Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

benim g.lerim ağrımazdı geçen ay çok canımı yaktılar. bende ha dedim bebek geliyor. meğerse yanlış alarmmış.. herkezdede aynı belirtiler olmuyormuş... bu ay bende tık yok. belirtisiz sessiz sedasız gelsin bali çok takılmayın arkadaşlar...

aynen canım bu ay fena çalışma yaptıkk inşallah yapabilmişizdir nedim 2 günüm kaldı işte hala devam ama bu aralar tutmaz heralde ne bilim baya uğraştık.

evet artık gelmiş adetin zaten, ara verebilirsiniz , hayırlısıyla tutumuştur inşallah canım yaaa, benim yazdıklarımı okumuşmuydun sen acabaa? çalışmalar sırasındaki asıl çalışmalarımı

adetliykende doktora gitmek iğrenç ya 4 ay olmuştu doktora gitmeyeli dedik kendiliğinden olsun ama kısmet işte inş.gittiğimde herşeyim normal çıkar kist yoktur.

benim anlamadım doktora gittim butun testler yapıldı herşey normal falan sonra klomen kullandım 2 ay çatlatma iğnesi oldum yumurta istenilen boyuta gelmiş fakat çatlamamış ve bunu 1 kere denedi millet 3 kere iğne oluyor takip ediliyor.eğer adet olursan bana gelme dedi bir üst servisinde tüp bebek uzmanı var oraya randevu alacakmışım aşılama olucak sanırım sizce o doktoramı gideyim yoksa doktorumu değiştireyim mi?

öyle saçamlıkmı olur yaaa nasıl doktormuş o öyle degiştir bence...benim doktorum en basit aşamadan başladık durumlara göre yol alacagız diyor 1 2 denemeyle hemen tüp bebek merkezinemi gönderilirmiş..heee eşinin spermlerinde problem olur direk yönlendirir sizi oraya ama bu şekilde olmaz ki.. klomenle kişiye göre 4 yada 6 sefer denenir olmadı mı bunun iğne olanına geçilirmiş iğneylede etki göstermiyorsa aşılamaya geçilirmiş aşılamada olmazsa tüp bebek olurmuşş doktorum bana aşamaları bu şekilde anlattı.

ben anlamadım nasıl yani çatlama iğnesi olunca nasıl çatlamıyon ya.çatlatmak için değilmi o?bence değiştirdir canım normalde klomeni verip takipe alıp sonra çatlatıp çatladıktan sonra ilişki saatini söylmesi gerekmiyomu? bana biraz garip geldi gitm sen ona başka bi doktora git ama ona deki 2 yıldır korunmuyoruz olmuyo daha önce bir doktora gittim böyle böyle tedavi uyguladı sonuç negatif siz bana lütfen acil bir şekilde en kestirmeden nasıl bebek sahibi olabilirim tedavi sürecim nasıl olacaksa onu uygulayın de.valla canım adet olunca bende doktora gitcem aynen bunları demeyi düşünüyorum daha fazla oyalamasınlar bizi yeter

eşimden sperm testi istedi guzel çıktı ben klomen kullandım daha sonrada iğne oldum çatlamadı yumurtam aşılama servisine gönderdi çok erken deyilmi hemen göndermesi dimi

cnm kistim vardı 2 ayda d.kontrolle yok ettiler sonrada klomen kullandım ardından iğne oldum ama çatlamadı yumurtam iliki gunlerini banada söylemişti ama olmadı işte yani bunu 3 kere falan denemesi lazımdı bence direk aşılama abest geldi bana hızlandırmakmı istedi acaba

bilemedimki şimdi ama önce yumurtanın neden çatlamadığını falan araştırması gerekmiyomu?bakalım neden çatlamıyo yumurta falan yani.hem evet benim doktorum da 3-4 ay klomen kullanabilir demişti ama ben geçen ay hamile kalamayınca bide rahim filmi çektirdikten sonra doktoruma gitmedim.ama bu ay kesin başka bi doktora gidicem çünkü eski doktoruma samimi bi arkadaşım daha gidiyomuş o yüzden gitmek istemiyom ya karşılaşmak istemiyom kız bide ikizlere hamileymiş.bende daha birini tutturamadım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…