- Konu Sahibi lady_eliph
-
canım buralardayım okuyorum sonra çıkıyorum.merak etmeyin sizi takip ediyorumbu arada anlattığın gibi çörek otuna sabah akşam bende başlamıştım bugün 6. günüm inşallah allahın izniyle faydasını görürüz.ben ovulasyon sipariş etmiştim ama ellerinde kalmamış ne zaman göndercekler bilmiyorum.sanırım herkez ovulasyon testi aldı bu ay hamiş patlaması olucak sanırım
bende istiyorum bu ovılasyon testinden nerden alabilirim önerdiğiniz site var mı?
bende istiyorum bu ovılasyon testinden nerden alabilirim önerdiğiniz site var mı?
Canım ben coretests.net den aldım 3 aylık uygulama içindede 15 adet erken gebelik testi var 75 tl canım biraz pahalı gelebilir.bu siteden bi arkadaş bunu önerdi diye aldım.o şimdik hamile
valla alın kıslar bu ay bizde hamile kalalım inşallah
kızlar merhaba
bugün 13. gün,ovulasyon testine başlamalı mıyım artık??
Canım ben coretests.net den aldım 3 aylık uygulama içindede 15 adet erken gebelik testi var 75 tl canım biraz pahalı gelebilir.bu siteden bi arkadaş bunu önerdi diye aldım.o şimdik hamile
valla alın kıslar bu ay bizde hamile kalalım inşallah
ben bu test için geç kaldım yani satın almak için bugün 10.gün
bence başla canım, ben 11 ya da 12. gün başlamayı düşünüyorum
peki gün aşırı ilişki mi her gün mü olmalı :) yani her gün olunca da kalitesi düşüyomuş diye biliyorum amaaa...
bir de en yüksek ovulasyon tarihim 18 haz. o gün mü olmalı yoksa 17-19unda mı..fazla açık konuştum canım ama napiim iyi bilmek istiyorum bunları
peki gün aşırı ilişki mi her gün mü olmalı :) yani her gün olunca da kalitesi düşüyomuş diye biliyorum amaaa...
bir de en yüksek ovulasyon tarihim 18 haz. o gün mü olmalı yoksa 17-19unda mı..fazla açık konuştum canım ama napiim iyi bilmek istiyorum bunları
bi de ben de laboquick kullanıyorum..2. kez kullanıcam bu ay
ben de laboquick
canım testte diyor ki; pozitifi gördüğünüz anda ilişki 24 saat -48 saat arası olmalı, yani 1 gün sonra.. çifti 18inde görürsen bence 19u yumurtlama günün oluyor demek bu ilişki o gün olmalı .(yani ben öyle anladım okuduğum kadarıyla) ama biz hergün ilişki denicez bu ay (belki çifti gördüğümüz o ilk gün yapmayabiliriz dediğin gibi bende kararsızım).. aslında o zaman ovülasyon testi yapmanında bi manası kalmıyor amamerak ediyorum ne zaman yumurtluyomuşum.. sperm sorunumuz var mı yokmu bilmediğimizden bu ay böyle denemek istiyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?