- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #4.421
bu arda canım belirtin var mı bn olacam gibi duruyo bari senin güzel haberini alalım
Olsun CNm benim Allah razı olsun herbirinizden test yapmayı düşünmüyorum şimdilik p.tesiye kadar bekliycem akıntım var suanda da ins olmam
öyle yap canm madem biraz daha bekle inşallah kopkıyu iki çizgi görürsün
Tmm CNm inşallah görürüm o kopkoyu çift çizgiyi CNm ben biraz temizlik yapayım misafirim gelicek aksama öpüyorum seni
Slm kızlar ben ock ayından berı korunmuyorum esımle ve gecttgımız ay bana doktor klomen dıe yumurtlatıcı bır ılac verdı yumurtalıgım tekmıs sag yumurtam yok ılactan sonra3 tane yumurtam olustu 20mm17mm ve 16mm ılıskıye catlama donemınde gırmemızı soyledı bazı gunler verdı temmuzun 10nda hastalanmam lazım bakalım ne olucak hastalancakmıs gıbıde deılım hayırlısı allahtan:2:
Hakkında hayırlısı olsun ins vardır bebis
ınsallah cnm bakalım beklıyoruz baska bır care yok beklemekten ote
ay cnm benm inşallah görürsün o çift çizgiyide güsel güsel alırız haberi inş.
selam kızlar size bişey sorucam kafam çok karışık..
benm normalde batım 13 temmuz..gününden 1 veya 2 gün önce olur çok nadiren ama genelde hep 30 günde 1 adet olurum saatini dahi bilirim.
ayın 5inde çok açık kahverengi lekelenmem oldu o gün bidaha hiç olmadı.
ertesi gün sabah yine aynı şeklde lekelenmem oldu.
sonra bu gece uyurken rüyamda korktum.hani şu ağırbasan derler ya ondan oldu çığlık atarak uyandım.ayağa kalktım wc ye gidicektim tam o sırada br anda kan boşaldı benden kırmızı kan geldi.şimdi gene hiç bir şey yok.kanama akıntı vs hiç birşey.noluyo bana stresten mi yaşıyorum ben bu durumu sizce.son zamanlar çok stresli dönemler geçirdim ondanmı oluyodur ?
cnm hiç bilmiyorum böyle bir tecrübem olmadı ama anladığım kadarıyla sen çok fazla kafaya takıyosun bnce biraz oluruna bırakmaya çalış.Dşkkatini dağıt cnm gününün de geçmesini bekle akıntı devam ederse bi doktorea görün tahlil yapırırsın
canım bebek olayını artık hiç kafaya takmıyorum desem yeridir.hatta bu ay olmazssa önümüzdeki ay korunmayı dahi düşünüyorum bazı problemlerim var eşimle. bebek çok istiyorum ama bebek konusunda kendime pek güvenim kalmadı kendimi toparlamam lazım önce.
hep düzenli olurdum bu ay böle olunca şaşırdım ve korktum.birde prolaktinim yüksek çıkmıştı 1 aydır ilaç kullanıyorum belki o yüzden böle oldu blmiorum..
o zaman dediğim gibi cnm kanama eger devam ederse sorun olabilir doktora git dediğin gibi de eger hazır değilseniz korun cnm Allah hakkınızda hayırlısını versin
senin bat ın ne zaman canım
16 temmuz tatlım
hhm benden 3 gün sonra inşlallah ilkimiz de iyi haberler veririz ki kendimden pek umudum yok hayırlısı
inş. tatlım inş. benmde ne bilim sanki bu ay umudum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?