Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

bunlar hamişlik belirtisi canım, amam dur hemen umutlanma, kendini kötüye hazırla, iyi çıkarsa inşallah seviniriz, ama ben hamişim mesela, ben de de aynı belirtiler vardı , zaten bitek bu ağrı olayı vardı

ays keşke oyle bişi olsaa yaaa ama hiççç sanmıyorum ben pko luyum salı randevum var doktora beklesemmi beklemesemmi bilemedim 1 yıldır bekliorum offf

off inşallah yaaa inşallah...inşallah..daha da bişey diyemiyorum..inşallah

ays keşke oyle bişi olsaa yaaa ama hiççç sanmıyorum ben pko luyum salı randevum var doktora beklesemmi beklemesemmi bilemedim 1 yıldır bekliorum offf

ha hayyyy yavrusss ben de pkoluydum ama yasmin kulladım , boyut 3,5 ti. geçti ialçtan sonra, 3 ay daha korundum ilacı vucudumdan atayım iyice diye, sonrasında 3. ay da tutunuverdi bana bebişşşşşşşş ama itiraf edeyim ben de çok korkuyordum olmıcak diye

hımm daha minicik... inş. kalp atışınıda duycan kendisinide görcen.. Allah bizede tadırsın bu duyguyu (hemen kendimizide ekliyeyim)....

evet canım , inşallah şu kalp atışını duyabilim inşallah hayırlısıyla adetim gecikince baktım, salı günü kanda değerim 538 di, bir de cuma ve sonraki pazartesi bakcaz, salı günü de doktora gitcez nasipse

yasmini ne kadar kullandım canım benim düzensizliğim varda ben farlutal kullanıorum 2 aydır. yasmin dahamı iyi_?

yasmini ne kadar kullandım canım benim düzensizliğim varda ben farlutal kullanıorum 2 aydır. yasmin dahamı iyi_?

2 ay kullandım canım, bilmiyorum ki hangisi iyi, bana doktor onu verdi, ama ben çocuk düşünmüyordum, siz korunmuyorsanız belki ondan öyle vermiştir doktor sana, bebeğe zararı olmasın diye belki , ben korunuyordum ve bebiş istemiyordum

olabilir evet ben düşünüyorum 1 yıldır :) olmadı nasip işte rabbim hayırlısını versin cümlemize...

kıslar bakıyomda muhabbetdesiniz.ben kaçamadım işten.eşimde eve kaçma annemlere gidelim diyo ve ben kocama itaat ederek annesine gidiyoruz bakıyorumda belirtiler yavaş yavaş baş göstermeye başlamış.sıradaki hamiş adayımız kim kim kim tabiki ebebebruli hadi inşallah diyoruz hayırlısıyla

ben mi yok kızzz bekleme bende bişi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…