- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.501
yok tatlım ya yarısı isim yazdırdı kaçtıAkıbetlerini öğreniriz inşallah
asyam bekle sen kuzucummm, biliyorum merak insanın içini yiyo ama benim doktorumda regl geçmeden çıkmama ihtimali çıkma ihtimalinden daha fazla geçsin öyle yaparsın testi dedi (3 gün önce test yaptığımı söyledimde) zaten moralimde bozuluyo beklemek istiyorum bundan sonra, bakalım hayırlısı umarım bu dediklerimi yutmam
doğrusu dediğin gibi aslında biz çok meraklıyızgünümüzü bekleyip ondan sonra test yapmamız lasım.ama sen üzülme canım daha çok yeni çalışmalarınız ama ben inanıyorum çünkü böyle güleryüzlü birini rabbim çok fazla bekletmez.hakkında hayırlı zamanı belirlemiştir o hem senin hem benim hemde bütün topicdaşlarımın
uyudum uyuycam şimdi keşke evde olsaydım akşama kadar yatardım
ekledim canım aminnnn
ayyy evet yaa çok fena ağırlık çöktü bu saatten itibaren ben kenenkleri indirdim kendi içimde. herkese yarına söz veriyorum bişeyler isteyen olursa bugün çünkü bitik vaziyetteyim, bide klima boynumu ağrıttı direk vurmuyor ama nasıl oluyorsa tutuluyor sinir oluyorum.uyudum uyuycam şimdi keşke evde olsaydım akşama kadar yatardım
iştesen kaç canım ya bizmi kurtarcaz işyerinieşim eve bırakırsa kaçmayı düşünüyorum ama bilmiyorum.başımda ağrımaya başladı eve gidersem azıcık uyurum sonra kalkar kendimi güzel bi sofra hazırlarım saat 8:50 sanırım orucumu açarım.yok yok ben kesin kaçcam işten
umut fakirin ekmeğidir canım.hepimiz öle inan bana bir yerime bişi olsada bebeğe yorsam diye pusuya yattım bekliyom o kadar yanimesela benim göğüslerim hiç ama hiç acımaz ama şu anda acıyo ama beni kandıramıcak
kızlar yumurtlama günlerinde lekelenme yaşayan oldumu..geçen ay bende olmuştuda..
hatta yerleşme lekesi sanmıstım..
umut fakirin ekmeğidir canım.hepimiz öle inan bana bir yerime bişi olsada bebeğe yorsam diye pusuya yattım bekliyom o kadar yanimesela benim göğüslerim hiç ama hiç acımaz ama şu anda acıyo ama beni kandıramıcak
ve o an sanki çift çizgiyi görmüş kadar sevinmiştim
bende çok sevinmiştim malum 19.20. günde yumutlayınca hiç yumutlamıcam sanmıştım çift çizgiyi alır almaz eşime gittim bak bu ne demek oluyo biliyonmu dedim?oda hamilesin demek oluyo dediadamın çift çizgi anlayışı sadece gebelik malum 2 yıldır bekleyince
kızlarrrr fena agırlık çöktü üstümeeeeeeeeee...azıcık acıktım galiba
ayy hadi inşallahh..hamişler çıksın ortaya bizlerde ortak olalım mutluluklarna..
topikde ekşın olsunnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?