- 16 Nisan 2012
- 2.348
- 461
- 363
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.241
kız ben seni tanıyorum hee
geçen ay hangi gün oldun ayaz
geçmiş olsun tatlım, bol sıvı tüket bi doktora görün olmassa
cesareti olan bana özelden facesini verebilirverinde görek verinde görek
cesareti olan bana özelden facesini verebilirverinde görek verinde görek
bi çocuk doğuraydık iyiydiineyse napalımmm Allahım bilir en doğru zamanı.. Ama büyük konuşuyom arkadaş bi gün doğurursam, hiç korunmıcam 2.ye falan kader kısmet ne zaman olursa
arkadaşlar,ben hiç doktora gitmedim..acaba ihmalkarlık mı ediyorumdaha erken mi,yoksa geç olmadan bi baktırmak mı lazım bilemiyorum,hep karar değiştiriyorum,gitcem gitmicem diye...
25 yaşındayım,9 ay oldu evleneli,5-6 aydır da korunmuyoruz..erken mi sizce?? gidip bi de bunun stresi yüklenmesin diyorum,kendiliğinden olsun diyorum ama bi de sorun varsa bilmek lazım diyorum..ne dersiniz???
canım yumurtlaman düzenli olabilir ama hormon testinin muhakkak yapılması gerekiyor bence doktoruna bu konuda ısrarcı ol, bir de benim doktorum eşe sperm testi, buna çook önem verdiğini söyledi, yaptırıcaz inşallah.. sonrasında akışına bırakırsın tabiki yaşımız çok müsait ama bilerek kafamız daha rahat bi şekilde hamile kalabiliriz böylece diye düşünüyorum ben.. doktorada bunu söledim zaten çok haklısın dedi..
canım yumurtlaman düzenli olabilir ama hormon testinin muhakkak yapılması gerekiyor bence doktoruna bu konuda ısrarcı ol, bir de benim doktorum eşe sperm testi, buna çook önem verdiğini söyledi, yaptırıcaz inşallah.. sonrasında akışına bırakırsın tabiki yaşımız çok müsait ama bilerek kafamız daha rahat bi şekilde hamile kalabiliriz böylece diye düşünüyorum ben.. doktorada bunu söledim zaten çok haklısın dedi..
kesinlikle git cnm bizde çok istiyorduk neymiş 1 sene olmaması normalmiş yok böyle birşey kistim varmış ama haberimiz yok 1 senenin sonunda gittim 5 cm olmuş o engelliyormuş boşa çabalamışız yani ihmal etme sende git cnm
kesinlikle git cnm bizde çok istiyorduk neymiş 1 sene olmaması normalmiş yok böyle birşey kistim varmış ama haberimiz yok 1 senenin sonunda gittim 5 cm olmuş o engelliyormuş boşa çabalamışız yani ihmal etme sende git cnm
sende benim gibi düşünüyon valla canım rabbim nasip ederse bende hiç beklemem diyom kırkım çıkınca çalışmaya devamama gözüm korkup vaz geçermiyim onuda bilmiyom ama genelde kararlarımdan caymam...caymamalıyım...caymasam iyi olur...acaba cayarmıyım
hepimiz öyle düşünüyoruz galiba canımdilimiz yandı bi kere
işte böyle bişey varsa 1 sene beklememiz ne anlamsız oluyo..sağol canım..bakalım bu ay bi geçsin de
inşallah gözümüz korkmazz valla ben istiyorum yaaaa aha burayada yazıyorum, unutursam bigün hatırlatırsınız bacılar
arkadaşlar,ben hiç doktora gitmedim..acaba ihmalkarlık mı ediyorumdaha erken mi,yoksa geç olmadan bi baktırmak mı lazım bilemiyorum,hep karar değiştiriyorum,gitcem gitmicem diye...
25 yaşındayım,9 ay oldu evleneli,5-6 aydır da korunmuyoruz..erken mi sizce?? gidip bi de bunun stresi yüklenmesin diyorum,kendiliğinden olsun diyorum ama bi de sorun varsa bilmek lazım diyorum..ne dersiniz???
canlar hayırdır bir face muhabbetidir gidiyor, aslında bilsek ne güzel olur gerçekten yaaaa
bencede guzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?