- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.541
çok haklısın canım sadece çalışmak yetmiyor duaya da ihtiyacımız var. canım ayrıca ben de bu ay gebe olmazsam ankaraya gitmeyi düşünüyorum bahsettiğin doktorun nerde olduğunu tam adını falan yazarsan sevinirim
ailen nerde canım?sende onları ziyarete git vakit buldukça.insanın ailesi uzakta olunca özlüyo benimkilerde burda değil istanbulda.eğer seninkilerde istanbuldaysa bir ortak noktamız daha olcak
kızlar size bir şey anlatmak istiyorum.malum bende bebek özlemi çekenlerdenim.tedavi görüyoruz.1 yıldır olmuyor ama 1 aydır tedavi görüyoruz.ankaraya gittik kaan aydosa.aranızda bilenler çoktur kaan beyi.yoğun olduğu için maile geri dönmesi sıkıntılı oluyor.gecen hafta sonuçlarımız çıktı ve ben yıkıldım.dna hasar testi çok kötü.sonuçtan 2 3 gün sonra mail attım ona ve ağlayarak yazdım.moralim çok bozuktu normal yolla hamaile kalma şansımın olmadığını düşünüp bir kaç soru sordum.dna 96 hasarlı çünkü.4 gözle bekledim cvbı ama gelmedi.burda sizlerden gelen yazıları okudukça hem ümitsizlendim hem umut buldum.dün gece saat 02,45 te kalktım oruç tutmak için bişiler yicektim.yedim ayttım.sabah mail kutuma baktım her zaman ki gibi.kaan bey mail atmış hem de saat 02,55 de.inanamadım.bu bir tesadüf olamaz.iyi şeyler yazmış.dna hasarı giderilebilir göreceksniz tedavi sonudna gebe kalacaksınız yazmış.rabbim bugun ne güzel bir gün.ve şuna inanıyorum ki ben oruca kalkmasaydım o msj bana gelmicekti.rabbim benden dua istiyor kızlar.sizlerde dualarınız eksik etmeyin ve yavrularınıza kavuşun
canlarıııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmm napıyonuz beyaaaaaya benim hafif hafif karın ve kasık ağrılarım devam ediyor , nedir bu durum , bilemedim yawwwww
al benden de o kadar :)
ama aramızdaki tek fark sen gebesin
canlarıııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmm napıyonuz beyaaaaaya benim hafif hafif karın ve kasık ağrılarım devam ediyor , nedir bu durum , bilemedim yawwwww
nur yüzlümsenin bat geçti mi acep ? ya da ne kadar var
kızlar selam;
ben 17 haziranda adet oldum daha adetime var ama bende kasık ve bel ağrısı var pazar günü başladı ağrı buğünde devam ediyor ama kahverengi lekelenme var bi iki damla peçeteye gelio sadece sanki sağ tarafıma bıçaklar sokuyorlar nedir bu anlamadım
2temmuzdu batcığım :) geçti,gelen giden yok,çift çizgi yok..öyle aralarda kaldım
kaan aydos canım ankara çankaya da
Telefon: 0312 5956815
Telefon: 0312 5082258
Fax: 0312 3112167
E-mail: doktoraydos@gmail.com
Randevu için: 0312 437 31 21
aaa baktın mı sen idrarda hemen,yahu ne acelecisin kıssss kaçında idrar testi yaptın, adetin 2 gün daha geçsin kanda bak bi de bakalım
aynı be yasen napıyon be yaaaa
ağrır çünkü "anne ben geldim diyor".. doktora gittin mi?
kızlar selam;
ben 17 haziranda adet oldum daha adetime var ama bende kasık ve bel ağrısı var pazar günü başladı ağrı buğünde devam ediyor ama kahverengi lekelenme var bi iki damla peçeteye gelio sadece sanki sağ tarafıma bıçaklar sokuyorlar nedir bu anlamadım
bugün baktım canım yaa,sabah....
bakmıcaktım ama kanıma girdiler:)
ben de aynı fikirdeyim,direkt kana baktırcam,bi iki gün geçsin..
yani sen de mi teste aldanma diyosun,sabah moralim bozulmuştu biraz...
benimde aynen karnım ve kasığım ağrıyor
kızlar selam;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?