- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.581
Ay inşallah CNm ya bugün Yasin okudum dua ettim hepimize heyecan dorukta gibi ya ne kadar caktirmasamda :)
benim bat aslında 29 hazirandı ama ben gecikme olursa die 1 temmuz demiştim.bugün gelen giden yok.inşallah hiç olmam bebişim gelir...dua edin bana kızlar.yarın da gelmezse kan testi yaptırmayı düşünüyorum.
allah kabul etsin canim.. teseekür ederim kendi adima.
29 u benim dogum günüm dü. cok diledim. insallah olur. yarin öbür gün belli olur zaten.
ama ben eger kismet olursa mutlaka kan testinden önce idrar testini yapip o cift cizgiyi görmek istiyorum . yani senin yerinde olsam önce idrar sonra kan testini yaptirirdim. nedense onun heyecani baska geliyor bana. bugüne kadar da hic yapmadim zaten cok merak ediyorum
aengin neden kustun ki canim ?
idrarda çıkmaz diye korkuyorum....kanda kesin çıkıo çünkü
naz insallah canim pozitif cikar. Allah yardimcin olsun
ne sabırlı insanlarsınız takdir ettim siziallah sizi inandırsın batıma 8 gün var utanmasam yarın ilk idrarda bakacam okadar yani.bide çok fazla erken gebelik testi var elimde haftaya kadar bir bir yaparım heralde
burcos çok saol canım
asyahayat benim kadar sabırsız bir insan yoktur inan.elimde gebelik testi olsa kırk kere yapmıştımsen erken gebelik testi nerden aldın hangi marka? onlar çok pahalı oluyor da....bi sürü var dedin şaşırdım yane...days comfort var benim bildigim 15 tl
anladim canim da. biliyosun regl den bir kac gün önce yapilan idrar testleri kesin sonuc veriyor ki senin tam günü zaten.
israr etmek icin söylemedim canim haberin olsun diye söyledim
bilmem durduk yere ama belkide piskolojiktir hamilelik bekliyom ya ondan olmuştur belki
ne sabırlı insanlarsınız takdir ettim siziallah sizi inandırsın batıma 8 gün var utanmasam yarın ilk idrarda bakacam okadar yani.bide çok fazla erken gebelik testi var elimde haftaya kadar bir bir yaparım heralde
belki de. ama daha erken degil mi be güzelim azcik dur da günün gecince kus.
valla canim o negatif görme hissi var ya iste o his engelliyor beni. bir de dün geceki halvetten sonra ki cok hafif kan
böle bekliyos iste.
belki de. ama daha erken degil mi be güzelim azcik dur da günün gecince kus.
işte dediğim gibi piskolojiktir belkide
caniko saol.o zaman ben yarın önce bi eczaneden test alayım.tek çizgi çıkarsa yapacak bişi yok herhalde.adetim 2 gün gecmiş oluyor.zaten en kötü ihtimal silik çizgi çıkar demi????
elbette. silik cizgi cikarsa hamilesin. kan yaptirirsin tescillenmis olurr ohh negüzel. bir de testin fotosunu cekip kenara koy hatira olur
ben almanyadayim canim hangi testler var TR de bilemiyorum
asyahayat.. sende bir iki güne yapabilirsin aslinda test i . dedigim gibi bende o toto yok yapacak
hakkıında hayırlısı olsun canım ama sonuç ne olursa olsun er yada geç öğreneceğiz.ve ben günüm yaklaştıkça yada geçince sitres yaptığım için benim bat gelmiyo ve iyice uzamış oluyo.bende bu yüzden sonuç ne olursa olsun bilmek istiyorum.22 aydır yüzüm gülmüyo belki bu sefer güler hayırlısıyla.bu ay ilk defa ovulasyon testi kullansım bi de kür yaptım bakalım sonuçları ne olcak merak ediyorum:)
ne kürü yaptin canim? ben sogan kürü yaptim bir anormallik olmadigi halde.
eger tutmazsa bu ay , esime uygulayacagim birseyler.
insallah canim insallah hepimizin yüzü güler bu ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?