- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #4.701
amann yaaa hiç tadım kalmadı benim. hevesim kaçtııı
ebru :6 temmuz
asya :7 temmuz
burmus : 8 temmuz
lalearslan: 9 temmuz
esrapo : 10 temmuz
taliha: 11 Temmuz
kucukpısı : 12 temmuz
kızlar az günümüz var mavihayali de araya katıcaz.bu durumda 12 temmuza mavihayali ekleyelim okuyabildiğimiz kadar okuyalım derim ne dersiniz?
tekdilekim : 13 temmuz
katinam : 14 temmuz
dilem : 15 temmuz
papilloamour : 16 temmuz.
efsun : 17 temmuz.
günaydın kızlar ama benim için hiç gün aymadı..sabah tuvalete gittiğimde peçeteme pembeler gelmiştioluyorum ben kızlarrrr..
kıslar günaydınnnnnn.hadi bakalım gelelim muhabbete
Günaydın kızlarrrr.nasılsınız
asyacım benim adet geliyo galibaateşim düştü ve hiç çıkmayan yerde bide sivilce çıkıyo
sen ne yaptın bugün de yaptın mı test
günaydın arkadaşlar...
pembe geldiyse inş. kırmızıların gelmez. gelmez ama bebek gelir inş....
günaydınn naber canm nasılsın...
bendede var sivilce hemde anlımın ortasında çıktı eşşek. sivilce çıkınca üzüldüm ben... ateşin kaça düştü merak ettim...
normaldee agrım olurdu baya ama şükür ağrım yok kızlarr..inşallah gelmez daha fazlasıı.içimde garip bi his var kızlar ya bilmiyorum ama hiç üzüntü yok içimde bir ferahlık var nedense gayet rahatım allahıma şükürler olsun.
normaldee agrım olurdu baya ama şükür ağrım yok kızlarr..inşallah gelmez daha fazlasıı.içimde garip bi his var kızlar ya bilmiyorum ama hiç üzüntü yok içimde bir ferahlık var nedense gayet rahatım allahıma şükürler olsun.
bir umut fazla olmamayı bekliyorum kızz :) eger normalden az olursam belkii bir umut diyorum bakalım agrım yok çünki kız :) bir arkadaşım öyle olmuştu gününde kanaması olmuştu ama az olmuş ve hamileydi bakalım kısmett..eğer sökülürse olursamda 3.günümde doktoruma gidicem bakalım busefer nasıl bir yol izlicez..hayırlıhsı arkadaşlar..durumu daha eşime söylemedim biraz zaman geçsinde msj atayım zaten ikimizd epek umutlu değildik bakalımm..
ebru :6 temmuz
asya :7 temmuz
burmus : 8 temmuz
lalearslan: 9 temmuz
esrapo : 10 temmuz
taliha: 11 Temmuz
kucukpısı : 12 temmuz
kızlar az günümüz var mavihayali de araya katıcaz.bu durumda 12 temmuza mavihayali ekleyelim okuyabildiğimiz kadar okuyalım derim ne dersiniz?
tekdilekim : 13 temmuz
katinam : 14 temmuz
dilem : 15 temmuz
papilloamour : 16 temmuz.
efsun : 17 temmuz.
Günaydın kızlarrrr.nasılsınız
asyacım benim adet geliyo galibaateşim düştü ve hiç çıkmayan yerde bide sivilce çıkıyo
sen ne yaptın bugün de yaptın mı test
aaaaa niye ama ya bu ay niye böyle olduvalla canım benimkiler gelmedi ama saten pekte düzenli değildi son günlerde.dün akşamda baktım hemde erken gebelik testiyle yoktu.saten biliyom olmadığınıda işte test bol ya kullanayım dedim:) valla canım bugün ovulasyondan sonra 14. günüm sanırım yarın olmam gerekiyo hasta.
kızlar birşey sorcam. benim midem çok kötü bulanıyor. sadece bulanıyor...
eşim oo bebekmi felan diyor umutlanmasın çok diye yok ya her halde bu aşamalarda mide bulantısı olmazmış diyorum. doğru diyorum dimi. daha kırmızıcıklar gecikmeden bu belirti olmaz.
baş dönmesi var 2 gündür arttı. normaldede vardı onu saymıyorum.... ama arttı. belirti olarak görmüyorum aslında. ilaç içsem iyi olacakta. şu antiasit ilaçları biraz yatıştırır gibime geliyor....
maş. maş...hayırlısıyla bebiş geliyordur...
gün geçmedikçe olmaz diolar ama benmde 1 haftam kaldı bendede var sanırım psikolojık
belkide psikolojik. ama midem pek fena... arada benim midem sapıtırda bu ara pek sapıttı. öğlen şu mide ilacından içeyim. sorun olmasdır inş. içini okur öle kullanırım artık.
haydeeee, sen demi lalemm.. dur bakalım Allahtan ümit kesilmez.. test yaptınmı sen?
bendede var sivilce hemde anlımın ortasında çıktı eşşek. sivilce çıkınca üzüldüm ben... ateşin kaça düştü merak ettim...
canım testleri bitirdinmi yaaben de ne test almışım arkadaş hala elimde ovülasyon testi vardı attım gitti regl olunca, oh bi rahatladım yaaa deşarj oldummm
mide bulantısı haplarını tavsiye etmiyoruz canım eger bebek varsa direk beynıne etki ediyo kullanma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?