- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.761
inşallah güzel sonuçlar alırsınız canıım.rabbim kolaylığını versin.önümüzdeki ay inşallah hamile kalıp bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın.bana doktorum yumurta tembelliği var dedi klomen verdi kullandım olmadı sonra rahim filmi çektirdim gene olmadı bende bu ay doktora gitmedim soğan kürü yaptım bakalım olduysa oldu olmadıysa bende doktora gitcem tekrar.
kızlar benimde kahverengi lekeler gelmiş sanırım bu ay benim olayım da bitti
canım bata 2 gün var benim.belirti yok.günlerdir karnım ağrıyo hastalanacakmışım gibi.onun dışında başka birşeyim yok
iyi yapmışsın canım en azından için rahat olur evet test konusunda katılıyorum doktoruna.inşallah en yakın zamanda alırsın sağlıkla yavrunu kucağına
ya ilk defa geçen ay oldu .ama bu sefer farklı olan hem akıntı gelmiş hem leke .ama karnım ağrıyor geliyor bence gerisi.neyse hayırlısı güzellertatlımmmm dur bakayım üzülme hemen, olurmu hep öyle lekelenme? normal bi durum değilse bu bir belirti olabilir.. inşallah gelmicek kırmızılar çağırmayalımmm
evet kuzum doktora gitmek bana çok iyi geldi rahatladığımı hissettim, haftaya tekrar gideceğim inşallah.. Allahım en hayırlı zamanda verecektir kendimi buna inandırıp biraz rahatlamak deşarj olmak, bu arada da hepinizin hayırlı haberlerinizi almak istiyorum inşalahhhhh
geçen hafta bende doktora gittiğimde rahatlamıstım..umarım bizde çıkmadıgı gibi eşlerimizdede çıkmaz inşallah..eşin için doktora örnek vericekmisiniz..
teşekkür ederim arkadaşım.. darısı isteyen herkesin başına inşallah.. arkadaşlar ben bu ay hayıt tohumu çayı içtim her gün. adetimin 2. gününden 12.günüme kadar da bal çörekotu tarçın kürü yaptım. ve ovülasyon testi kullandık..bilginiz olsun yani...
evet canım eşimide bu hafta sperm testine yollayacağım, sonuca haftaya pazartasi bakarım dedi doktorum
test sabah 8-10 arası yapılıyormuş haberin olsun canımheryerde öylemidir bilmiyorum ama?
teşekkür ederim arkadaşım.. darısı isteyen herkesin başına inşallah.. arkadaşlar ben bu ay hayıt tohumu çayı içtim her gün. adetimin 2. gününden 12.günüme kadar da bal çörekotu tarçın kürü yaptım. ve ovülasyon testi kullandık..bilginiz olsun yani...
evet canım eşimide bu hafta sperm testine yollayacağım, sonuca haftaya pazartasi bakarım dedi doktorum
Tatlım saat vermediler bana ama belki de öyledir bir ararım olmazsa eşim gitmeden önce çokk sağoll, şey dediler 3 gün ilişki olmadan gelsinRegliyim zaten nereye ilişki olcak önümüzdeki bi kaç günde göndericem bakalım..
ara canım gidip geri dönmesin adamcağız benimkisi gibiyazık zaten utana sıkıla sormuş hepside kızdı mecburen birine sordum diyor, o da fos çıktı
bana doktor rahim filmi eşine de tahlil istiyorum dedi ama ben biraz daha beklemekten yanayım..
ay evet yaaa onlarınkisi daha zor hakkatengerçi reglken muayene de çok hoş bişiy değilmiş, onu da tecrübe etmiş oldum
canım sen ne zamandır istiyodun?bekledinmi hiç?yoksa rabbim hemencik güldümü yüzüne:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?