Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

Aa ciddimisin kalmamış mı, şaka gibi hemen yollarlar umarım sen sıkıştır biraz.. evet ya patlama olsun mümkünse hamiş olmayan kalmasın

bende istiyorum bu ovılasyon testinden nerden alabilirim önerdiğiniz site var mı?

Canım ben coretests.net den aldım 3 aylık uygulama içindede 15 adet erken gebelik testi var 75 tl canım biraz pahalı gelebilir.bu siteden bi arkadaş bunu önerdi diye aldım.o şimdik hamile
valla alın kıslar bu ay bizde hamile kalalım inşallah

bende düşünüyorum. bir tanedaha vardi LABOQUICK die o nasıl ki. daha ucus ondan.

bence başla canım, ben 11 ya da 12. gün başlamayı düşünüyorum

peki gün aşırı ilişki mi her gün mü olmalı :) yani her gün olunca da kalitesi düşüyomuş diye biliyorum amaaa...
bir de en yüksek ovulasyon tarihim 18 haz. o gün mü olmalı yoksa 17-19unda mı..fazla açık konuştum canım ama napiim iyi bilmek istiyorum bunları

canım testte diyor ki; pozitifi gördüğünüz anda ilişki 24 saat -48 saat arası olmalı, yani 1 gün sonra.. çifti 18inde görürsen bence 19u yumurtlama günün oluyor demek bu ilişki o gün olmalı .(yani ben öyle anladım okuduğum kadarıyla) ama biz hergün ilişki denicez bu ay (belki çifti gördüğümüz o ilk gün yapmayabiliriz dediğin gibi bende kararsızım).. aslında o zaman ovülasyon testi yapmanında bi manası kalmıyor ama merak ediyorum ne zaman yumurtluyomuşum.. sperm sorunumuz var mı yokmu bilmediğimizden bu ay böyle denemek istiyoruz..

canım testte diyor ki; pozitifi gördüğünüz anda ilişki 24 saat -48 saat arası olmalı, yani 1 gün sonra.. çifti 18inde görürsen bence 19u yumurtlama günün oluyor demek bu ilişki o gün olmalı .(yani ben öyle anladım okuduğum kadarıyla) ama biz hergün ilişki denicez bu ay (belki çifti gördüğümüz o ilk gün yapmayabiliriz dediğin gibi bende kararsızım).. aslında o zaman ovülasyon testi yapmanında bi manası kalmıyor ama merak ediyorum ne zaman yumurtluyomuşum.. sperm sorunumuz var mı yokmu bilmediğimizden bu ay böyle denemek istiyoruz..

kızlar merhaba...
ben de sizin gibi bir gariban..
ama ben temmuz dan önce haziran umudumu değerlendirmek istiyorum bilmiyorum aranıza alır mısınız ama ..
14.nisan da ikiz bebeklerimiz kaybettim..
20 mayıs da ilk adetimi oldum..
sonra kontrole gidince doktorum çok iyi görünüyor rahim beklememize gerek yok dedi, biz de günlerimizi değerlendirdik..
içimde küçük bir umut kırıntısı var..
kasıklarım da birkaç gündürince ince batmalar var..
diyorum ki acabaaa???
ne dersiniz????

ben de merak ediyorum ne zaman yumurtluyorum diye..tam 14. gün yumurtladığımı hesaplıyodum daha önce.geçen ay kullandım testi,gerçekten de 14. gün oldu :) başlıcam bakalım...hadi hayırlsı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…