- Konu Sahibi lady_eliph
-
eşine vericeksin dimi inş.canım istikrarlı bir şekilde içer tadı berbatmış benim eşim 1 bardak içti ve bıraktı sen zorla benm tembel sıkıya gelemez :)
kızlar günaydınnnn.nasılsınız bakalım zaman su gibi akıyo valla.bide mutlu sonuca ulaşsak hayırlısıyla:)bende akşama ovulasyon testlerine başlıcam bugün 12.günüm çok heyecanlıyım merak ediyom çift çizgiyi yakalayabilcekmiyim.yakalarasam beni tutabilene aşk olsun
selam kızlarrrr nasılsın nası geçti haftasonunuz? Benim bol çalışmalı geçtiCuma akşamı ve daha koyu bi şekilde cumartesi sabahı çift çizgiyi gördük ovülasyon testinde.. çalışmaları cumartesi sabahı-pazar sabahı- akşamı-pazartesi sabahı şeklinde yoğunlaştırdık Ondan öncede 2 günde bir şeklinde gitmişti. Bakalım biz elimizden geleni yapalım, hayırlısını dileyelim.. Buarada testi yapmaya devam ediyorum ve silik çizgi görüyorum hep ,silik çizgi geçersiz demekmiş ama yinede bir süre daha devam etmeyi düşünüyorum o gördüğüm net çizgiyi bir daha yakalarmıyım diye eminim gerçi kontrol çizgisinden daha kırmızı netti ama birsürü test var elimde. Içimde kalmasın öyle iştee başka ovülasyon gününü yakalayan varmı bu aralar ?
canım bende cuma başladım koyuydu ama c den daha net değildi, cumartesi cok silikti anlamadım dedimki heralde kaçırdım erken yumurtluomuşum ben.
Pazar yaptım koyuydu cumadanda koyuydu daha bugun yapmadım heralde bugun c den daha koyu çıkacak
kızlar günaydınnnn.nasılsınız bakalım zaman su gibi akıyo valla.bide mutlu sonuca ulaşsak hayırlısıyla:)bende akşama ovulasyon testlerine başlıcam bugün 12.günüm çok heyecanlıyım merak ediyom çift çizgiyi yakalayabilcekmiyim.yakalarasam beni tutabilene aşk olsun
Canım ya bu test eczaneden mi alıyorsunuz nasıl istiyorsunuz bunu :) ben bunu hiç denemedim.çift çizgi yumurtladığınımı gösteriyor :)
selam kızlarrrr nasılsın nası geçti haftasonunuz? Benim bol çalışmalı geçticuma akşamı ve daha koyu bi şekilde cumartesi sabahı çift çizgiyi gördük ovülasyon testinde.. çalışmaları cumartesi sabahı-pazar sabahı- akşamı-pazartesi sabahı şeklinde yoğunlaştırdık ondan öncede 2 günde bir şeklinde gitmişti. Bakalım biz elimizden geleni yapalım, hayırlısını dileyelim.. buarada testi yapmaya devam ediyorum ve silik çizgi görüyorum hep ,silik çizgi geçersiz demekmiş ama yinede bir süre daha devam etmeyi düşünüyorum o gördüğüm net çizgiyi bir daha yakalarmıyım diye eminim gerçi kontrol çizgisinden daha kırmızı netti ama birsürü test var elimde. içimde kalmasın öyle iştee başka ovülasyon gününü yakalayan varmı bu aralar ?
aaaa çok sevindim canım kaçıncı gününde yakaladın.inşallah tutmuştur.bende bugün yapmaya başlıcam 12. gün ama ben hep 20. gün yumurtlarım diye düşünüyodum bakalım doğrumuymuş.bende bu ay çift çizgiyi görürsem ara vermicem inşallah full halvetdaha önceleri ay boyunca gün aşırıydı.şimdide böle denicem.ovulasyon testinin markası neyde canım?
kesinlikle bencedeben şu bat geçiyo hüsrana uğrama zamanı yaklaşıyo ya onu hiç sevmiyom.2 yıla yakındır olmayınca insan ister istemez üzülüyo.bu ay kür falan yaptınmı canım.ne zamandır istiyorsun?
Canım 3 aydır deniyoruz biz, 8 aydır evliyiz.. Bu ay ballı çörekotlu kürü yaptım bitirdim onun dışında kocama işte keçiboynuzu pekmezi aldım ama pek randımanlı içiremedimbu ay bizim iş tutarsa, rahatlıktan ve uzunn uzunn gerçekten istiyerek birlikte olmaktan ve galiba kürümden olur (küre çok güvendim niyeyse geçen ay bi haldur huldur aceleye getirmiştik ve ben hep stres olmuştum hep bebeği düşünerek birlikte olmuştum açıkçası.. bu ay daha rahat takıldım gerçekten, sen de öyle yap.. aklından çıkar olmuyor falan fikirlerini, bir süre böyle düşünme tadını çıkar bolca benim içime sen bu ay hamiş kalcaksın gibi doğuyor Allahım yardım etsin bizlere sevindirsin inşallah
İnşallah canım allahtan hayırlısını istiyorum.kendim içinde bu sitede bebek isteyen herkez içinde.rabbim kucağımızı boş bırakmasın.bakalım yaz güzel tatile çıkarız bu aralar roman okumaya taktım:) yaniöteki aylara nazaran bu ay allaha şükür çok iyiyim olmuyosa demekki vakti var diyorum.bide şu etrafımda hala çocuk yapmıyonuzmu yoksa yapamıyonuzmu gibi salak sorular olmasa daha rahat etcem inan
İnşallah canım allahtan hayırlısını istiyorum.kendim içinde bu sitede bebek isteyen herkez içinde.rabbim kucağımızı boş bırakmasın.bakalım yaz güzel tatile çıkarız bu aralar roman okumaya taktım:) yaniöteki aylara nazaran bu ay allaha şükür çok iyiyim olmuyosa demekki vakti var diyorum.bide şu etrafımda hala çocuk yapmıyonuzmu yoksa yapamıyonuzmu gibi salak sorular olmasa daha rahat etcem inan
Ay evet ya insanlar ne kadar garip, akılları fikirleri başkasının yok evlenmesinde yok çocuğunda yok bilmemnesinde.. sana ne arkadaşım sana ne diyesim geliyor bazendün de babalar günü ya, eşime bi arkadaşı seneye senin de babalar gününü kutlayalım diyor inşallah hayırlısı dedik geçtik içimizden de deli gibi istiyoruz aslında Kötü niyetle değil elbette söylenenler ama bi rahat bıraksınlar ya gerçekten.. beni de her gören yok hamilemisin yok, şöyle yapıyosun kesin hamilesn hareketlerimden tahlillerde bulunuyolar. kimseye düşündüğümüze dair en ufacık bişey söylememiş olmama rağmen, hamile kalsam kimse şaşırmıcak öyle hissediyorum herkes rahatlıcak gibime geliyo hatta hayır bide evlendiğimde de -daha çokta olmadı gerçi- işte 3 5 ay öncesine kadar, sakın hemen yapma, aman gezin tozun düşünmeyin diyolardı, ne istiyolar inan anlayabilmiş değliim ama gerçekten önemsemiyorum hiç kimsenin düşündüğünü. benim için en önemlisi eşim ve ben ne düşünüyoruz, biz istiyoruz inşallah ta Allah nasıp eder. Allahım inşallah sana bana isteyen herkese nasip eder bu mutluluğu tez zamanda.. ve buarada yeni evli ya da işte evli olupta henüz bebeği olmayanlara da hiç bi zaman ne zaman çocuk yapcanız tarzı bi soruyla gitmeyi düşünmüyorum kendi kardeşim dahil.. çünkü gerçekten çok gereksiz bir muhabbet
boşver... millet çok konuşuyor. bebek istemiyorum desen bir dert istiyorum desen bir dert. nasip de geç. şahsen ben öle diyorum. misal bizde, 3 aydır istiyoruz, 3 yıldır evliyiz. herkez birşey diyor. benim sağlık sorunum olduğu için öncesinde isteyemedik. nasip böleymiş.... yaşımızda öle küçük değil yani... hele eşime; bebek doğduğunda dede diyecek (37sine girecekte) .
herkez rahatlamaz. bebeğin küçükken 2.si derler. hatta aralarını açma 2.side olsun. bazısıda büyüsün öle.... bu şekilde devam eder gider. mutlaka sokarlar koca burunlarını
hahaha valla yaaabide bide an komiğide şu, sanki ben hamileymişim de saklıyomuşum gibi böle bi meraklar bi bişeyler, gülüyorum geçiyorum napiyim
Benimki daha komik evlenince bi kadın bana daha erken hemen çocuk yapmayın sakın sen korunma eşin korunsun dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?