Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

aynen cnm başka bir doktora gidicem hayırlısı Allah ımdan artık

Son düzenleme:
Ebrucum üzülme tamammı her zaman hayırlısını isteyelim Allahtan.. Bizim için vakti zamanı en iyi bilen o, inşallah hayırlısıyla bu güzel duyguyu yaşamayı nasip edecek bizlerede. Sen eğer doktora gitmeyi düşünüyosan çarşamba günü için bi randevu al şimdi çünkü kadın doğum uzmanları yoğun oluyor genelde istediğin güne bulamayabiliyosun 3. gün gitmen faydalı olur balım.. biliyosun bende gittim tiroid değerlerim biraz yüksek çıkınca işte ilaç başladık bakalım hayırlısı ne zaman ise o zaman olsun.. böyle bi durum olmasa hiç bilemeyecektim sonra öğrenecektim belki. hayırlısı kuzucum bi git bakalım ondan sonra tam gaz çalışmalara devam edersiniz

birdahaki bat ın kaç oluyo cnm

üzülmüyorum cnm ama gelsede iyi olurdu yani tabiki hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin gidicem çarşamba gunu başka bir doktora inş.faydalı olur tatlım çok sağolun iyiki varsınız devam tabi durmak yok

tiroidin yüksek çıktığını kaçırmışım canım ben. geçmiş olsun. demekki troidde etkiliyor. ben tahlillerin çoğunu yaptırmıştım onlar temizdi.

eğer kırmızılarım gelirse hormon testi yaptırayım diyorum. da bu sefer onlarda temiz olursa eşim kendinden şüpelenirse diye korkuyorum. daha bu 3. ayımız olacak. aynı andamı gitsek napsak karar veremedim.. belki bebişimiz gelirde şaşırtır beni. inş. gelsin de düşünmem doktor felan...

benim butun tahlillerim temiz çıkmıştı bakalım bu gittiğimde ne çıkacak

bnm de babamda ce kardeşimde guatr var o yüzdn bende de olma ihtmli var bu ay hamiş olmassam bn de tiroit testi yaptıracam

merhaba bayanlar bizde ilk defa buay çalışmalara başladık :) bakalım buay bebiş mi gelicek regli mi hayırlısı artık

inş sizin de bebişleriniz hayırlı bizamnda sağsalim gelir

Canım benim Allah tez vakitte akıl sağlığı beden sağlığı yerinde uzun ömürlü hayırlı bir evlat nasip eder inşallah.
Hepimiz anne olcacaz inşallah. Bebeklerimizi kucağımıza alacaz. Allah ol dediğinde olacak dediğin gibi.

ebruuuuuuuuuuuu , olamaz yaaaa,,,, nasıl yaaa,,, ben senden daha çok üzüldüm varya , tabiki hayırlısı güzelim, sen maneviyatı çok kuvvetli bir kızçesin, canım benim, sakın koyverme ki zaten vermemişsin, maşallah sana ve senin gibilere, canlarım benim yaaa,, ama 3 gün gcikmedi mi yaaa, nasıl oldu bu iş , anlamadımrabbbim duy bu arkadaşlarımın seslerini artık yaaa, nolur:2::2:

benim butun tahlillerim temiz çıkmıştı bakalım bu gittiğimde ne çıkacak

eşin test yaptırdı mı cnm?. doktorunda doluymuş, ama arada bakacak demişsin iyi hadi... inş. güzel haberlerini alırız.

bnm de babamda ce kardeşimde guatr var o yüzdn bende de olma ihtmli var bu ay hamiş olmassam bn de tiroit testi yaptıracam

tiroid testi basit birşey aslında aç karna bir sabah git yaptırıver. en azından aklından gitmiş olur..

bende anlamadım 2 senedir hiç gecikme yaşamadım az öncesine kadar birşey yoktu senin yazını okuyunca gözlerim doldu ama asla koyvermem bırakmam kendimi Allah razı olsun herbirinizden çarşambada doktora gidicem cnm.Allah ım hepimize yardım etsin

yok hayatım kaçırmadın, daha yeni paylaştım bu konuyu yeni bişiy zaten.. işte bizim de yeni diye düşünüyordum ama doktora gitmekle en iyisini yaptım çünkü kendi sağlığımla ilgili bi konuyu öğrenmiş oldum. hayırlısını istiyorum bu ay şu ay diye kendimi şartlamak istemiyorum dua etmekten başka bir şey gelmiyor içimden..geçen ay o kür bu kür baya araştırmıştım işte testler falan bu ay hiç bişey yapmadım yapmıcam da kendimi ve eşimi stese sokmak hiç istemiyorum bebeklerimiz bizi çok bekletmez inşallah kızlar sağlıkla gelirler ve tüm bunlar tatlı anı olarak kalır hepiniz ve kendim için dua ediyorum inanın..

benim de burda gözlerim yaşlı, ben zaten hep karamsarımdır, bakma sen bana canım yyyaaaaa, bu rabbimin size bir sınavı, ya varya, nasıl iş bu yaaa, ben senden çok ümitliydim yaa, tüm belirtileri gösteriyordun ama , acaba çok mu kaptırdık kendimizi rabbime sizin için daha çok dua etcem, burdan isimleri liste halinde yazacam, çoğaldık çünkü , hepiniz hamiş olacaksınız işteeee, rabbiiimmmmm amiiinnnnnnnnnn

üzülmüyorum cnm ama gelsede iyi olurdu yani tabiki hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin gidicem çarşamba gunu başka bir doktora inş.faydalı olur tatlım çok sağolun iyiki varsınız devam tabi durmak yok
Sağol canım iyiki sende varsın çok tatlısın, iyiniyetli bi insansın.. İnşallahh en tez vakitte kavuşacaksın bebişine

tabiki güzelim yyaaa, acele test felan , stresss boşver bunları, hem senin zaten denemelerin çok yeni daha , dur bakalımm, ancak 6 ayda tutuyor diyorlar bazılarında, inşallahh hayırlısıyla en geç 3 ay içinde hamiş olursun moral kaynağı arkadaşım benim, amiiiinnn, rabbim seni de burdakileri çok bekletmeyecek artık inanıyorum ben, tek tek listenizi yapcam, duamı öyle yapcam işte, kabul olacak , amiiinnnn canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…