- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #4.661
eşimden sperm testi istedi guzel çıktı ben klomen kullandım daha sonrada iğne oldum çatlamadı yumurtam aşılama servisine gönderdi çok erken deyilmi hemen göndermesi dimi
canım geçen ay bende klomen şeker ilacı ve çatlatma iğnesi vuruldum tutmadı bu ayda işde gene klomen 1 tane gonalf iğne vurundum şeker ilacı kullandım 11.günümde kontrole gittim yumurtam kendiliğinden çatlamış iğne yapmadı bu yüzden bizde çalışmaları yaptık sonuç bekliyorum bakalım canım
hayırlısı olsun cnm inş.bebişin sana tutunmuştur eger bu doktorda çatlatamazsa yumurtayı aşılama yaptırırım artık kısmet bakalım
öyle tabii yaaa bazen bende düşünüyorum direk o işemi kalkışsam :)
bilemedimki şimdi ama önce yumurtanın neden çatlamadığını falan araştırması gerekmiyomu?bakalım neden çatlamıyo yumurta falan yani.hem evet benim doktorum da 3-4 ay klomen kullanabilir demişti ama ben geçen ay hamile kalamayınca bide rahim filmi çektirdikten sonra doktoruma gitmedim.ama bu ay kesin başka bi doktora gidicem çünkü eski doktoruma samimi bi arkadaşım daha gidiyomuş o yüzden gitmek istemiyom ya karşılaşmak istemiyomkız bide ikizlere hamileymiş.bende daha birini tutturamadım
Baya bi geçmişe gittim ama buldum sonunda dua listesini, bugün Lalemin günüymüş, eve gidince okucam inşallah.. Ben çıkıyorum kızlar öpüyorum Allaha emanet olun...ebru :6 temmuzasya :7 temmuzburmus : 8 temmuzlalearslan: 9 temmuzesrapo : 10 temmuztaliha: 11 Temmuzkucukpısı : 12 temmuztekdilekim : 13 temmuzkatinam : 14 temmuzdilem : 15 temmuz papilloamour : 16 temmuz.efsun : 17 temmuz. BU DA DİĞER LİSTEMİZ.ALLAH KABUL ETSİN DUALARIMIZI
Baya bi geçmişe gittim ama buldum sonunda dua listesini, bugün Lalemin günüymüş, eve gidince okucam inşallah.. Ben çıkıyorum kızlar öpüyorum Allaha emanet olun...ebru :6 temmuzasya :7 temmuzburmus : 8 temmuzlalearslan: 9 temmuzesrapo : 10 temmuztaliha: 11 Temmuzkucukpısı : 12 temmuztekdilekim : 13 temmuzkatinam : 14 temmuzdilem : 15 temmuz papilloamour : 16 temmuz.efsun : 17 temmuz. BU DA DİĞER LİSTEMİZ.ALLAH KABUL ETSİN DUALARIMIZI
doktorunu değiştir olmazsa.
ebru arkadaşım sende başka bir uzmandan görüş al.
netten bile yazabilirsin sürecini... yada direk gidip başka doktora görünebilirsin. bir tedavi için sadece bir doktor önerisini uygun bulmuyorum. bir kaç doktor aynı şeyi söylerse tamam da. tek bir doktor yetmez...
Baya bi geçmişe gittim ama buldum sonunda dua listesini, bugün Lalemin günüymüş, eve gidince okucam inşallah.. Ben çıkıyorum kızlar öpüyorum Allaha emanet olun...
kızlar akıl verin nolur bu ay oruç var acaba soğan suyumu uygulasam sonraki aymı gitsem doktora
Valla canım ben hasta olursam bu ay ramazanda olsa gitmeyi düşünüyorum.bide senin kistler gitmişmiydi?bak o soğan kürü onun için çok faydalıymış ama sende çatlama olmuyosa ne alaka soğan kürü.canım sen bilirsin ama ben olsam ki 2-3 gün içinde hasta olcam ben randevu alıp gitcem canım.bir ay bir aydır daha fazla gecikmeyelim bence
kistim gitmişti ve 4 aydır gitmedim birdaha bende gidicem o zaman napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?