Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

hahahahah sanırım hepimiz öyle düşünüyoruz.gerçekten çok şey öğrendik..

kızlar ben dün demirştim ya akıntımla karışık kan geliyo diye bugünde öyle ama daha başlamadı adetim gelmiyo yani sadece akıntım penbemsi bugünde öyle devam etti hatta bi keresinde kahverengi gibiydi sizce ne olabiilir yaa kötğ bişey yoktur demi

herkese merhaba!
ben BAT'ı 3-9 temmuz arası girmiştim, 8'i uygun görmüşsünüz, olsun bakalım mecbur beklicez şimdi..

benden dün ve bugün kahve akıntı geldi kızlar. devamı sökmüyor henüz, kırmızı bir şey yok.. kasık hassasiyetim yumurtladığımdan beri devam.. hala bir umut var mı sizce yoksa söker mi :))) ikisi de mutluluk aslında benim için pkolu olduğumdan :))
hepinize sevgiler..

hosgeldin canim.. sogan kürü uyguluyormusun? pkolularin hepsine iyi gelmis de ..

hoşbulduk canım. ilgilendiğin için teşekkür ederim..
ben soğanı 2 kez denedim, hatta birinde mükemmel ötesi bir düzende yaptım ama hiçbir işe yaramadı. doktorum da "sana iyi gelmez o daha çok erken menopoza girenler için iyi oluyor" dedi.. kullanıp memnun olan çok biliyorum ama soğan kürü rahim duvarını inceltiyor.. bu çok istenen bir durum değil. çok tavsiye etmiyorum ben..

senin geldi mi adet? geçmişi okuyamadım ben en son başlayabilir demişsin?

devamı gelmezse yerleşmedir biliyorsun :) inşallah öyledir.. :)) beklicez mecbur :)

Allah im bu mübarek gecede herkezin dualarını kabul etsin dualarım sizinle...

Amin cnm! Allah razı olsun..

öylemidir gerçekten yaa ama karnımdada hafif ağrı var olcam sanki

:) eğer devamı gelmezse öyle olabilir canım.. kahve-pembe akıntı yerleşmenin en sık gözlenen hali :)) ama adet de gelebilir tabi, eğer olacak gibi hissediyorsan sökebilir..

bende de 2 gündür kahve akıntı geliyor daha sökmedi bekliyorum :) olcam gibi..

selam kzalaaaaaar bn geldim 2 gündür yoktum annme yardım ediyodum taşınıyodu da.Ben de iyi bi kafamı dağıttım unuttum hamilelik stresini ama arada kasık ve bel agrılarım hatırlatıyodu .Hala da agrıyo hele sol kasığım ve belimin sol kısmı hiç bu kadar agrımamıştı.13 tmmz batım ama erkenci ağrılar

bu mbarek gecede inşallah Allah hayırlı dualarımızı kabul etsin .Birbiriimizi tanımadan birbirimize ettiğimiz duaları da.Bu Ay inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımızın oluşmuştur.
HERKESE HAYIRLI KANDİLLER DUALARINIZDA YER BULMAK DİLEĞİYLE .BOL BOL DUA EDELİM .................

selam :)

erken başladıysa umarım olumlu şeylerdir ben de adet sökmesini bekliyorum :)

Sana da hayırlı kandiller! Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah!

bu ay 6. ayımız denemede ama nedense ben sanki yıllardır deniyormusumda olmuyormus gb hissediyorum...moralim bozuk oluyor devamlı kendimi karanlık kuyuya indirip orada kalakalmısım gb.. birilerinin hayır gayet normal demesine ihtiyacım var..eşimin sperm testi iyi cıktı bnm de adetlerim 28 gün ortalma ile düzenli oluyor...kontrollerde de yumurtalıklarım normal gorundu..28 yasındayım..ama ögrenilmiş caresizlik yasıyorum... lütfen yorum yapın....

Allahtan ümit kesilmez cnm allah isteyen herkese bebek nasip etsin.Benim bir arkadaşım ilk bebeğini düşük yaptı sonra bir süre hamile kalamdı tedavişye gitti ama dr. yumurtalılkarının çok az çalıştığını tüp bebek yapmanın bile gereksiz olduğunu söyledi arkadaşta bıraktı peşini kısa bir süre sonra hamile kaldığını öğrendi allahım istedikten sonra verir...

Kızlar ben hiç ovulasyon testi yapmıyorum gerçi ilk gebeliğimde 2. ay hamile kalmıştım şimdide daha bir kere denedik olmadı.ama ovulasyon zamanı akıntılarımdan anlıyorum.Birde geçen çarşamba adet olmuştum hala lekelenmeler var niye bu kadar uzun sürdüki anlamadım umarım ters giden bişeyler yoktur.en son martta gitmiştim dr. a herşey normaldi.

sitresten sıkıntıdan olmuştur dicem ama daha ilk denemen.takma kafaya yumutlama zamanlarını takip et uygun zamanda ilişkiye gir inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım

kıslar günaydın nasılsınız bakalım hadi gelin yazışın bakalım bende vakit buldukça gireyim.öpüyorum kocaman

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…