- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.821
kız dur işim vardı bakamadım :d şimdi napmam gerekiyor kullanıcı kontrol paneline tıkladım ama bişi yokk :)
kızım kontrol panelinde çizelge diye bişi yazmıyor yaa :) bakımdım okadar göremedim
aaaa adetmi oldun of ya ne güzel bekliyoduküzülme ama lütfen rabbim en kısa zamanda versin inşallah bebeğini.canım ya bu ay kür falan yap bence kafan oyalanır bide tabii ovulasyon testi iyi geliyo en azından yumurtladığın zamanı bilirsin.bak boş geçme günlerini
aaaa adetmi oldun of ya ne güzel bekliyoduküzülme ama lütfen rabbim en kısa zamanda versin inşallah bebeğini.canım ya bu ay kür falan yap bence kafan oyalanır bide tabii ovulasyon testi iyi geliyo en azından yumurtladığın zamanı bilirsin.bak boş geçme günlerini
kızım kontrol panelinde çizelge diye bişi yazmıyor yaa :) bakımdım okadar göremedim[/QUOTse
sende durumlar nasıl canım hemen hemen aynı günler bat ımız dye hatırlıyom
aynen cnm bn de göremediiim bizde mi sorun var ki
canım ben coretest aldım ben yumurtlama günlerimi bilmediğim için 30 adet aldım ama içinde 15 adette erken gebelik testi varmış(bence gebelik testi almaya gerek yok) hepsi 68 tl tutdu.ama ben direk yerinden aldım gg den değil yani.fark olurmu bilmiyorum.birde ben çok memnun kaldım.yumurtlama günüme kadar silik bile görmedim hatta yumurtlamıcam sandım ama sonra bi baktım ikisinin koyuluğuda birbirine yakın iki çizgi anladımki yumurtladım ve 3 gün üst üste ilişki.sende bundan alabilirsin.rabbim inşallah yüzüne güler
kızım kontrol panelinde çizelge diye bişi yazmıyor yaa :) bakımdım okadar göremedim[/QUOTse
sende durumlar nasıl canım hemen hemen aynı günler bat ımız dye hatırlıyom
BENDE DURUMLAR KORKUYORUMM YAAAOLCAKMIŞIM HİSSİ VAR SÜREKLİ.KASIKLARIM BELİM AGRIYOR HAFİFTEN GÖGÜSLERİMDE ŞİŞTİ VE AGRIDA VAR OLCAM GALİBA YAA
eebruu canım nasılsın nasıl gidiyo beklemeler
Kızlar bu konuda sorular gelmiş ben de bildiğim deneyimlediğim kadarıyla aktarayım size (gerçi çok yazdım okuyanlar sıkılacak ama baya geçmişlerde kaldı) ben de laboquick marka, gg den sipariş ettim.. Benim testim kaset tipi idrardan yapılan cinstendi (tükürük ile yapılanda var) 11. günümden itibarendi galiba hergün yaptım testi.. Testi yapmadan önce 2-3 saat sıvı tüketilmiyor.. Silik çizgi geçersiz demektir gebelik testindeki gibi değil iki net koyu çizgi görmeniz lazım.. o çizgileri görünce 24-48 saat içinde ilişki öneriyor çünkü o zaman yumurtluyormuşuz, ben 14. günümde çifti gördüm bizim zaten o aralar hergün ilişki oldu ben hamile kalamadım ama zaten 3-5 ay deneyin yazılor üstünde de.. neyse doktoruma gittim bende bu ay 4. ayımız şu soruyu yönelttim. ovülasyon testinde çift çizgi görmek yumurtluyorum demek buna sevineyim değilmi demekki yumurtluyorum dimi dedim. O da bana gebelik oluşumunun sadece lh ın yükselmesinden kaynaklanmayacağını birsürü birsürü engelleyebilecek sebep olabileceğini (Allah korusun) ve yumurtayı gözüyle görmeden inanmayacağını söyledi, teste güvenemem dedi Testin beni biraz strese soktuğunu söyledi (tanıyor beni pimpirikli biri olduğumu biliyor) biraz kendimi rahatlatmam gerektiğini söyledi.. Ama herkeste aynı şey olacak diye birşey yok benim bi çok arkadaşım bu testler sayesinde gebe kaldı sonuçta.. Baya bi uzattım kusura bakmayın, benim tutmadı ama tavsiye ediyorum denemeye değer olduğunu düşünüyorum özelliklede regl dönemi düzensizliği var ise.. işte böyle kelebeklerrrr
BENDE DURUMLAR KORKUYORUMM YAAAOLCAKMIŞIM HİSSİ VAR SÜREKLİ.KASIKLARIM BELİM AGRIYOR HAFİFTEN GÖGÜSLERİMDE ŞİŞTİ VE AGRIDA VAR OLCAM GALİBA YAA
YA TICKETİ YAPTIM ORAYA KAYDETTİM NERDE GÖRÜNCEK ŞİMDİ BU ŞEY :)
kontrol panelinden profil düzenleye giriyosun orda yazıyo çizelge diye
çok saol canım sonuna kadar okudumbu ay bende bi doktora gideyim diyorum bakalım ona göre tekrar bi yol çizeyim
YA TICKETİ YAPTIM ORAYA KAYDETTİM NERDE GÖRÜNCEK ŞİMDİ BU ŞEY :)
ama bu yazıyı bn yaz
madım ki naasıl bnden alıntı oldu
OFF kızlar yaa hasta olacak gibiyim..akıntım var.
devam cnm bekliyorum kasık ağrm var
devam cnm bekliyorum kasık ağrm var
Hadi madem banade yapı ben beceremem güzel bişi olsun şöle kocişimde olsun resimdeevet arkadaşlar kim ilgileniyo bakalım tarih 20.05.2008
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?