- Konu Sahibi lady_eliph
-
Kızlar bişey sorcam.. Ben geçen ay soğan suyu içmiştim bide rahim filmi çekmiştim ama ben 52 gün sonra ilaçla adet oldum ve tam 10 gün sürdü kanamam.şimdi ben normalde 30 32 35 günde bir adet olan biriydim ama bu ay hem adtim geçikti hemde çok kanamam oldu. Buna göre ben ne zaman yumurtlarım kafam karıştı ????? :26::26::26::26::26::26::26::26:
Inşallah anlatabilmişimdir derdimi ....
Kızlar bişey sorcam.. Ben geçen ay soğan suyu içmiştim bide rahim filmi çekmiştim ama ben 52 gün sonra ilaçla adet oldum ve tam 10 gün sürdü kanamam.şimdi ben normalde 30 32 35 günde bir adet olan biriydim ama bu ay hem adtim geçikti hemde çok kanamam oldu. Buna göre ben ne zaman yumurtlarım kafam karıştı ????? :26::26::26::26::26::26::26::26:
canım soğan suyu çok kanama getirir
böğürtlen kökü getirttirdim gene yapacağım bir ay 15 gündür yapıyorum
ay böğürtlenin kendisi olsa da yesek
canım soğan suyu çok kanama getirir
canım gene sanırım 20-26. Günü yumurtlayabilirsiin ama bende tam bilmiyorum bide şimdi düzensiz olmuşsun bu ay normale girecekmi onuda bilmiyoruz.keşke yumurtlama zamanını tespit edecek testleren alsaydın canım.çünkü ne söylesek tutmaya bilir
kızlar deneyin faydası çok varmış
ağustosu bekliyeceğiz artık.. kökü kaynatıyormusun? nekadr içiyorsun bu arada... ama çok zahmetlidir o kökü topraktan çıkarmak. dikenleriyle az çizdirmedim ellerimi
GÜNAYDIN kızçelernasılsınız*koklaşıp,öpüşmeler nasıl?bu ay umutlarımızı çoğaltıp mutlu sonuçlara ulaşacağız inşallah bol bol koklaşmalı günler :82::119:
çalışmalar bitti sonucu bekliyorum.inş bu ay tutmuştur.12. deneme
çalışmalar bitti sonucu bekliyorum.inş bu ay tutmuştur.12. deneme
Benimde 22.denemem ama daha ovulasyonuma var.bakalım inşallah hayırlısıyla bu sefer tutunur bebeklerimiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?