- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.561
bunlar hamişlik belirtisi canım, amam dur hemen umutlanma, kendini kötüye hazırla, iyi çıkarsa inşallah seviniriz, ama ben hamişim mesela, ben de de aynı belirtiler vardı , zaten bitek bu ağrı olayı vardı
tabi tabii, kanda bakmadan karar verme, ama çok da umutlanma yine de , çünkü adetin üstünden 2 geçmiş yine de çift çızgı gözükmemiş, gerçi bide şöyle bir durum var,önceki adetinin üstünden çok gün sonraki ilişkinde tutmuş da olabilir, yani daha çok çok küçük olduğu için idrar testinde çıkmaz zaten, kan da bakınca mutlaka olması lazım ama varsa artık, ayın 6sında felan bak kanda , varsa inşallah çıkar orda
birkaç gün sonraki hamişimsen de belirtiler normallllllllllll rabbimin izniyle
oldum olucam diyorum wc ye gidiyorum yok bata 2 gun var ama olurum gibi ya kasık ve karnım ağrıyor çünkü
umut vermiş gibi olmayım ama belirtiler bebiş yönünde
ays keşke oyle bişi olsaa yaaa ama hiççç sanmıyorum ben pko luyumsalı randevum var doktora beklesemmi beklemesemmi bilemedim 1 yıldır bekliorum offf
bende aynı beyaaa yok daha gitmedim doktora, haftaya salı gitcem, eşim daha gözükmez dedi
oldum olucam diyorum wc ye gidiyorum yok bata 2 gun var ama olurum gibi ya kasık ve karnım ağrıyor çünkü
hayrılısı ile gelio bebiş, inş. 9 ay boyunca da olamıcan....
hımm daha minicik... inş. kalp atışınıda duycan kendisinide görcen.. Allah bizede tadırsın bu duyguyu(hemen kendimizide ekliyeyim)....
ha hayyyyyavrusss ben de pkoluydum ama yasmin kulladım , boyut 3,5 ti. geçti ialçtan sonra, 3 ay daha korundum ilacı vucudumdan atayım iyice diye, sonrasında 3. ay da tutunuverdi bana bebişşşşşşşş ama itiraf edeyim ben de çok korkuyordum olmıcak diye
yavrucum aynı ben de öyle oluyordum, ama gelmedi ,sen rabbimin izniyle hamişsiiiiinnnnnnnn
yasmini ne kadar kullandım canım benim düzensizliğim varda ben farlutal kullanıorum 2 aydır. yasmin dahamı iyi_?
2 ay kullandım canım, bilmiyorum ki hangisi iyi, bana doktor onu verdi, ama ben çocuk düşünmüyordum, siz korunmuyorsanız belki ondan öyle vermiştir doktor sana, bebeğe zararı olmasın diye belki , ben korunuyordum ve bebiş istemiyordum
papillouomur cum şekerim hoşgeldin beyaaaaaaaaaaaaa
kıslar bakıyomda muhabbetdesiniz.ben kaçamadım işten.eşimde eve kaçma annemlere gidelim diyo ve ben kocama itaat ederek annesine gidiyoruzbakıyorumda belirtiler yavaş yavaş baş göstermeye başlamış.sıradaki hamiş adayımız kim kim kim tabiki ebebebruli hadi inşallah diyoruz hayırlısıyla
bende topiğe ilk geldiğim gün sende bişiler hissetmiştim..el birliğiyle hamiş bırakcaz seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?