Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

ALlahım doldurucak o boşluğu bunlar sadece sebep..zamanı var herşeyin..Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin vakti gelince..hepimize..

evet kuzum doktora gitmek bana çok iyi geldi rahatladığımı hissettim, haftaya tekrar gideceğim inşallah.. Allahım en hayırlı zamanda verecektir kendimi buna inandırıp biraz rahatlamak deşarj olmak, bu arada da hepinizin hayırlı haberlerinizi almak istiyorum inşalahhhhh

tatlımmmm dur bakayım üzülme hemen, olurmu hep öyle lekelenme? normal bi durum değilse bu bir belirti olabilir.. inşallah gelmicek kırmızılar çağırmayalımmm
ya ilk defa geçen ay oldu .ama bu sefer farklı olan hem akıntı gelmiş hem leke .ama karnım ağrıyor geliyor bence gerisi.neyse hayırlısı güzeller

geçen hafta bende doktora gittiğimde rahatlamıstım..umarım bizde çıkmadıgı gibi eşlerimizdede çıkmaz inşallah..eşin için doktora örnek vericekmisiniz..

Tatlımmm hayırlı olsunn Allah nazarlardan korusun güzel bi gebelik geçirmeni dilerim arkadaşım

test sabah 8-10 arası yapılıyormuş haberin olsun canım heryerde öylemidir bilmiyorum ama?

Tatlım saat vermediler bana ama belki de öyledir bir ararım olmazsa eşim gitmeden önce çokk sağoll, şey dediler 3 gün ilişki olmadan gelsin Regliyim zaten nereye ilişki olcak önümüzdeki bi kaç günde göndericem bakalım..

canım sen ne zamandır istiyodun?bekledinmi hiç?yoksa rabbim hemencik güldümü yüzüne:)

ara canım gidip geri dönmesin adamcağız benimkisi gibi yazık zaten utana sıkıla sormuş hepside kızdı mecburen birine sordum diyor, o da fos çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…