------------------------------------> 5 Temmuz
papilloamour-------------------------------------------------> 6 Temmuz
Tülay--------------------------------------------------------> 6 Temmuz
Yok mu Arttıraannn????
Allah Allah. kan testinde hamilelik çıkp da nasıl adet oluyorsun ya? yada nasıl düşüyüro bhcg? kan testi kesin sonuç derler. yuh artık bu nasıl iş ya?? acaba üstüne mi gördün diycem ama bhcg düşmüş diyorsun :26::26:
simdilik sadece iki tane hamisimiz var kesin olmamakla birlikte... Haunted ve secret... Efsuncum listemizi günceller heralde pazartesi günü
benim 5 temmuz. haunted in 6 temmuz mus ya . ondan dedim bende de yapsam sonuc cikar diye.
bende de cok az akinti var gögüslerimde sizliyo kasiklarimda da hafif batma var ama iste yoramiyorum bir türlü acaba regl mi yoksa hamis lik mi :18::18::18::18:
haunted tebrikler canım ... kızlar ben topiğinizi takip etmiyordum ama şuan yardıma ihtiyacım var kafam karıştıı çokkk:44:29 haziranda adet görmem lazımdı yani dün ben bazı belirtilerden şüphelenip 28inde test yaptımnegatifti yok demekki dedim. üzüldümadette olmadım 2 gün oluyo normalde düzenlidir sekmez pek yada geri atar. bugün sabah kalktım adet olmuşum bigi bi his ve kasıklarda şişkinlik baktım olmamışım şaşırdım bi testim daha vardı bunuda sabah idrarıyla yapim dedim yaptım negatifti. aradan bikaç saat geçti annem geldi dur testi atayım dedim baktım silik çizgi kendime inanmadım :) anneme gösterdim evet dedi pembe silik çizgi var fazla belirgin değil. eee tabi analı kızlı gittik geldik baktık silik çizgi. sonra 3 4 saat geçti bidaha baktım çizgi artık yok gibi.. eee bu ne şimdi umutlanmıştım böle bişi yaşayan varmı acaba
inss hamilesndr cnm ama belirtilern hamilelk belirtileri gibii.. 29 gunde bir oluorum diıosan adetine 2-3 gun kala yaparsan cıkıorr kanda gebelikk. saglık ocagında bi baktr derimm:))
benimde bat 6 temmuz bendede aynı balirtiler var kestiremiyorum adet mi bebek mi çok zor bi bekleyiş bu
c nm adet belirtileri adete 2 3 gun kala cıkıor ama hamilelk belirtileri daha erken donemde baslıor ordan da ayırt edebilirsn.. ins guzel haberler verirsn :):)
slm kızlar benim bat 1 yada 2temmuz ama büyük ihtimalle adet olacağım. ben tatile çıkıyorum.muhtemelen pek fazla giremem nete. herkese bol hamişli günler diliyorum. temmuz sonu
tüp bebek tedavisi yaptıracağım. duanıza beni de katın lütfen.görüşmek üzere
Kızlar canım çok sıkılıyo ya hava çok güzel ve ben çalışıyorum(
canı senin ne işte çalışıyorsun ki? Ah yaa pazar günü çalışmak zor hakkaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?