- 16 Nisan 2012
- 2.348
- 461
- 363
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.481
kızlar ben daha adet olmadım. bugünde kan tahlili için beklesemde yarınmı gitsem yoksa bugün gitsemmi kararsız kaldım. of ya
kızlar kan testi sonucumu aldım..negatif...
madem adetin geçti evde test yap sonucu pozitifi gör kana git bence.yani ben öle yapardım.evde bi görmek nasip olsa
Canım üzülme lütfen bu ay kısmet değilmiş demekkiinşallah önümüzdeki ay.sanırım günün geçti dimi?o yüzden kanda baktırdın.
canımm ne kadar üzülme de desem üzülüyor insan biliyorum.elinden geldiğince üzülme şu mübarek günde bol bol dua edelim.hayırlı ve en doğru zamanda sağlıkla en yakın zamanda tabi kavuş bebeğine
kıslar sanıırım çok düşünüyoruz kafaya çok takıyoruz bu sebepten genel olarak gecikme yaşıyoruz yada düsensizleşiyo.bebek isteyipte 3-5 ay sonra olmayınca neden olmuyo acaba demeyen varmı?( doğrusu ben 1.5 yıl geçene kadar hiç üstünde durmamıştım ayımı günümü takip bile etmiyosum ama bebekde olmuyodu)şimdi takip ediyom bebek gene olmuyo
aman koyver gitsin olacağı varsa olacak inşallah
evde yaptım ilk yaptığımda silik gibi çıktı dün tekrar baktım çıkmadı bişey. ve ben son düşüğümde 5 gün geçmesine rağmen evde baktığımda çıkmıyordu
ya bu çok erken öğrenenler nasıl öğreniyo?mesela bizim topicde hanted batı 6 temmuzdu 30 haziranda öğrendi.kıs ilişkiden sonra baksa gene çıkıcaktı demekkimaşallah süphanallah
kızlarr merhaba beni de ekleyin aranıza dün geldi kırmızılarım haziran topikinden sonra temmuza kaydım bende bat 28 temmuz rabbim mübarek ramazanda yüzümüzü güldürür inşallahhh
canım üzme tatlı canını bi dahaki ay yüzün güler inşallah, stres geciktirmiş olabilir ah bu stres herşeyin sebebi değilmi zaten
efsuncumm listedeki isimlerin hepsi geliyomu topiğe
yok tatlım ya yarısı isim yazdırdı kaçtıakıbetlerini öğreniriz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?