- 9 Eylül 2011
- 7.562
- 4.577
- 448
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.441
yok benim daha 2 gün geçti,normalde günü gününe olurum,1 gün geçince bile umutlandım o yüzden...bazılarının hemen çıkıyo ya,değişiyo demekki kişiye göre..o halde umut hala var
canım benimm allah bizlere en büyük belirtiyi neyden veriyor adetimiz gelmemesiyle.. yoksa normal şartlarda diyor ki doktor adet dönemi geçmeden haftan ilerlemeden belirti mide bulantın falan olmaz psikolojik.. ayrıca bakma bizler çok istediğimiz için aceleci davranıyoruz yoksa normalde bizim gibi çok bilmeyenkadınlar 8-9 gün geçtikten sonra teste gidiyorlar.. ümidini kesme bakalım.. Allah tarafından hayırlı haberler alalım inşAllah
işte bir parça umudum hala var,regl olmadım diye..psikolojik mi etkileniyo muyum,gelmesin diye diye bilemedim..bu testlerden nefret eder hale geldim artık..zaten gelmezse 1-2 güne kan testine gitcem..
yani hala umutlu olmam saçma değil öyle mi??!!! bunu birinden daha duymam güzel oldu
canım benimm allah bizlere en büyük belirtiyi neyden veriyor adetimiz gelmemesiyle.. yoksa normal şartlarda diyor ki doktor adet dönemi geçmeden haftan ilerlemeden belirti mide bulantın falan olmaz psikolojik.. ayrıca bakma bizler çok istediğimiz için aceleci davranıyoruz yoksa normalde bizim gibi çok bilmeyenkadınlar 8-9 gün geçtikten sonra teste gidiyorlar.. ümidini kesme bakalım.. Allah tarafından hayırlı haberler alalım inşAllah
valla yaaa arkadaşlarr böyle olaylar oluyor işteee :) benim arkadaşımın babaannesi kişinin kirpiklerine bakarak hamile oldugunu anlıyormuş yaaaa..bir ara baya kafaya tatktım bunu kirpiklerime bakıyorum :) siz bu olayı biliyormusunuz kızlarrrrr
valla yaaa arkadaşlarr böyle olaylar oluyor işteee :) benim arkadaşımın babaannesi kişinin kirpiklerine bakarak hamile oldugunu anlıyormuş yaaaa..bir ara baya kafaya tatktım bunu kirpiklerime bakıyorum :) siz bu olayı biliyormusunuz kızlarrrrr
Bu olayı bende çok duydum. Bir arkadaşımın anneside kendisinin hamileliğini kirpiklerine bakarak anlamış. Karışık gibi birbirine yapışık gibi şekilsiz oluyorlarmış. İlk ay bende bakmıştım kirpiklerimde bir anormallik var mı diye :))
Milliyet haberde, bir çocuk daha 21 yaşında Odtüde okuyormuş buralı bizden biri bizim çocuğumuz.. Denizde yüzmek için kayalıktan atlamış balıklama suyun altında başka bir kayaya çarpmış oracıkta Hakkın Rahmetine kavuşmuş. O anne nasıl dayanır, baba nasıl dayanır ki bu acıya.. Burda tanıyanlar varmış çok iyi temiz bir çocukmuş. Gencecik canım benim nasıl temiz olmaz ki.. O da okulunu bitirecekti evlenecekti baba olmak isteyecekti.. Annesi nasıl dayanacak ben dayanamadım burda o nasıl dayansın.. Kusura bakmayın kızlar üzmek, moral bozmak istemiyorum ama beynimden vurulmuşa döndüm. Mekanın cennet olsun Ozan, nurlar içinde yat...
aynen öyle tatlımmm.. öncesinde halledilmesi gerekn tedaviler varsa kızlar mutlaka yaptırmalıyız.. ben sadece hani gebe olursunuz ama diş ağrısı durdurmaz o zaman ağrıyı çekmeyin diye dedim.. bi de kızlar burada niyetler belli olduğu için kazara gebelik beklemediğimiz için sağlıklarımızla ilgili sıkıntılarımız varsa onlarında hemen tedavisine başlayıp sonuçlandırmalı sonrasında da hyırlısı ile inşAllah sağlıklı hamilelik dönemleri geçirelim.. tabi öncelikle sağlıkla gebe kalalım da
Allah rahmet eylesin cnm çok üzüldüm çokk
çok bilmek de iyi değil
tamamdır,umut kesmek yok,beklemek var birkaç gün daha...
kesinlikle çok bilmek iyi değil...
ben de forumda okuyup bakmıştım kirpiklerime karışık kuruşuktu oowww kesin hamişim dedim işte geçen ay oluyo bu olaysonra acı gerçekle yüzleştim rimeli nasıl sürdüysem karıştırmışım iyice, gerçi akşam makyajı çıkarıncada bakmıştım yine karışıktı sonra karar verdim benim kirpiklerim baya bir sık, e karışması normal yani diye düşündüm
kızlar bir topik var gördünüzmü bebeğinizn cinsiyetini öğrenmek isteyen yazıyor.bende yazdım bakalım ne çıkacak...eşinin ve senin dogum tarihlerini yazıyorsun gün ay yıl olarak.sonra en son hastalandıgın tarihi yazıyon :)
CANIM BENİMM ya hepinizi çok seviyorum Allah hepimizin tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün inşAllah tez vakitde.. bende kirpiklerime baka baka bi hal oldum tek gözümdekiler karma karışık diğeride dümdüz.. benim tek gözüm kesin hamile diye ayna karşısında bende kendime gülüyorum
tavsiyen üzerine sayfaya baktım. kızımınki dogru cıktı. ve bu sene bebegım olursa erkek olacakmıs Allah saglıklı hayırlı evlat versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?