- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.461
tavsiyen üzerine sayfaya baktım. kızımınki dogru cıktı. ve bu sene bebegım olursa erkek olacakmıs Allah saglıklı hayırlı evlat versin..
kız forma bakıyorum hiç bişi yazmamış :) neara söyledi.
o soylemedi ben hesapladım. ilk sayfalara bak nasıl bakılması gerektigini yazmıslar..
o soylemedi ben hesapladım. ilk sayfalara bak nasıl bakılması gerektigini yazmıslar..
nasıl hesaplanıyor benimkinide hesaplasana cnm
soyle canm esinin ve kendi dogum tarihini. bir de en son adet tarihini..
canım bende aynıyım sormaa şu silik 2.çizgiyi hiç göremedim kocama tek çizgi beliriveriyor hemen önümde..bende senin dediklerini söylüyorum hep banamı denk gelir diye :)
Canım ben o silik çizgiyi gördümde ne oldu geçen ay ertesi gün kana gittim yok ertesi günüde hasta oldum.silik çizgi çıkıp beni ümitlendirip bir geceyi hamileyim diye geçirip ertesi günü kanda çıkmayınca inan bana onun yıkımı daha büyük oluyo.o yüzden rabbim bize testte kop koyu kırmızı çizgiler göstersin inşallah hayırlısıyla.sende üzme kendini inşaal hamilesindir değilsende sağlıklıyız çok şükür olacak bir gün.
ben 27.01.1986 eşim 17.03.1980 haziran 12 adet tarihim 25 gun sürüyor adetim
ben 27.01.1986 eşim 17.03.1980 haziran 12 adet tarihim 25 gun sürüyor adetim
canım bu sene olursa erkek olurmus tahminlere gore..
kız ben anlamadım yaaasen anlat bir bakayım
canım bu sene olursa erkek olurmus tahminlere gore..
canım mesajın arada kaynamıs kusura bakma. yeni gordum. ama sen de cozmussun zaten.
benimkine bak kız birde bana kız dedi ama sende demi o çıkacak :) ben 22.05.1987 eşim 19.07.1977 12 haziran hastalandım
evet canım kız cıkıyor sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?