Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

canimmm gonulden gercekten gonulden tebrik ediyorum esinle ikinizi :) inan su msjini okuyunca cook duygulandim gozlerim doldu gercekten rabbim bebegini saglikli hayirli huzurlu bir sekilde kucagina versin insallah:) esimle namaz kilip hepinize cok dua ettim demissin rabbim ettigin dualari kabul eder insallah bizede verir insallah opuyorum cok meleginide senide :)

mesaj tekrari...

Son düzenleme:

toplamda 4 hamişimiz var (en azından ben öle hatırlıyorum.)

tabiki dua ettim canım, sadece o namazımda değil, her namazımda, dilimde bu bu dualr, sizler varsınız, dünyada tüm isteyenler, tek tek söylüyorum hemde, artık daha çok etcem, hamişlerin duası kabul olurmuş galiba, duam en çok siz dert ortaklarımla canlarım

Rabbim gönlünün muradını versin ALlah razı olsun canım benim..

Kızlar karnıma ara ara sancı girio olcam gibi sonra aklıma şey gelio hamilelik belirtileride adet sancısı gibi olduğu ama bugun oldu ya adet olcam ben çok üzgünüm

günaydın kızlarr...
bat dündü,hala gelen giden yokk
Allahım inşallah inşallah
eğer adet olacaksam da bi an önce olayım,umutlanmıyım boş yere...

bu arada bir gün dahi gecikmem aslında:) umarım psikolojik değildir...
belim koptu kopacak dünden beri ağrıyo,adet ağrısı gibi karnımda ağrı oluyo ara ara,hafif ama..bi de midem bulanıyo,sürekli açım,aç gibi hissediyorum yani...kendimi kandırmıyorum inşallah :)

bir güzel haber daha maşallah size ya sizden güç alıyoruz yok mu artıran ? gelsin bebekler ya listemizdeki herkes en geç ağustosa kadar ( bende bu aydan umutlu değilim ) güzel haberler versin dombrabre tebrikler canım neler yaptın neler uyguladın ne kadar zamandır bekliyordun ?

fıstığım ben seni çok merak ediyom yaaaa bi kan testi yaptırsana bacımmmmm İnşallah hamişsindirr

Kızlar karnıma ara ara sancı girio olcam gibi sonra aklıma şey gelio hamilelik belirtileride adet sancısı gibi olduğu ama bugun oldu ya adet olcam ben çok üzgünüm

canım üzülme lütfenn, takılma bu belirtilere.. biraz daha geçsin günün olmazsa kanda bi bakıttır bakayım, şitres yapma daha fazla

gözünüz aydın çok sevindim,çok....Allah sağlıkla hayırlısıyla doğmasını nasip etsin arkadaşım..darısı hepimize olsun,dualarla dönüyor dünya...Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

fıstığım ben seni çok merak ediyom yaaaa bi kan testi yaptırsana bacımmmmm İnşallah hamişsindirr

ben de merak ediyorum canım ama inanki elim gitmiyo teste..korkunun da faydası yok biliyorum da..ne bilim böyle gecikince iyice umutlandım,bir gün gecikme bile benim için normal değil..ama adet belirtileri de yaşıyorum,karnımsa sancı var hafif..ama bu kadar bel ağrısı da yaşamadım sanki,çok fena..bi de söylemesi ayıp ama söylicem,tam orası acıyo arada,sancıyo sanki,batıyo,tam şey işte

çok sağol, canım ALLAH RAZI OLSUN, tabiki dualarla dönüyor dünya, mevlam isteyin,vereyim demiş, isteyince vermez mi yüceler yücesi, herşeyin hayırlısı canımcım, ben hepinize ayrı ayrı ediyorum, kabul olacak inşallah, hayırlı zamanını bekleyin ama, sabır edin, isyan etmeyin asla, canlarım benim yaaa,,, inşallah tuttacak sizinklierde, bu topic bana uğurlu geldi, size de gelsin inşallah, amiiinnnnnnnn

canım test yapacaksan sakın idrarda yapma, kanda yap, çünkü idrarda 1gün gecikmeyle belki silik çıkar, kanda da değer çıkar ama biraz düşük çıkar, aslında 2 gün daha beklesen, sabretsen keşke, bukadar bekledin, 2 gün daha sabretsene canım yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…