Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

kaan aydos canım ankara çankaya da
Telefon: 0312 5956815

Telefon: 0312 5082258

Fax: 0312 3112167

E-mail: doktoraydos@gmail.com

Randevu için: 0312 437 31 21

ailen nerde canım?sende onları ziyarete git vakit buldukça.insanın ailesi uzakta olunca özlüyo benimkilerde burda değil istanbulda.eğer seninkilerde istanbuldaysa bir ortak noktamız daha olcak

ankaradalar canım..ayrı şehirlerdeyiz malesef..yakınız ama aynı şehirde olmaya benzemiyo,fırsat oldukça gitmeye çalışıyoruz yine de...
istanbul da bazı akrabalarım var ama :) illa bi akrabalık çıkacak,fazla deşmesek mi ne

ayy cnm.. bak görüyormusunuz Allahtan hiç bir zaman umut kesilmez... Ölüm haricinde herşeyin dermanı varmış... Allah dualarını kabul etsin inş... sıkıntılar insanlar için.. bak ne güzel doktorunda düzeleceğini yazmış..

canlarıııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmm napıyonuz beyaaaaa ya benim hafif hafif karın ve kasık ağrılarım devam ediyor , nedir bu durum , bilemedim yawwwww

kızlar selam;
ben 17 haziranda adet oldum daha adetime var ama bende kasık ve bel ağrısı var pazar günü başladı ağrı buğünde devam ediyor ama kahverengi lekelenme var bi iki damla peçeteye gelio sadece sanki sağ tarafıma bıçaklar sokuyorlar nedir bu anlamadım

aynı be ya sen napıyon be yaaaa

ağrır çünkü "anne ben geldim diyor" .. doktora gittin mi?

Son düzenleme:

bunlar hamişlik belirtisi canım, amam dur hemen umutlanma, kendini kötüye hazırla, iyi çıkarsa inşallah seviniriz, ama ben hamişim mesela, ben de de aynı belirtiler vardı , zaten bitek bu ağrı olayı vardı

aaa baktın mı sen idrarda hemen, yahu ne acelecisin kıssss kaçında idrar testi yaptın, adetin 2 gün daha geçsin kanda bak bi de bakalım

bugün baktım canım yaa,sabah....
bakmıcaktım ama kanıma girdiler :)
ben de aynı fikirdeyim,direkt kana baktırcam,bi iki gün geçsin..
yani sen de mi teste aldanma diyosun,sabah moralim bozulmuştu biraz...

umut vermiş gibi olmayım ama belirtiler bebiş yönünde

bugün baktım canım yaa,sabah....
bakmıcaktım ama kanıma girdiler :)
ben de aynı fikirdeyim,direkt kana baktırcam,bi iki gün geçsin..
yani sen de mi teste aldanma diyosun,sabah moralim bozulmuştu biraz...

tabi tabii, kanda bakmadan karar verme, ama çok da umutlanma yine de , çünkü adetin üstünden 2 geçmiş yine de çift çızgı gözükmemiş, gerçi bide şöyle bir durum var,önceki adetinin üstünden çok gün sonraki ilişkinde tutmuş da olabilir, yani daha çok çok küçük olduğu için idrar testinde çıkmaz zaten, kan da bakınca mutlaka olması lazım ama varsa artık, ayın 6sında felan bak kanda , varsa inşallah çıkar orda

umudunu kırmak istemem ama benim de geçen ay bu tarz şeyler oldu..
kahverengi lekelenmem iki gün sürdü..ağrılarımda vardı..ben bunları yerleşme diye düşünmüştüm.malesef değilmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…