Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

tarifleri ben de bekliyorum
ben ailelere herkeslere uzağım kimsem yok,bana binde bir gelir misafir..ama ben de kendimize yaparım..hadi yazın yazın..iştahımız artsın

kızlar size yapması basit ama bir okadarda lezzetli bir tarif vereyim....sütlü tatlı sevenlere gelsinn

1 paket süt 1 kilo olanlardan
1,5 su bardağı şeker
1 su bardagı dolu irmik peşinden bardagın dibinde bir parmak kalınlıgında daha irmik ekleyin.
kakao 1 paket
kakaolu bisküvi ama öyle her bisküviden olmuyor :) etinin kakaolu bisküvisi google yazın çıkar :) bundan borcamın büyüklüğüne göre alın işte.bana 3 tane yetiyor
tarçın 1,5 çay kaşıgı
margarin 2 çorba kaşıgı

şimdi gelelim yapılışına..sütü-şekeri-irmiği ve tarçını tencereye alıp kaynayana kadar karıştırın.kaynayınca kıvamı yogunlaşacak.sonra borcamınızı yada tepsinizi alın tencereden yarısını tepisye boşaltın.ve kakaolu bisküvileri dizmeye başlayın.1 kat dizdiniz bunun üstüne tencereden birazcık daha malzemeden alıp bisküvilerin üzerine sürün.sonra tekrar bisküvilerden koymaya başlayın.yani 2 kat bisküvi koyacagız...bu işlem bittikten sonra tencerede kalan yarım malzemeye kakaoyu ekliyoruz tabi tenceremiz ocakta altı çok azcık acık sogumaması lazım. bunuda iyice yedirtikden sonra malzeme çok koyu kıvama gelebilir biraz süt ekliyoruz.bunuda bisküvilerin üzerine iyice yayıyoruz.ne oldu altta beyaz ortada 2 kat bisküvi üstte kakaolu soguması için dışarda bekletiyoruz soguyunca dolaba koyuyoruz ve soguduktan sonra enfes bişi oluyor deneyinnn

kızlar yagı nerede kullandıgımı yazmayı unutmuşum bunuda ilk malzemleri kattık ya kaynadı koyulaştı iyice bu esnada yagı atıyoruz karıştırıyoruz gene eriyene kadar sonra ilk katı tepsiye döküyoruzz

ALLAHIM DAKİKALAR SAAT gibi geçmeye başladı,, eve giderken 1 kızarmış tavuk alıcam yanına bİde ayran, onu yiycem Elimi filan kaldıracak halim yok, kandil için bide kaynanamı ararım, sonra telefonların filan sesini kısıp yatıcam iftara kadar baygın vaziyette. ayy kayınvalidem de ısrar edicek şimdi yemeğe gel illa diye, eşim bugün geç gelecek biliyor. ayy iyiliğine söylüyor ama ısrar etmesin yaa

Son düzenleme:
ebru koptum şuan
garibim kim ne derse onu yapıyo kıyamam sana..bak bitanem çok sabırsız isen eğer yap..
ama bu işin sonucunu sende biliyosun..oldukii çıkmadı bu sfeer keşke yapmasaydım günümü bekleseydim diyosun..
günün gelince regl oldugunda aman yaptım zaten tek çizgi çıktı hazırdım regle diyosun..
varsa eğer silikde çıksa umudumuz olucak ona göre konusucaz..
birsürü şey işte..
eğer senin kadr merak etmiş olsaydım yapardım ben..çünkü düşünürdüm acaba yoksa bebek, ben stresdenmi regl olamadım..
böyle işte kuzucum..

çok alemim ben ya biliyorum hiç sabırsızlanmamıştım ama bu ay değişik duygular içerisindeyim aslında çıkmasada üzülmem alışkınım her ay adet olmaya beklemekte fayda var en iyisi gunum geçerse yaparım

akşama alayım bareee :))

canımsın ya valla kıslar 4 gün kalıncaya kadar ya beklerim ya beklemem ama çıkan sonuç geçen aylardaki gibi beni üzmicek çünkü elimden gelen herşeyi yaptım bir sıkıntı yok demekki rabbimin bana vereceği zaman gelmemiş.valla ben sitrese gelemiyom geçen ay yapmadım yapmadım ben yapmadıkça oda gelmedi düşünün benim gibi sabırsız insan 6 gün bekledi negatifi gördüm hemen hasta olsum.şimdide yapacam negatifi görürsem(ki inşallah bu ay hayırlısıyla görmeyiz) kırmızılar gelsinde önümüzdeki aya hazırlık yapayım

Son düzenleme:

2 kere anca test yapmışımdır cnm koca 1,5 senede diyorum ya bu ay deli gibiyim acaba mı diyorum kafam karmakarışık

2 kere anca test yapmışımdır cnm koca 1,5 senede diyorum ya bu ay deli gibiyim acaba mı diyorum kafam karmakarışık

canım benimde 2 yıl oldu korunmayı bırakalı ama 1.5 yıl inan bana yaptığımı hiç hatırlamıyorum korunurken 2 kere yapmıştım ama o zaman olmasın diyeydi fakat ben bu kk ya üye oldum bana bişiler oldu bi yandan iyi oldu bilinçlendim bayağı birşeyler öğrendim ama bir yandanda çok sabırsız oldum okudukça gebelik testi yapasım geliyo düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…