Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

yok benim daha 2 gün geçti,normalde günü gününe olurum,1 gün geçince bile umutlandım o yüzden...bazılarının hemen çıkıyo ya,değişiyo demekki kişiye göre..o halde umut hala var

inş. gelir bebişin. birazdaha beklemek istemiyorsan kan tahliline git. daha net olur. en azından stresten gecikmemiş olur...

herkezin bir olmuyormuş.... nasip.. sen yinede umudunu kaybetme. bu ay olmassa da diğer aylara kısmet

geçen annem diyorki anam nasıl iş bu yaaa biz karnımızdaki 2-3 aylık olana kadar bilmezdik..şimdikiler günü geçti pıt test hahah ne güldüm yaaa

canım benimm allah bizlere en büyük belirtiyi neyden veriyor adetimiz gelmemesiyle.. yoksa normal şartlarda diyor ki doktor adet dönemi geçmeden haftan ilerlemeden belirti mide bulantın falan olmaz psikolojik.. ayrıca bakma bizler çok istediğimiz için aceleci davranıyoruz yoksa normalde bizim gibi çok bilmeyen kadınlar 8-9 gün geçtikten sonra teste gidiyorlar.. ümidini kesme bakalım.. Allah tarafından hayırlı haberler alalım inşAllah

hemde ne psikolijik söylesem gülmekten ölürsünüz vala benm daha nerdeyse 10 gün var adetime ama bütün belirtileri yaşıyorum diebilirim kasık agrısı bel agrısı gögüs hassasiyeti akıntı hepsi hepsi:)

hamile olduğunu bilmeden 5 ay sonra öğrenenlerde varmış. biz istiyoruz ya. a desek belirti diye seviniyoruz, birde bebek c dedimi göbek atcas

ben de forumda okuyup bakmıştım kirpiklerime karışık kuruşuktu oowww kesin hamişim dedim işte geçen ay oluyo bu olay sonra acı gerçekle yüzleştim rimeli nasıl sürdüysem karıştırmışım iyice, gerçi akşam makyajı çıkarıncada bakmıştım yine karışıktı sonra karar verdim benim kirpiklerim baya bir sık, e karışması normal yani diye düşündüm

Bu olayı bende çok duydum. Bir arkadaşımın anneside kendisinin hamileliğini kirpiklerine bakarak anlamış. Karışık gibi birbirine yapışık gibi şekilsiz oluyorlarmış. İlk ay bende bakmıştım kirpiklerimde bir anormallik var mı diye :))

evet canım duymuştum böyle bişeler ama ayrıntısını bilmiyom

vallahii böyle şeylere kafa yormamak gerek ama işte insan herşeye atlıyorrr.kafamızdan uzaklaştıramıyoruz bunlarııı :)

Allah rahmet eylesin cnm çok üzüldüm çokk

sana katiliyorum canim :)

çok bilmek de iyi değil
tamamdır,umut kesmek yok,beklemek var birkaç gün daha...

CANIM BENİMM ya hepinizi çok seviyorum Allah hepimizin tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün inşAllah tez vakitde.. bende kirpiklerime baka baka bi hal oldum tek gözümdekiler karma karışık diğeride dümdüz.. benim tek gözüm kesin hamile diye ayna karşısında bende kendime gülüyorum

tavsiyen üzerine sayfaya baktım. kızımınki dogru cıktı. ve bu sene bebegım olursa erkek olacakmıs Allah saglıklı hayırlı evlat versin..

İnşallahhhh canımm inşallahhh hepimizin yüzü tez zamanda güler, mutlu mutlu haberler paylaşırız burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…