- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
- 363
- Konu Sahibi lady_eliph
-
Sağol teyzesi biz iyiyiz! Çok şükür ufak tefek sorunlar dışında bir problem yok.Onlarda fizyolojik şeyler zaten.Bulantıdır,baş dönmesidir,iştahsızlıktır...Bunlar çok olası şeyler zaten.
Bu arada da yazlığa taşındık.Hem taşınma yerleşme telaşı,hem de internet sorunu derken gelemedim işte 1 haftadır.
Buarada Dr.a gittik.Kesemizi gördük.4 Milimetre olmuştu.Önümüzdeki hafta Salı günü de kalp atışlarını alacağız.İşallah hayırlı bir süreç olur.Allah arzu eden herkese tattırır..
canım senle aynı gidiyoruz benim de 4. günüm benim 28 gündür döngüm ama ilaç kullandığım zamanlarda 31 i buldu. bu ay ilaç kullanmıcam bakalım ne olacak.
merhaba arkadaşlar.
başına gelen varmı bilmiyorumda benim baş dönmelerim var. sallanıyorum resmen. doktor önceden ilaç vermişti. içmemiştim. şimdide kırmızılar gitti başaladım bu gün. o ilaçta kan sulandırıcı etkisi varmış ve hamilerde önerilmez diyor. kullanmasam, dönüyorum. kullansam bebek bu ayda gelmezse benim için zor olacak. astım kışın artıyor. artmadığı dönemde ilk 3 ayı atlatırsam ne iyi olur. uff karar veremedim.
zor bir karar gebelik oluşumunu engeller mi acaba canım? o ilaçsız geçme ihtimali yok herhaldde dimi?
Slm kızlarrr..... Umarım herkes bu aydan istediği bütün mutlulukları alır
Ben bu ay farklı bişey denicem belime yakı yapıştıracam :)) dayımın kızı böle hamile kaldı üstelik adetleride çok düzensizdi. Bu ay onu denicem bakalım inş. Işe yarar
doktorda tam karar veremedi. bir vertigo dedi. yada boyun düzleşmesi var belki ondandır dedi. geçen ay korkuma içemedim, bebiş varsa diye. ama sabah içtim.
Slm kızlarrr..... Umarım herkes bu aydan istediği bütün mutlulukları alır
Ben bu ay farklı bişey denicem belime yakı yapıştıracam :)) dayımın kızı böle hamile kaldı üstelik adetleride çok düzensizdi. Bu ay onu denicem bakalım inş. Işe yarar
o nasıl birşey?. Nasıl yapılıyor ki....
duyduğum kadarıyla vertigo zor birşey.Allah şifa versin canım.
kıslarr günaydın öpüyom hepinizi.dün ilk defa ovulasyon kullandım ay ne heyecanlıbide ters tarafını sokmuşum malum çöpe attım bi tane daha açtım bu sefer oldu bi tane çizgi çıktı bugün 13.günüm ama 32-35 günde bir kırmızılar geliyo sanırım daha var benim çift çizgi görmeye ama inşallah çatlıyodurum.
kıslarr günaydın öpüyom hepinizi.dün ilk defa ovulasyon kullandım ay ne heyecanlıbide ters tarafını sokmuşum malum çöpe attım bi tane daha açtım bu sefer oldu bi tane çizgi çıktı bugün 13.günüm ama 32-35 günde bir kırmızılar geliyo sanırım daha var benim çift çizgi görmeye ama inşallah çatlıyodurum.
canım sıkmamaya çalış kendini bütün erkekler kendi aileleri söz konusu olduğunda görmemezlikten gelmeyi seçerler.senin eşine has değil yani.Allah babana şifa versin canım.kayınvalideyi ise salla gitsin onları takmaya başlarsak varyaaaaasağol canım ya. ben çok stres yapıyorum. biraz o yapıyor.
stres, sadece bebişten de değil. herşeye yapıyorum.
ev sorunları var. bi ev alıyoruz yani para biriktirmesi dert oldu.
hadi onu geçtim. inş. ortaklıkta sorun çıkmaz. k.validem yarı parayı katıyor. ortak olacağız. inş. yan çizmezler.
eşim arada odunluğu tutuyor. misal geçen k.valide "sana güvenmiyorum kucukpisi" dedi. eşime aktardığımda, "aman boşver, strese girmiştir" dedi. babam kanser tadavisi görüo. ameliyat günü annem açmadı telefonu diye mızıkladı durdu..... benim ailemin strese girmeyi hakkı yok sanki. bu konuyu açacağım rahatlıyacağım derken eşim konuyu kapatıyor. ama bu içimde kaldı.
bu arada birde bebek düşünüyorum. eşimin bebek istediğinede emin değilim...
bunalım günümdeyim bu günn......
Kızlar bişey sorcam.. Ben geçen ay soğan suyu içmiştim bide rahim filmi çekmiştim ama ben 52 gün sonra ilaçla adet oldum ve tam 10 gün sürdü kanamam.şimdi ben normalde 30 32 35 günde bir adet olan biriydim ama bu ay hem adtim geçikti hemde çok kanamam oldu. Buna göre ben ne zaman yumurtlarım kafam karıştı ????? :26::26::26::26::26::26::26::26:
Inşallah anlatabilmişimdir derdimi ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?