- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.041
ne olsun, hem iş yetiştirip arada burda yazıyoruz...
sen nasılsın?
canlarım hayırlı sabahlar, gününüz aydın olsun , göbişleriniz bebiş dolsuncanlarım dün baktık idrarda, yaklaşık 40 sn kadar bir sürede çift çizgi oluştu benim, hayret ettim, biraz büyük galiba benimki, çünkü idrarda 5 dk ya kadar bekleme yolun var, ancak çıkyor, unutmayın, hemen çıkmazsa üzülmeyin, 5 dak bekleyin mutlaka, bugün biraz önce eşimden haber geldi, kanda değerim 538 maşallah süphanallah bişeler var olduğuna rabbimin izniyle inandım artık, şimdi sıra haftaya salı ultrason görüntülerinde, bakalım, herşey yolunda mı, ya varya, tuttumu, tutacak mı, var mı yokmu derken, tutuyor ama sonra herşey yolunda mı diye stres yapıyosss, hayırlısı olsun mutluyum canlarım, Rabbim hepinize versin inşallah, şükür namazlarımızı kıldık eşimle, hepinize tek tek dua ettim, hiç merak etmeyin
canlarım hayırlı sabahlar, gününüz aydın olsun , göbişleriniz bebiş dolsuncanlarım dün baktık idrarda, yaklaşık 40 sn kadar bir sürede çift çizgi oluştu benim, hayret ettim, biraz büyük galiba benimki, çünkü idrarda 5 dk ya kadar bekleme yolun var, ancak çıkyor, unutmayın, hemen çıkmazsa üzülmeyin, 5 dak bekleyin mutlaka, bugün biraz önce eşimden haber geldi, kanda değerim 538 maşallah süphanallah bişeler var olduğuna rabbimin izniyle inandım artık, şimdi sıra haftaya salı ultrason görüntülerinde, bakalım, herşey yolunda mı, ya varya, tuttumu, tutacak mı, var mı yokmu derken, tutuyor ama sonra herşey yolunda mı diye stres yapıyosss, hayırlısı olsun mutluyum canlarım, Rabbim hepinize versin inşallah, şükür namazlarımızı kıldık eşimle, hepinize tek tek dua ettim, hiç merak etmeyin
güünaaaydınnn canlaaaaarrrr Nasılsınız bugüünnn
regl uzadıkça uzadı yaaaa bitmedi azcık azcık geliyo deli ediyoo aaaaabit de çalışma war sonunda hayret olay
hamiş haberleri war mı sayfaları okuyamadım da
canimmm gonulden gercekten gonulden tebrik ediyorum esinle ikinizi :) inan su msjini okuyunca cook duygulandim gozlerim doldu gercekten rabbim bebegini saglikli hayirli huzurlu bir sekilde kucagina versin insallah:) esimle namaz kilip hepinize cok dua ettim demissin rabbim ettigin dualari kabul eder insallah bizede verir insallah opuyorum cok meleginide senide :)
tabiki dua ettim canım, sadece o namazımda değil, her namazımda, dilimde bu bu dualr, sizler varsınız, dünyada tüm isteyenler, tek tek söylüyorum hemde, artık daha çok etcem, hamişlerin duası kabul olurmuş galiba, duam en çok siz dert ortaklarımla canlarım
toplamda 4 hamişimiz var (en azından ben öle hatırlıyorum.)
günaydın kızlarr...
bat dündü,hala gelen giden yokk
Allahım inşallah inşallah
eğer adet olacaksam da bi an önce olayım,umutlanmıyım boş yere...
bu arada bir gün dahi gecikmem aslında:) umarım psikolojik değildir...
belim koptu kopacak dünden beri ağrıyo,adet ağrısı gibi karnımda ağrı oluyo ara ara,hafif ama..bi de midem bulanıyo,sürekli açım,aç gibi hissediyorum yani...kendimi kandırmıyorum inşallah :)
Kızlar karnıma ara ara sancı girio olcam gibi sonra aklıma şey gelio hamilelik belirtileride adet sancısı gibi olduğu ama bugun oldu ya adet olcam ben çok üzgünüm
fıstığım ben seni çok merak ediyom yaaaa bi kan testi yaptırsana bacımmmmm İnşallah hamişsindirr
Kızlar karnıma ara ara sancı girio olcam gibi sonra aklıma şey gelio hamilelik belirtileride adet sancısı gibi olduğu ama bugun oldu ya adet olcam ben çok üzgünüm
fıstığım ben seni çok merak ediyom yaaaa bi kan testi yaptırsana bacımmmmm İnşallah hamişsindirr
gözünüz aydın çok sevindim,çok....Allah sağlıkla hayırlısıyla doğmasını nasip etsin arkadaşım..darısı hepimize olsun,dualarla dönüyor dünya...Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
ben de merak ediyorum canım ama inanki elim gitmiyo teste..korkunun da faydası yok biliyorum da..ne bilim böyle gecikince iyice umutlandım,bir gün gecikme bile benim için normal değil..ama adet belirtileri de yaşıyorum,karnımsa sancı var hafif..ama bu kadar bel ağrısı da yaşamadım sanki,çok fena..bi de söylemesi ayıp ama söylicem,tam orası acıyo arada,sancıyo sanki,batıyo,tam şey işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?