Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

duygusal kelebeğim benimmmmm bi de hamişsin ya iyice duygusallaştırmıştır seni.. bende öyle çok sulugözümdür bi de hamile olsam nasıl olcak acaba, balon gibi gözlerle dolaşıcam sanırım

canlarım morallerimizi yükseltelim, Beraat kandilinde hepimiz bir ağızdan dualar etmedikmi birbirimiz için yaa, ALlah merhametlidir canım arkadaşlarım, bizlerden 1 tanesinin bile duası kabul olmayacak değil ya, mutlaka birimizinki kabul olur, ve zaten hepimiz birbirimize ettiğimiz içinde hepimizin bebekleri olur bu sene içinde ben umudumu kaybetmiyorum, sizlerde kaybetmeyin, Allah duaları geri çevirmez güzellerim bakın bende adet oldum hemde şakır şakır günde 4 tane ped değiştirdim ilk 2 gün olsun içim temizleniyor oh diyorum, soğan suyu kürü yapmıştım ben, ohhhhh valla çamaşır suyuyla silinmiş gibi berrak olacak içim, sonrada gelsin bebişler bende haftasonu eşime test yaptırdık, sonuçları dr a göstericez haftaya bakalım, kötü bişey görülmüyor bence, tabi dr anlar bakalım, sonrada rahim filmi çekilecek işte haftaya gidişimde. o da temiz çıkarsa inşallah yumurtlama takibine gireceğim hayatımda ilk defa, dr aslında "ayy ne beceriksizsiniz bi yumurtayı denk getiremiyorsunuz" diyeceğine, "yumurtlama takibi yapacağım" diyor kibar doktorum benim

duygusal kelebeğim benimmmmm bi de hamişsin ya iyice duygusallaştırmıştır seni.. bende öyle çok sulugözümdür bi de hamile olsam nasıl olcak acaba, balon gibi gözlerle dolaşıcam sanırım

canımmm yaaa, evet iyice sulugöze bağladım olayı, bir görsen, bu kadar çabuk etkisini gösterrmiydi bu hamişlik yawww, sen de hamiş olacan inşallah , balon gözlerle de dolaşacan inşallah hayırlısıylaaaaa

eşimede test yaptırmıştık gayet guzeldi cnm benim yumurtam çatlamıyordu tek sorunum bu

Bu ay bende yapayım demiştim ama birşey yapmadım. yapasım gelmedi. özellikle soğan suyunu yapamam... hem onu iç hemde sabah sabah hazırla bana göre değil misal. burdakileri biriktirip benim bebişe anı olarak saklıcam gizli gizli ... yada saklamıcam şımarmasın

sağol cnm günümün geçmesini bekliyorum gidecem

dombrabre senin son zamanlarda akıntın nasıldı..benim sarı gelmeye başladı

Benim de aklımda şu var canımm; Allah nasip ederse hamiş kalırsam bi defter alıcam ve saatli tarihli ne hissetitğimi, duygularımı yazıcam günü gününe olmaz elbette ama içimden geldiği anlarda yazıcam ve fotoğraflarımı koyucam içine.. İlerde de anlayabileceği bi yaşta hediye edicem.. İnşallah yapabilirim

eşimede test yaptırmıştık gayet guzeldi cnm benim yumurtam çatlamıyordu tek sorunum bu

hımm. Allah şifanı versin inş. sonuçta diğerleri normalmiş. maş. vaktini bekliyor senin minik... bizde sabırsızlar hadi gel diye diye bir hal oluyoruz.

össdeykende böleydim. 2. kere girmemek için sınava 2 yıllığa gidivermiştim.. sabırsız ben

ne güzel.. ben yapmaya kalksam bebek büyüyünce sinir olur bana. neler yazmışsın yuhh der herhalde. özellikle eşime kızdığımda yazarımda ben. sonra okuduğumda kendime bile şaşıyorum... hele o hormonların etkisiyle iyice bi şaftım kayarmış gibime gelio. misal PMS iken bile sinir harpleri yaşıyorum kendi kendime. olan eşime oluyor....

aynen bnm de öyle cnm o yüzen sordum hayırlısı inşallah

ümitlenemiyorum kızzz yaaa her ay hüsranla sonuçlanınca sankim diyorum vücut hep bu düzenden gidecek hiç gecikme yaşamadım hep zamanında oldum :) valla hayırlısı diyorum yaa ama bu ay fena çalıştık geçen ay 2 günle tutdurmaya çalıştık bu ay nerdeyse gün aşırı yaptıkk kaçırmamışızdır diye düşünüyorum yumurtaları ama bilemezsin işte kii :)

tabii tabi, zaten sadece yumurtlama günüyle bırakmayaın çalışmayı ,, adet bitip diğer adete 1 kalaya kadar gün aşırı çalışmalı, ben öyle yaptım , çok yorucu ve biraz da sıkıcı oluyor artık, ama napcan işte , herşey hamişlik için

E o kadar olacak, Her ay bi hafta, hamileyken 9 ay çekilcekler kahrımızı, bence çok değil

aynen canım bu ay fena çalışma yaptıkk inşallah yapabilmişizdir nedim 2 günüm kaldı işte hala devam ama bu aralar tutmaz heralde ne bilim baya uğraştık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…