- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #4.101
ayaz1809 hamile değilmi günü bayağı geçti ama.haber verdi sanırım hamile inşallah yani
acaba oldumu:) deneme deneme deneme bir iki üç
hadi ya ne zaman haber verdi atladımmı ben onu ay inşallah öyledir
yavrucügümmm güzel olöma mıı sen de ben gibi papağanları seçmişssin ayrı bi kanım ısındı senin ticketa :)))
çok şirin olmuş seninki de :) güle güle kullan tez zamanda bebek ticketına geçeriz inş :))
kocamda bayağı yakışıklıymışdoğmamış çocuklarımın babası
sevgili editörüm 10 numara olmuş yanlarındaki bilgilendirmelere bayıldım eline sağlık :))kızlar listede hata varsa söyleyin değiştireyim
acaba oldumu:) deneme deneme deneme bir iki üç
kocamda bayağı yakışıklıymışdoğmamış çocuklarımın babası
sonunda senimi duyurdum sana.. efet o bebek ticketını pek seviyorum. inş. olurda yaparız artık...
aaa aşk olsun ailenizin tickettçısı burda yaz hemen düğün tarihini :)
evet di mi ne şirin :) o da olur Allah ın izniyle inş.. aslında buradaki hamile arkadaşlarıda ondan yapmaya zorlmam lazım ki kim hamile belli olsun, bebeğin ne kadar olduğu doğuma kaç gün kaldığı bilinsin değil mi ama:))
((((sayın editörüm kullanıcılar üzerinde zor kullandığım için beni atmazsınız inşallahhh)))
evet di mi ne şirin :) o da olur Allah ın izniyle inş.. aslında buradaki hamile arkadaşlarıda ondan yapmaya zorlmam lazım ki kim hamile belli olsun, bebeğin ne kadar olduğu doğuma kaç gün kaldığı bilinsin değil mi ama:))
((((sayın editörüm kullanıcılar üzerinde zor kullandığım için beni atmazsınız inşallahhh)))
yok canım ne demek bu editör lafı da çok hoşuma gitti valla oturduğum yerden havaya girdim çok fena
efsuncum bugun benimde son iş günüm..2 hafta kadar bende yokum..gelince baya kalabalık olucak..hamiş haberlerini alıcaz kızların :))günaydın güzeller.
hayırlı cumalar hepinize.bu gün son iş günüm sonra tatil 2 hafta kadar.
06.06.2010 cnm düğün tarhi
bende ticket istiyooom canım çekti.nasıl yapıcam acaba yada biri banada yapıp linki atabilirmi tarih 11.09.2011
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?