Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

BU AY ZATEN UYGULADIM SOĞAN KÜRÜ AMA DEDİĞİM GİBİ BURDA FORUMLARDA OKUDUĞUM KADARIYLA SOĞAN KÜRÜ YAPANların yorumlarını uyguladıkları ay adet görmüşler sonraki ay öğrenmişler hamile olduklarını ona bağladım şimdi ümidimi bakalım adetim bitince belki yine yaparım test ama kararsızım o konuda da

bide bu ovulasyon testi nasıl uygulanıyo

Son düzenleme:

Kızlar bu konuda sorular gelmiş ben de bildiğim deneyimlediğim kadarıyla aktarayım size (gerçi çok yazdım okuyanlar sıkılacak ama baya geçmişlerde kaldı ) ben de laboquick marka, gg den sipariş ettim.. Benim testim kaset tipi idrardan yapılan cinstendi (tükürük ile yapılanda var) 11. günümden itibarendi galiba hergün yaptım testi.. Testi yapmadan önce 2-3 saat sıvı tüketilmiyor.. Silik çizgi geçersiz demektir gebelik testindeki gibi değil iki net koyu çizgi görmeniz lazım.. o çizgileri görünce 24-48 saat içinde ilişki öneriyor çünkü o zaman yumurtluyormuşuz, ben 14. günümde çifti gördüm bizim zaten o aralar hergün ilişki oldu ben hamile kalamadım ama zaten 3-5 ay deneyin yazılor üstünde de.. neyse doktoruma gittim bende bu ay 4. ayımız şu soruyu yönelttim. ovülasyon testinde çift çizgi görmek yumurtluyorum demek buna sevineyim değilmi demekki yumurtluyorum dimi dedim. O da bana gebelik oluşumunun sadece lh ın yükselmesinden kaynaklanmayacağını birsürü birsürü engelleyebilecek sebep olabileceğini (Allah korusun) ve yumurtayı gözüyle görmeden inanmayacağını söyledi, teste güvenemem dedi Testin beni biraz strese soktuğunu söyledi (tanıyor beni pimpirikli biri olduğumu biliyor) biraz kendimi rahatlatmam gerektiğini söyledi.. Ama herkeste aynı şey olacak diye birşey yok benim bi çok arkadaşım bu testler sayesinde gebe kaldı sonuçta.. Baya bi uzattım kusura bakmayın, benim tutmadı ama tavsiye ediyorum denemeye değer olduğunu düşünüyorum özelliklede regl dönemi düzensizliği var ise.. işte böyle kelebeklerrrr

çok saol canım sonuna kadar okudum bu ay bende bi doktora gideyim diyorum bakalım ona göre tekrar bi yol çizeyim

çok saol canım sonuna kadar okudum bu ay bende bi doktora gideyim diyorum bakalım ona göre tekrar bi yol çizeyim

sen regl oldun galiba değil mi? eğer olduysan 3. günün için doktorundan randevu almanı tavsiye ediyorum, rahimde yara kist miyom herhangi bişiy var mı temizmi bakıyor, hormon testi istiyor, için rahatlar en azından daha rahat ve sakin devam edersiniz bundan sonrası için.. ben iyiki gitmişim diyorum aklımdaki bi çok soruyu sordum çizerek şekilli mekilli anlattı

Hadi madem banade yapı ben beceremem güzel bişi olsun şöle kocişimde olsun resimde evet arkadaşlar kim ilgileniyo bakalım tarih 20.05.2008

çok merak ettiğim bişey var
bu ovülasyon testinde çift çizgiyi gördükten 14 gün sonramı adet olacağız yoksa bizim beklenen tarihtemi.
Bide çift çizgi bizim yumurtlama tarihimi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…