- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.601
canım benimde 2 yıl oldu korunmayı bırakalı ama 1.5 yıl inan bana yaptığımı hiç hatırlamıyorum korunurken 2 kere yapmıştım ama o zaman olmasın diyeydifakat ben bu kk ya üye oldum bana bişiler oldu bi yandan iyi oldu bilinçlendim bayağı birşeyler öğrendim ama bir yandanda çok sabırsız oldum okudukça gebelik testi yapasım geliyo düşün
hosgeldin canim.. sogan kürü uyguluyormusun? pkolularin hepsine iyi gelmis de ..
kızlar ben dün demirştim ya akıntımla karışık kan geliyo diye bugünde öyle ama daha başlamadı adetim gelmiyo yani sadece akıntım penbemsi bugünde öyle devam etti hatta bi keresinde kahverengi gibiydi sizce ne olabiilir yaa kötğ bişey yoktur demi
devamı gelmezse yerleşmedir biliyorsun :) inşallah öyledir.. :)) beklicez mecbur :)
Allah im bu mübarek gecede herkezin dualarını kabul etsin dualarım sizinle...
öylemidir gerçekten yaa ama karnımdada hafif ağrı var olcam sanki
selam kzalaaaaaar bn geldim 2 gündür yoktum annme yardım ediyodum taşınıyodu da.Ben de iyi bi kafamı dağıttım unuttum hamilelik stresini ama arada kasık ve bel agrılarım hatırlatıyodu .Hala da agrıyo hele sol kasığım ve belimin sol kısmı hiç bu kadar agrımamıştı.13 tmmz batım ama erkenci ağrılar
bu mbarek gecede inşallah Allah hayırlı dualarımızı kabul etsin .Birbiriimizi tanımadan birbirimize ettiğimiz duaları da.Bu Ay inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımızın oluşmuştur.
HERKESE HAYIRLI KANDİLLER DUALARINIZDA YER BULMAK DİLEĞİYLE .BOL BOL DUA EDELİM .................
selam :)
erken başladıysa umarım olumlu şeylerdirben de adet sökmesini bekliyorum :)
sana da hayırlı kandiller! Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah!
kızlar size bir şey anlatmak istiyorum.malum bende bebek özlemi çekenlerdenim.tedavi görüyoruz.1 yıldır olmuyor ama 1 aydır tedavi görüyoruz.ankaraya gittik kaan aydosa.aranızda bilenler çoktur kaan beyi.yoğun olduğu için maile geri dönmesi sıkıntılı oluyor.gecen hafta sonuçlarımız çıktı ve ben yıkıldım.dna hasar testi çok kötü.sonuçtan 2 3 gün sonra mail attım ona ve ağlayarak yazdım.moralim çok bozuktu normal yolla hamaile kalma şansımın olmadığını düşünüp bir kaç soru sordum.dna 96 hasarlı çünkü.4 gözle bekledim cvbı ama gelmedi.burda sizlerden gelen yazıları okudukça hem ümitsizlendim hem umut buldum.dün gece saat 02,45 te kalktım oruç tutmak için bişiler yicektim.yedim ayttım.sabah mail kutuma baktım her zaman ki gibi.kaan bey mail atmış hem de saat 02,55 de.inanamadım.bu bir tesadüf olamaz.iyi şeyler yazmış.dna hasarı giderilebilir göreceksniz tedavi sonudna gebe kalacaksınız yazmış.rabbim bugun ne güzel bir gün.ve şuna inanıyorum ki ben oruca kalkmasaydım o msj bana gelmicekti.rabbim benden dua istiyor kızlar.sizlerde dualarınız eksik etmeyin ve yavrularınıza kavuşun
Kızlar ben hiç ovulasyon testi yapmıyorum gerçi ilk gebeliğimde 2. ay hamile kalmıştım şimdide daha bir kere denedik olmadı.ama ovulasyon zamanı akıntılarımdan anlıyorum.Birde geçen çarşamba adet olmuştum hala lekelenmeler var niye bu kadar uzun sürdüki anlamadım umarım ters giden bişeyler yoktur.en son martta gitmiştim dr. a herşey normaldi.
günayyyyyyydııııııııınnnn canlaaaaaaaaarrrrrr, varmıdır hamiş habeleriiiiiiiiiiiiiiiiiiii :))) :)) :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?