Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

Ay inşallah CNm ya bugün Yasin okudum dua ettim hepimize heyecan dorukta gibi ya ne kadar caktirmasamda :)

allah kabul etsin canim.. teseekür ederim kendi adima.

benim bat aslında 29 hazirandı ama ben gecikme olursa die 1 temmuz demiştim.bugün gelen giden yok.inşallah hiç olmam bebişim gelir...dua edin bana kızlar.yarın da gelmezse kan testi yaptırmayı düşünüyorum.

29 u benim dogum günüm dü. cok diledim. insallah olur. yarin öbür gün belli olur zaten.

ama ben eger kismet olursa mutlaka kan testinden önce idrar testini yapip o cift cizgiyi görmek istiyorum . yani senin yerinde olsam önce idrar sonra kan testini yaptirirdim. nedense onun heyecani baska geliyor bana. bugüne kadar da hic yapmadim zaten cok merak ediyorum

idrarda çıkmaz diye korkuyorum....kanda kesin çıkıo çünkü

ne sabırlı insanlarsınız takdir ettim sizi allah sizi inandırsın batıma 8 gün var utanmasam yarın ilk idrarda bakacam okadar yani.bide çok fazla erken gebelik testi var elimde haftaya kadar bir bir yaparım heralde

naz insallah canim pozitif cikar. Allah yardimcin olsun

ne sabırlı insanlarsınız takdir ettim sizi allah sizi inandırsın batıma 8 gün var utanmasam yarın ilk idrarda bakacam okadar yani.bide çok fazla erken gebelik testi var elimde haftaya kadar bir bir yaparım heralde

burcos çok saol canım
asyahayat benim kadar sabırsız bir insan yoktur inan.elimde gebelik testi olsa kırk kere yapmıştım sen erken gebelik testi nerden aldın hangi marka? onlar çok pahalı oluyor da....bi sürü var dedin şaşırdım yane...days comfort var benim bildigim 15 tl

canım valla ben coretests in ovulasyonunu aldım 30 adet yanındada 15 tane erken gebelik testi vardı 68 tl.tabii ben hiç akıl edemedim bu kadar erken gebelik testini ne yapacam diye.inşallahda rabbim hepsini bitmeden bana hamile kalmayı nasip eder.bu arada testin üzerinde bata bir hafta kala %99 doğru sonuç diyo.ama doğrumudur bilmiyorum canım.hayırlısıyla çarşamba cuma öle yapcam yani.

anladim canim da. biliyosun regl den bir kac gün önce yapilan idrar testleri kesin sonuc veriyor ki senin tam günü zaten.

israr etmek icin söylemedim canim haberin olsun diye söyledim

caniko saol.o zaman ben yarın önce bi eczaneden test alayım.tek çizgi çıkarsa yapacak bişi yok herhalde.adetim 2 gün gecmiş oluyor.zaten en kötü ihtimal silik çizgi çıkar demi????

bilmem durduk yere ama belkide piskolojiktir hamilelik bekliyom ya ondan olmuştur belki

belki de. ama daha erken degil mi be güzelim azcik dur da günün gecince kus.

valla canim o negatif görme hissi var ya iste o his engelliyor beni. bir de dün geceki halvetten sonra ki cok hafif kan

böle bekliyos iste.

belki de. ama daha erken degil mi be güzelim azcik dur da günün gecince kus.

valla canim o negatif görme hissi var ya iste o his engelliyor beni. bir de dün geceki halvetten sonra ki cok hafif kan

böle bekliyos iste.

hakkıında hayırlısı olsun canım ama sonuç ne olursa olsun er yada geç öğreneceğiz.ve ben günüm yaklaştıkça yada geçince sitres yaptığım için benim bat gelmiyo ve iyice uzamış oluyo.bende bu yüzden sonuç ne olursa olsun bilmek istiyorum.22 aydır yüzüm gülmüyo belki bu sefer güler hayırlısıyla.bu ay ilk defa ovulasyon testi kullansım bi de kür yaptım bakalım sonuçları ne olcak merak ediyorum:)

caniko saol.o zaman ben yarın önce bi eczaneden test alayım.tek çizgi çıkarsa yapacak bişi yok herhalde.adetim 2 gün gecmiş oluyor.zaten en kötü ihtimal silik çizgi çıkar demi????

elbette. silik cizgi cikarsa hamilesin. kan yaptirirsin tescillenmis olurr ohh negüzel. bir de testin fotosunu cekip kenara koy hatira olur

ben almanyadayim canim hangi testler var TR de bilemiyorum

asyahayat.. sende bir iki güne yapabilirsin aslinda test i . dedigim gibi bende o toto yok yapacak

hayırlısıyla yapcam canım.çıkmaz ama olsun ben genede yapcam:)bide bugün bi arkadaş dediki( rabbim inşallah onada nasip etsin 7-8 senedir çocukları olmuyo) seni gördüm rüyamda kızın olmuştu dedi.inşallah dedim bende.bilmiyom umutlanmakda istemiyom ama biliyom rabbim bizlerede nasip etcek inşallah

ne kürü yaptin canim? ben sogan kürü yaptim bir anormallik olmadigi halde.

eger tutmazsa bu ay , esime uygulayacagim birseyler.

insallah canim insallah hepimizin yüzü güler bu ay.

merhaba arkadaşlar...
birkişiden galiba ses var oda silik çıkmış. diğer arkadaşlar beklemedeler... inş. bol bol hamişimiz olaca ben inanıyorum...

asyahayat inş. seninde bu ay yüzün gülecek...

hepimiz için hayırlısı ile bebişimiz olsun...

sabah bakacaktım, dayanamayıp neti açtım kaç hamiş var dicektim. yarın sağlık ocakları açılır açılmaz bissürüüü hamiş haberi alcağız inş.

ayyy cok güzel yaa. insallah canim insallah hayirlisi ile gelir bebislerimiz. gelmezsede üzülmeyelim napalim agustos da devam Allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…