Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

kuzum sana bir sorum olacaktı

kaç haftalıktı kesen göründüğünde canım

ben 5.haftanın içinde gördüm 3,5 mm dedi doktor ama hiç iyi şeyler söylemedi gelişmesi yavaş düşer dedi

çok şükür bir şey olmadı perşembe başka doktora gideceğim bir de sana sorayım

bat 17 temmuz .Bu ay bal tarçın çörek otu kullandım sadece adetim tam gününde oldu.bu ay bir daha bu kürü deneyeceğim birde ovülasyon alayım diyorum birde eşime eçiboynuzu kürü diyorum çok çalışmam lazım çok bir dış gebelik geçirdim bu ay korunmam bitti tutmadı bakalım artık bu temmuzda olsun hayırlısıyla saglıkla bebek özlemimiz bitsin artık.

merhaba arkadaşlar.

başına gelen varmı bilmiyorumda benim baş dönmelerim var. sallanıyorum resmen. doktor önceden ilaç vermişti. içmemiştim. şimdide kırmızılar gitti başaladım bu gün. o ilaçta kan sulandırıcı etkisi varmış ve hamilerde önerilmez diyor. kullanmasam, dönüyorum. kullansam bebek bu ayda gelmezse benim için zor olacak. astım kışın artıyor. artmadığı dönemde ilk 3 ayı atlatırsam ne iyi olur. uff karar veremedim.

zor bir karar gebelik oluşumunu engeller mi acaba canım? o ilaçsız geçme ihtimali yok herhaldde dimi?

Slm kızlarrr..... Umarım herkes bu aydan istediği bütün mutlulukları alır
Ben bu ay farklı bişey denicem belime yakı yapıştıracam :)) dayımın kızı böle hamile kaldı üstelik adetleride çok düzensizdi. Bu ay onu denicem bakalım inş. Işe yarar

zor bir karar gebelik oluşumunu engeller mi acaba canım? o ilaçsız geçme ihtimali yok herhaldde dimi?

doktorda tam karar veremedi. bir vertigo dedi. yada boyun düzleşmesi var belki ondandır dedi. geçen ay korkuma içemedim, bebiş varsa diye. ama sabah içtim.

o nasıl birşey?. nasıl yapılıyor ki....

inşallah canım.
o nasıl yapılıyor??

o nasıl birşey?. Nasıl yapılıyor ki....

canım adet bitiminden 3 gün sonra önce bardak vurduruyorsun sonra yakı yapıştırıyorsun beline ve kasığına ... Benm dayı kızı na yapıldı o ay hamile kaldı ki adetleri 3 4 ay da bir olurdu şimdi 2 çocuğu var maşallah.... Bende denicem bu ay

duyduğum kadarıyla vertigo zor birşey.Allah şifa versin canım.

sağol canım ya. ben çok stres yapıyorum. biraz o yapıyor.

stres, sadece bebişten de değil. herşeye yapıyorum.
ev sorunları var. bi ev alıyoruz yani para biriktirmesi dert oldu.
hadi onu geçtim. inş. ortaklıkta sorun çıkmaz. k.validem yarı parayı katıyor. ortak olacağız. inş. yan çizmezler.
eşim arada odunluğu tutuyor. misal geçen k.valide "sana güvenmiyorum kucukpisi" dedi. eşime aktardığımda, "aman boşver, strese girmiştir" dedi. babam kanser tadavisi görüo. ameliyat günü annem açmadı telefonu diye mızıkladı durdu..... benim ailemin strese girmeyi hakkı yok sanki. bu konuyu açacağım rahatlıyacağım derken eşim konuyu kapatıyor. ama bu içimde kaldı.
bu arada birde bebek düşünüyorum. eşimin bebek istediğinede emin değilim...

bunalım günümdeyim bu günn......

Son düzenleme:

hayırlı olsun...

yazım ters tarafta durmuş. aa çok ilginç

Son düzenleme:
kıslarr günaydın öpüyom hepinizi.dün ilk defa ovulasyon kullandım ay ne heyecanlı bide ters tarafını sokmuşum malum çöpe attım bi tane daha açtım bu sefer oldu bi tane çizgi çıktı bugün 13.günüm ama 32-35 günde bir kırmızılar geliyo sanırım daha var benim çift çizgi görmeye ama inşallah çatlıyodurum.

günaydın arkadaşım

Kızlar bişey sorcam.. Ben geçen ay soğan suyu içmiştim bide rahim filmi çekmiştim ama ben 52 gün sonra ilaçla adet oldum ve tam 10 gün sürdü kanamam.şimdi ben normalde 30 32 35 günde bir adet olan biriydim ama bu ay hem adtim geçikti hemde çok kanamam oldu. Buna göre ben ne zaman yumurtlarım kafam karıştı ????? :26::26::26::26::26::26::26::26:
Inşallah anlatabilmişimdir derdimi ....

canım sıkmamaya çalış kendini bütün erkekler kendi aileleri söz konusu olduğunda görmemezlikten gelmeyi seçerler.senin eşine has değil yani.Allah babana şifa versin canım.kayınvalideyi ise salla gitsin onları takmaya başlarsak varyaaaaaama ortaklık zor iş kolay gelsin valla.kaç yıllık evlisiniz canım

aynı şey geçenlerde benim başıma geldi. şubatta olmadım baya bi geçti. ilaçla geldi marta geldi. sonrasınada nisanda bir hafta erken geldi, ertesi ayda(mayısta) bir hafta geç. sapıttı kısacası. bence şu ovulasyon testlerinden alıp yap.

ben test almaktan vazgeçtim gelirse gelsin bebiş. hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…