Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

muhabbet güzel bakıyorum sadece okuyup çıkıyorum.ama insanlar hep aynı çocuk olunca da değişmeyecekler 2. yi soracaklar seni yargılayacaklar neden yalnız bırakıyorsun çocuğu diye.herkes kendi işine baksa çok güzel ama mümkü olmuyor pek bu

evet ya aynı şekilde düşünüyorum ama yıldırmazlarsa tabii.. yani daha bebeğimin vakti gelmemişse, bekliceksek isyan edip uğraşıyoruz olunca oldu deriz heralde diye haykırabilirim ama en iyisi gizli tutmak dediğin gibi..

çok ayıp yani. çok samimi dost olursunuz paylaşırsınız da... söylemiyorsada üstelenmez... ama takılmıyacaksınız. boşverin.... ben saldım. sadece eşim ve beni ilgilendiriyor, millete hesap veremicem.

kardeşim ve annem daha meraklı. k.valide ve görümcemde arada yokluyorlarda neyse

bir iş arkadaşıda var. arada gelip "aa kucukpisi kilo mu aldın, bebek mi geliyor yoksa" diyor. halbuki 3- 4 kilo verdim ben. ağız aramak başka birşey değil...

Son düzenleme:

evet doğru diyosun valla.. senin ikinci olucak dimi hayırlısıyla? kesin 2. ne zaman diye yıldırıyolardır biz bi birinciyi bi yapabilsek eşime diyorumki acaba bi yerlerde bi yanlışmı yapıyoruz, gülüyoruz.. hep duyuyorum millet istemeden istemedn hamile kalıveriyo, korunarak üstelik.. annem de üç gebeliğinde de hemen hamile kalıvermiş, ben ilk gece bebesi bile olabilirm

şöyle diyim kızım daha 6 aylık falandı başladı gerisini sen düşün kzıım 5 yaşında
hiç kimse demiyor bu kadın çalışıyor maddi manevi yapabilirmi bakabilirmi herkes kafasına göre konuşuyor işte.
yok canım ya hayırlı bir vakti vardır muhakkak.bak ben diğer topikte te yazdım ben korunurken oldu kızım adetim yeni bitmişti 7.günden oldu.normalde olmaz derler mesela.geçen ay da yumurtlama günlerinden birşey çıkmadı .belli olmuyor bu iş hiç ben onu anladım yani

Merhaba arkadaşlar katılıyorum siz egerçekten bende 4.yılım 2 yıldır bıraktık korunmayı ama olmadı olsun diyede ugraşmadık aslında zaman bırakmıştık çalışıyoruz zaten yogun şekilde falan derken hiç düşünmedik neden olmadı diye bu aralar ciddi olarak isteyince takılmaya başladı artık kafamıza.nitekim problem çıkmadı ikimizde ama yok bişi :) ilaçlara başladık ilk klomen ve çatlatma iğnesi olumsuz oldu okadar ilaç içtim ona yanarım :) bu 2.döngüm klomene başladım gene.3 gün sonra kontrole gideceğim öyle yani kızlarrr..çevre baskısıda kötü yaa.aa çocugu olmuyor tedavi görüyor bakk böyle acınası bakıyorlar sinirim bozuluyor.

Allah bağışlasın canım, Allah analı babalı büyütsün evladını inşallah... evet yumurtlama günleri dışında çok duyuyorum öyle sürekli denemek lazım galiba, inşalah bu ay tuttururuz hepimiz biz bu haftada eşim burda olduğu sürece çalışmalara devam edicez, bakalım seninle bat ımız aynı galiba bu arada.. 2 temmuz benim..

inşallah canım inşallah.4 temmuz benim bat. aynı dönemlerde öğrenicez yani

inşallah bu ay tutar canım.. boşver sen o çevrendeki dingilleri onlar kendilerine acısınlar demekki kendi hayatlarında konuşucak önemsicek bi konuları yok.. sana bi bebek fikrini düşündürecek eşin var yanında önemli olan bu bence, birbirinize destek bi şekilde halledeceksiniz inşallah, sonra daa tüm bu süreç bi hatıra olarak kalıcak...

inşallah bu ay tutar canım.. boşver sen o çevrendeki dingilleri onlar kendilerine acısınlar demekki kendi hayatlarında konuşucak önemsicek bi konuları yok.. sana bi bebek fikrini düşündürecek eşin var yanında önemli olan bu bence, birbirinize destek bi şekilde halledeceksiniz inşallah, sonra daa tüm bu süreç bi hatıra olarak kalıcak...

Haziranda kırmızı kart gördümburaya transfer oldum bakalım.Umudum haziran ayında son ez kırılmış olsun inşallah.Bu ay bebiş. haberleri gelsin inşallah

Ben geldimmm
Fahri topic başkanım Betül ablam ellerine kollarına sağlık Ne güzel de idare etmişsin yokluğumda

Bereketli bir ay olsun inşallah en az Haziran topiğindeki kadar Hamiş çıkartalım Betül ablaaa

slllm arkadaşlar adetimin bugn adetimin 4 günü .biter bitmz denemelere başlicam ama geçen ay oldugu gibi yumutlama testi yaapmicam pek fayda görmedim ;pek düzenli kullanamadım gerçi.özel olarak hiç birşey yammicam bu ay oluruna bırakmayı düşünüyorm .Önceki iki ay ben fazlaca stres yapınca eşim de etkleniyodu .Galiba en hayırlısı bu olacak.Allah hepimize en hyaırlı zamanda nasip eder inşallahh

hadi inşallah kuzum umutluyuz bu topikten de .hayırlısıyla patlatıcaz ardı ardına hamiş haberleri inşallah

nhayet cnm ya nerelerdesin özlettin kendini nasılsın bakalım bebiş nasıl

nhayet cnm ya nerelerdesin özlettin kendini nasılsın bakalım bebiş nasıl

Sağol teyzesi biz iyiyiz! Çok şükür ufak tefek sorunlar dışında bir problem yok.Onlarda fizyolojik şeyler zaten.Bulantıdır,baş dönmesidir,iştahsızlıktır...Bunlar çok olası şeyler zaten.
Bu arada da yazlığa taşındık.Hem taşınma yerleşme telaşı,hem de internet sorunu derken gelemedim işte 1 haftadır.
Buarada Dr.a gittik.Kesemizi gördük.4 Milimetre olmuştu.Önümüzdeki hafta Salı günü de kalp atışlarını alacağız.İşallah hayırlı bir süreç olur.Allah arzu eden herkese tattırır..

inşallah canım Allah sağ salim kucağına alacağın günleri de nasip edsin inşallah.EE darısı bize de inşallahh

canım senle aynı gidiyoruz benim de 4. günüm benim 28 gündür döngüm ama ilaç kullandığım zamanlarda 31 i buldu. bu ay ilaç kullanmıcam bakalım ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…