Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

doğrusu dediğin gibi aslında biz çok meraklıyız günümüzü bekleyip ondan sonra test yapmamız lasım.ama sen üzülme canım daha çok yeni çalışmalarınız ama ben inanıyorum çünkü böyle güleryüzlü birini rabbim çok fazla bekletmez.hakkında hayırlı zamanı belirlemiştir o hem senin hem benim hemde bütün topicdaşlarımın

kuzucuğumm benim Amin canımmm inşallahhh. inan bana dualarımdasınız Allahım bu güzel duyguyu hepimize yaşatır inşallahh.. böyle 9 aylıkken ben doğuruyorumm kızlar deriz birbirimize, ne güzel olur yaaa inşallahhhhhhh

uyudum uyuycam şimdi keşke evde olsaydım akşama kadar yatardım

iştesen kaç canım ya bizmi kurtarcaz işyerini eşim eve bırakırsa kaçmayı düşünüyorum ama bilmiyorum.başımda ağrımaya başladı eve gidersem azıcık uyurum sonra kalkar kendimi güzel bi sofra hazırlarım saat 8:50 sanırım orucumu açarım.yok yok ben kesin kaçcam işten

uyudum uyuycam şimdi keşke evde olsaydım akşama kadar yatardım
ayyy evet yaa çok fena ağırlık çöktü bu saatten itibaren ben kenenkleri indirdim kendi içimde. herkese yarına söz veriyorum bişeyler isteyen olursa bugün çünkü bitik vaziyetteyim, bide klima boynumu ağrıttı direk vurmuyor ama nasıl oluyorsa tutuluyor sinir oluyorum.

oo senin durumun daha içaçıcı eşine şöyle tansiyonum düştü filan de, hemen atıversin seni eve sen öncümüz ol bari

kızlarrrr fena agırlık çöktü üstümeeeeeeeeee...azıcık acıktım galiba

kızlar yumurtlama günlerinde lekelenme yaşayan oldumu..geçen ay bende olmuştuda..
hatta yerleşme lekesi sanmıstım..

umut fakirin ekmeğidir canım.hepimiz öle inan bana bir yerime bişi olsada bebeğe yorsam diye pusuya yattım bekliyom o kadar yanimesela benim göğüslerim hiç ama hiç acımaz ama şu anda acıyo ama beni kandıramıcak

ayy hadi inşallahh..hamişler çıksın ortaya bizlerde ortak olalım mutluluklarna..
topikde ekşın olsunnn..

ve o an sanki çift çizgiyi görmüş kadar sevinmiştim

bende çok sevinmiştim malum 19.20. günde yumutlayınca hiç yumutlamıcam sanmıştım çift çizgiyi alır almaz eşime gittim bak bu ne demek oluyo biliyonmu dedim?oda hamilesin demek oluyo dedi adamın çift çizgi anlayışı sadece gebelik malum 2 yıldır bekleyince

ovulasyon testindemi gördün cızgıyı..

kızlar hadin kafamızı dağıtalım..
benim bu hafta günüm var arkadaslarım bana gelicekler..malüm çalışıyorum pratik tarifler varmı aklınızda olan..tatlı tuzlu..
ya ben bunu misafirlerime yappıyorum çok begeniyolar dediğiniz bi tarifiniz varmı canlar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…