Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

sonunda senimi duyurdum sana .. efet o bebek ticketını pek seviyorum. inş. olurda yaparız artık...

sonunda senimi duyurdum sana .. efet o bebek ticketını pek seviyorum. inş. olurda yaparız artık...

evet di mi ne şirin :) o da olur Allah ın izniyle inş.. aslında buradaki hamile arkadaşlarıda ondan yapmaya zorlmam lazım ki kim hamile belli olsun, bebeğin ne kadar olduğu doğuma kaç gün kaldığı bilinsin değil mi ama:))

((((sayın editörüm kullanıcılar üzerinde zor kullandığım için beni atmazsınız inşallahhh)))

anneme demedim bebek istiyoruz diye. annemde dün diyorki "bak bilmem kim torununun çocuğunu gördü, bizde görürür inş. ama elinizi çabuk tutun"dedi. "bu gidişle evlendiğini siz bile zor görürsünüz" dermiş gibi geldi... yaş gitti gidioo....

ama dün tvde 46 yaşında bi bayan doğum yapmış, kızı olmuş. vay dedim daha küçükmüşüm ben

yok canım ne demek bu editör lafı da çok hoşuma gitti valla oturduğum yerden havaya girdim çok fena

Enabe İTİRAFÇIYIMMMMMMMMM: sizin yaptığınız ticketları ben göremiyom sebebi konusunda bi fikrim yok hamilelik takvimi görünüyo hamişlerin, ama o ticketlar çıkmıyo kırmızı bi çarpı çıkıyor yazınızın altında (açamıyo galiba işyerinden girdiğim için) evdeki bilgisayarda görünüyodu galiba, hatırlıyorum nasıl bişiy olduğunu Öyle işte

Arkadaşlar ben 45 dk önce test yaptım negatif çıkmıştı.. şimdi ikinci cizgi çok silik şekilde var.. anlamadım.. 8-9 gün gecti adetim.. varmı yokmu yarım saat gecince yanlışmı çıkıyodu

Arkadaşlar ben 45 dk önce test yaptım negatif çıkmıştı.. şimdi ikinci cizgi çok silik şekilde var.. anlamadım.. 8-9 gün gecti adetim.. varmı yokmu yarım saat gecince yanlışmı çıkıyodu

günaydın güzeller.
hayırlı cumalar hepinize.bu gün son iş günüm sonra tatil 2 hafta kadar.
efsuncum bugun benimde son iş günüm..2 hafta kadar bende yokum..gelince baya kalabalık olucak..hamiş haberlerini alıcaz kızların :))
günaydın kızlarr..hayırlı cumalar..
listede ebebruli nin batı 8 temmuz olarak gözüküyo..
canım ben bugun sanıyordum..sen en iyisi p.tesi yap canım testi..

ENABE teşekkürler canım karı koca gayet güzel çıkmışız allah nasip ederse önümüzdeki aylarda bide çocukla taçlandırırsak değmeyin keyfimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…