- Konu Sahibi lady_eliph
-
canım üzüldüm rabbim tez zamanda kavuştursun bebeğine inşallah.tabi hazirandan umudu kesme sen batın 20 haziran o zaman .hadi bakalım inşallah güzel haberini alırız ssenindekızlar merhaba...
ben de sizin gibi bir gariban..
ama ben temmuz dan önce haziran umudumu değerlendirmek istiyorum bilmiyorum aranıza alır mısınız ama ..
14.nisan da ikiz bebeklerimiz kaybettim..
20 mayıs da ilk adetimi oldum..
sonra kontrole gidince doktorum çok iyi görünüyor rahim beklememize gerek yok dedi, biz de günlerimizi değerlendirdik..
içimde küçük bir umut kırıntısı var..
kasıklarım da birkaç gündürince ince batmalar var..
diyorum ki acabaaa???
ne dersiniz????
kızlar merhaba...
ama ben temmuz dan önce haziran umudumu değerlendirmek istiyorum bilmiyorum aranıza alır mısınız ama ..
sonra kontrole gidince doktorum çok iyi görünüyor rahim beklememize gerek yok dedi, biz de günlerimizi değerlendirdik..
diyorum ki acabaaa???
ne dersiniz????
canım üzüldüm rabbim tez zamanda kavuştursun bebeğine inşallah.tabi hazirandan umudu kesme sen batın 20 haziran o zaman .hadi bakalım inşallah güzel haberini alırız sseninde
Kızlar meraba uzun zamandır bişey yazamıorum bakmamaya çalışıorum aklımdan bebek fikrini silmeye çalışıyorum ama dönüp dolaşıp merak edip tekrar bakıorum haziranda bi sürü hamiş olsun darısı bizim başımıza
bu arada hala hastayım giribi üzerimden atamadım bi çok ilaç içiyorum acaba bebeğe zarar verirmi daha yumurtlama günüm gelmedi bi sorun olmaz dimi
bat 20 haziran mı oluyo o zaman...
28 gün 17 snde doluyor ama..
ben de bilmiyorum..
zaten uzayabiliypor da..
bende aynı durumdayım canım 10 gündür gribi atlatamadım.Kızlar meraba uzun zamandır bişey yazamıorum bakmamaya çalışıorum aklımdan bebek fikrini silmeye çalışıyorum ama dönüp dolaşıp merak edip tekrar bakıorum haziranda bi sürü hamiş olsun darısı bizim başımıza
bu arada hala hastayım giribi üzerimden atamadım bi çok ilaç içiyorum acaba bebeğe zarar verirmi daha yumurtlama günüm gelmedi bi sorun olmaz dimi
canım yumurtlamadıysan bişi olmaz.hatta günün geçene kadar bişi olmaz diyolar.ama sen genede fazla ilaç tüketme.bitki çayları falan için.hadi bakalım bu ay hepimiz hamile kalalım inşallah:)
antibiyotikmi canım pekiya canım bende öle biliodum dün doktara tekrar gittim ilaç aldım ilacın içinde hamile kalmak isteyen bayanların kullnmaması yazıodu sonra stres yaptım ya ne yapacağımı bilemedim
antibiyotikmi canım peki
antibiotik almadım soğuk algınlığı ilacı ile ağrı kesici canım bişey olmaz heralde
kızlar merhaba...
diyorum ki acabaaa???
ne dersiniz????
arkadaşlar listeye beni de ekleyin 14 temmuz bat..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?