Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

arkadaşlar,ben hiç doktora gitmedim..acaba ihmalkarlık mı ediyorum daha erken mi,yoksa geç olmadan bi baktırmak mı lazım bilemiyorum,hep karar değiştiriyorum,gitcem gitmicem diye...
25 yaşındayım,9 ay oldu evleneli,5-6 aydır da korunmuyoruz..erken mi sizce?? gidip bi de bunun stresi yüklenmesin diyorum,kendiliğinden olsun diyorum ama bi de sorun varsa bilmek lazım diyorum..ne dersiniz???

bi çocuk doğuraydık iyiydii neyse napalımmm Allahım bilir en doğru zamanı.. Ama büyük konuşuyom arkadaş bi gün doğurursam, hiç korunmıcam 2.ye falan kader kısmet ne zaman olursa

sende benim gibi düşünüyon valla canım rabbim nasip ederse bende hiç beklemem diyom kırkım çıkınca çalışmaya devam ama gözüm korkup vaz geçermiyim onuda bilmiyom ama genelde kararlarımdan caymam...caymamalıyım...caymasam iyi olur...acaba cayarmıyım

kesinlikle git cnm bizde çok istiyorduk neymiş 1 sene olmaması normalmiş yok böyle birşey kistim varmış ama haberimiz yok 1 senenin sonunda gittim 5 cm olmuş o engelliyormuş boşa çabalamışız yani ihmal etme sende git cnm

canım benm doktorum nedense bu konuda çok rahat eşimin sperm testi yapıldı biraz hareket azlığı görüldü ilaç kullanıyor şimdi 3 ay kullanıcak ve 1,5 ay kaldı çok şükür doktor tahlileri yapmadan direk rahim filmine geçicek tahlilleri yaptıralım dedim ısrarla gerek duymadığını söyledi deli mi ne :)

canım benm doktorum nedense bu konuda çok rahat eşimin sperm testi yapıldı biraz hareket azlığı görüldü ilaç kullanıyor şimdi 3 ay kullanıcak ve 1,5 ay kaldı çok şükür doktor tahlileri yapmadan direk rahim filmine geçicek tahlilleri yaptıralım dedim ısrarla gerek duymadığını söyledi deli mi ne :)

işte böyle bişey varsa 1 sene beklememiz ne anlamsız oluyo..sağol canım..bakalım bu ay bi geçsin de

işte böyle bişey varsa 1 sene beklememiz ne anlamsız oluyo..sağol canım..bakalım bu ay bi geçsin de

hepimiz öyle düşünüyoruz galiba canım dilimiz yandı bi kere

git cnm birşey kaybetmezsin. zaten evli bayanlara muayeneyi öneriyorlar. sadece horman testlerim kaldı. bebek yoksa artık ramazandan sonra öğrenirim. yada kırmızılar geldiğinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…