Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

canım bende aynıyım sormaa şu silik 2.çizgiyi hiç göremedim kocama tek çizgi beliriveriyor hemen önümde..bende senin dediklerini söylüyorum hep banamı denk gelir diye :)

Canım ben o silik çizgiyi gördümde ne oldu geçen ay ertesi gün kana gittim yok ertesi günüde hasta oldum.silik çizgi çıkıp beni ümitlendirip bir geceyi hamileyim diye geçirip ertesi günü kanda çıkmayınca inan bana onun yıkımı daha büyük oluyo.o yüzden rabbim bize testte kop koyu kırmızı çizgiler göstersin inşallah hayırlısıyla.sende üzme kendini inşaal hamilesindir değilsende sağlıklıyız çok şükür olacak bir gün.

inşallah canım benim yaa hayırlısı olsun tabiii..

kızlar bana müsade. misafrim var bugun. yolda su an gelıyor. benimde son hazırlıklarla ilgilenmem gerek. bu arada lekelenmem artıyo. benim kırmızılar geldi gelecek. tam da gunundee.. opuldunuz..

kızlar ben daha adet olmadım. bugünde kan tahlili için beklesemde yarınmı gitsem yoksa bugün gitsemmi kararsız kaldım. of ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…