Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

benden bu ayda bişi çıkmaz eee o zaman ben ağustos başlığınamı gitcem banane ya ben burda kalcam

ya niye bişe çıkmaz canım yaaa, bat kaçtı, adet olmuş muydun sen, karıştırıyorum artım kusura bakma, ağustosa gitmek yok, burda kaaaaaalllllllllllllllburdan hamiş ol inşallah, bizim topik uğurlu çok eğlenceli

kızlar bu gece sabaha kadar bebekle uğraştım rüyamda. ve ilk defa rüyamda test yaptığımı ve silik çizgi çıktığını gördüm rüyada bile içim bi hoş olmuştu tüylerim ürperdi

5 gün sonra batım canım.ama ne bilim ümitli değilim.bakalım kısmet ama hep diyorum ya 2 yıldır olmadı şimdimi olcak.rabbim hakkımda hayırlısını versin inşallah

günaydın kızçelerim bendende birşey çıkmaz sol kasığım fena ağrıyor ama diğer batım da temmuzda kurtulamadınız yine :))

Günaydın canlarım bugun 2 gün oldu gecikeli genelde 28 günde olurum bazen sıkıntıdan gecikirim benimde hiç umudum yok bu ay için birazdan olacak gibi hissdiyorum

günaydın kızçelerim bendende birşey çıkmaz sol kasığım fena ağrıyor ama diğer batım da temmuzda kurtulamadınız yine :))

öle deme kıs oda bi belirti sayılır.yani inşallah öyledir sende uzun zamandır bekliyosun rabbim inşallah bu ay yüzüne gülmüştür.

Günaydın canlarım bugun 2 gün oldu gecikeli genelde 28 günde olurum bazen sıkıntıdan gecikirim benimde hiç umudum yok bu ay için birazdan olacak gibi hissdiyorum

test yaptımıydın canım? inşallah bebektir gecikmenin sebebi:)

kızlar günaydın.. canım çok sıkkın.. dün test yaptım.. ikinci çizgi silik çıktı.. ama çok silik bu sabah yine yaptım yine çok silik çıktı benim daha önceden bir dış gebeliğim ve bir düşüğüm var ve ben çok korkuyorum çünkü gebeliğe ait hiçbir belirtim yok.. o zamanlarda da olmamıştı ve çok korkuyorum yine dış gebelik diye.. resmen adetim gelsin diye dua eder oldum.. Allah ım hayırlısını versin inşAllah..

kızlar bu gece sabaha kadar bebekle uğraştım rüyamda. ve ilk defa rüyamda test yaptığımı ve silik çizgi çıktığını gördüm rüyada bile içim bi hoş olmuştu tüylerim ürperdi

bende böle bi rüya görmüştüm:)rüyamda ovulasyon testi yaptığımı sanıyorum çift çizgi çıkıyo ama meğersem yaptığım gebelik testiymiş havalara uçuyorum.ama sanırsam bilinç altımız bize oyun oynuyo canım

test yaptımıydın canım? Inşallah bebektir gecikmenin sebebi:)

canım ne güzel söledin ama test yapıorum ama çıkmıyor tek çizgi çıkıyor bugun çıkardı diorum hamile olanlara bakıorum onların adet olmadan çıkıor testte bendede çıkardı diorum bende bekliorum erken olsamda daha fazla ümitlenmesem

canım üzülme sen kafaya takma bence hamilesin ve rabbim bu sefer seni üzmicek lütfen sabırlı ol ve adetin bayağı geçsin ondan sonra kana git.sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.

canım niye canını sıkıosun ne güzel hamileysen inş bu sana tutunur tombul topalak yumuk yumuk bebişin olur

günaydın kızlarr bende geldimmmm.....durumlar nasıl bakımmm.

ya kızlar biliyormusunuz bende hiç umutlu değilim bu aydan içime öyle doguyor olacam sankimm..2 yıldır her ay hüsranla sonuçlanınca bu aymı tutacak diyor insan dün demiştim ya cildim güzelleşti diye çenemde kocaman bir şişlik sivilce çıkcakkk kaybettim bütün ümitlerimi

hayırlısı olsun kızçelerrr üzülmeyin yaaa önümüzde zamanımız var

canım bende dün birazcık şu döllenme işini falan araştırdım düşünebiliyomusun ilişkiden 10 gün sonra rahme yerleşiyomuş demekki salgılar bu tarihten sonra başlıyo yani adete 7 gün 5 gün kala öğrenenler demekki erken yumurtluyo bence.yani bilimsel olarak en erken adete 4-2 gün kala öğreniliyo.ve inşalllah seninki geç yumurtlama ve dolayısıyla geç döllenmedirde bu ay bebeğin seninledir.

inşaalah canım benimledir ama bu 3 gün sabah kalkıorum adet olacakmış gibi hissediorum ama olmuyorum psikolojik ben gecikiyorum evlenene kadar 28 günde olyorum 2 ay önce tam 12 gün geciktim 2 kez kan verdim o ay çıkmadı şimdi bekliorum idrarda çıkmazsa kana gitmicem

canım işte burda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…