- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #4.621
duygusal kelebeğim benimmmmm bi de hamişsin ya iyice duygusallaştırmıştır seni.. bende öyle çok sulugözümdür bi de hamile olsam nasıl olcak acaba, balon gibi gözlerle dolaşıcam sanırımbenim de burda gözlerim yaşlı, ben zaten hep karamsarımdır, bakma sen banacanım yyyaaaaa, bu rabbimin size bir sınavı, ya varya, nasıl iş bu yaaa, ben senden çok ümitliydim yaa, tüm belirtileri gösteriyordun ama , acaba çok mu kaptırdık kendimizi rabbime sizin için daha çok dua etcem, burdan isimleri liste halinde yazacam, çoğaldık çünkü , hepiniz hamiş olacaksınız işteeee, rabbiiimmmmm amiiinnnnnnnnnn
duygusal kelebeğim benimmmmm bi de hamişsin ya iyice duygusallaştırmıştır seni.. bende öyle çok sulugözümdür bi de hamile olsam nasıl olcak acaba, balon gibi gözlerle dolaşıcam sanırım
eşin test yaptırdı mı cnm?. doktorunda doluymuş, ama arada bakacak demişsin iyi hadi... inş. güzel haberlerini alırız.
tiroid testi basit birşey aslında aç karna bir sabah git yaptırıver. en azından aklından gitmiş olur..
yok hayatım kaçırmadın, daha yeni paylaştım bu konuyu yeni bişiy zaten.. işte bizim de yeni diye düşünüyordum ama doktora gitmekle en iyisini yaptım çünkü kendi sağlığımla ilgili bi konuyu öğrenmiş oldum. hayırlısını istiyorum bu ay şu ay diye kendimi şartlamak istemiyorum dua etmekten başka bir şey gelmiyor içimden..geçen ay o kür bu kür baya araştırmıştım işte testler falan bu ay hiç bişey yapmadım yapmıcam da kendimi ve eşimi stese sokmak hiç istemiyorum bebeklerimiz bizi çok bekletmez inşallah kızlar sağlıkla gelirler ve tüm bunlar tatlı anı olarak kalır hepiniz ve kendim için dua ediyorum inanın..
eşin test yaptırdı mı cnm?. doktorunda doluymuş, ama arada bakacak demişsin iyi hadi... inş. güzel haberlerini alırız.
tiroid testi basit birşey aslında aç karna bir sabah git yaptırıver. en azından aklından gitmiş olur..
canımmm yaaa, evet iyice sulugöze bağladım olayı, bir görsen, bu kadar çabuk etkisini gösterrmiydi bu hamişlik yawww, sen de hamiş olacan inşallah , balon gözlerle de dolaşacan inşallah hayırlısıylaaaaa
Benim de aklımda şu var canımm; Allah nasip ederse hamiş kalırsam bi defter alıcam ve saatli tarihli ne hissetitğimi, duygularımı yazıcam günü gününe olmaz elbette ama içimden geldiği anlarda yazıcam ve fotoğraflarımı koyucam içine.. İlerde de anlayabileceği bi yaşta hediye edicem.. İnşallah yapabilirimBu ay bende yapayım demiştim ama birşey yapmadım. yapasım gelmedi. özellikle soğan suyunu yapamam... hem onu iç hemde sabah sabah hazırla bana göre değil misal . burdakileri biriktirip benim bebişe anı olarak saklıcam gizli gizli ... yada saklamıcam şımarmasın
dombrabre senin son zamanlarda akıntın nasıldı..benim sarı gelmeye başladı
eşimede test yaptırmıştık gayet guzeldi cnm benim yumurtam çatlamıyordu tek sorunum bu
dombrabre senin son zamanlarda akıntın nasıldı..benim sarı gelmeye başladı
akıntın yoğun sulu mu yoksa lekelenme gibi mi cnm
canım ya peçete koydugumdan kıvamını göremiyorum ama orta galiba ne yogun nede sulu gibi galiba.kasıklarımda hafif sancılanma var sadece.
Benim de aklımda şu var canımm; Allah nasip ederse hamiş kalırsam bi defter alıcam ve saatli tarihli ne hissetitğimi, duygularımı yazıcam günü gününe olmaz elbette ama içimden geldiği anlarda yazıcam ve fotoğraflarımı koyucam içine.. İlerde de anlayabileceği bi yaşta hediye edicem.. İnşallah yapabilirim
aynen bnm de öyle cnm o yüzen sordum hayırlısı inşallah
ümitlenemiyorum kızzz yaaa her ay hüsranla sonuçlanınca sankim diyorum vücut hep bu düzenden gidecek hiç gecikme yaşamadım hep zamanında oldum :) valla hayırlısı diyorum yaa ama bu ay fena çalıştık geçen ay 2 günle tutdurmaya çalıştık bu ay nerdeyse gün aşırı yaptıkk kaçırmamışızdır diye düşünüyorum yumurtaları ama bilemezsin işte kii :)
E o kadar olacak, Her ay bi hafta, hamileyken 9 ay çekilcekler kahrımızı, bence çok değilne güzel.. ben yapmaya kalksam bebek büyüyünce sinir olur bana. neler yazmışsın yuhh der herhalde. özellikle eşime kızdığımda yazarımda ben. sonra okuduğumda kendime bile şaşıyorum... hele o hormonların etkisiyle iyice bi şaftım kayarmış gibime gelio. misal PMS iken bile sinir harpleri yaşıyorum kendi kendime . olan eşime oluyor....
tabii tabi, zaten sadece yumurtlama günüyle bırakmayaın çalışmayı ,, adet bitip diğer adete 1 kalaya kadar gün aşırı çalışmalı, ben öyle yaptım , çok yorucu ve biraz da sıkıcı oluyor artık, ama napcan işte , herşey hamişlik için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?