Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

aaaaa niye ama ya bu ay niye böyle oldu valla canım benimkiler gelmedi ama saten pekte düzenli değildi son günlerde.dün akşamda baktım hemde erken gebelik testiyle yoktu.saten biliyom olmadığınıda işte test bol ya kullanayım dedim:) valla canım bugün ovulasyondan sonra 14. günüm sanırım yarın olmam gerekiyo hasta.

amann yaaa hiç tadım kalmadı benim. hevesim kaçtııı

bir umut fazla olmamayı bekliyorum kızz :) eger normalden az olursam belkii bir umut diyorum bakalım agrım yok çünki kız :) bir arkadaşım öyle olmuştu gününde kanaması olmuştu ama az olmuş ve hamileydi bakalım kısmett..eğer sökülürse olursamda 3.günümde doktoruma gidicem bakalım busefer nasıl bir yol izlicez..hayırlıhsı arkadaşlar..durumu daha eşime söylemedim biraz zaman geçsinde msj atayım zaten ikimizd epek umutlu değildik bakalımm..

zaten ben hep fazla okuyorum 100 degil yani bencede araya ekleyelim okuyalım zaten topik olarak iyice umutsuzlaştık ii geliyo bu dualar

günaydın arkadaşlar...

günaydın kızlar ama benim için hiç gün aymadı..sabah tuvalete gittiğimde peçeteme pembeler gelmişti oluyorum ben kızlarrrr..

pembe geldiyse inş. kırmızıların gelmez. gelmez ama bebek gelir inş....

kıslar günaydınnnnnn.hadi bakalım gelelim muhabbete

günaydınn naber canm nasılsın...

Günaydın kızlarrrr.nasılsınız

asyacım benim adet geliyo galiba ateşim düştü ve hiç çıkmayan yerde bide sivilce çıkıyo

sen ne yaptın bugün de yaptın mı test

bendede var sivilce hemde anlımın ortasında çıktı eşşek . sivilce çıkınca üzüldüm ben... ateşin kaça düştü merak ettim...

normaldee agrım olurdu baya ama şükür ağrım yok kızlarr..inşallah gelmez daha fazlasıı.içimde garip bi his var kızlar ya bilmiyorum ama hiç üzüntü yok içimde bir ferahlık var nedense gayet rahatım allahıma şükürler olsun.

Hadi bakalım canım hayırlara çıksın inşallahda pembelerin gerisi gelmesin.

maş. maş... hayırlısıyla bebiş geliyordur...

canım üzüldüm yaa, hakkında hayırlısı olsun inşallah.. eğer regl olmuşsan kesin 3. gün bi git bakalım

ama ben seni öslüyorummm

Günaydın kızlarrrr.nasılsınız

asyacım benim adet geliyo galiba ateşim düştü ve hiç çıkmayan yerde bide sivilce çıkıyo

sen ne yaptın bugün de yaptın mı test

haydeeee, sen demi lalemm.. dur bakalım Allahtan ümit kesilmez.. test yaptınmı sen?

canım testleri bitirdinmi yaa ben de ne test almışım arkadaş hala elimde ovülasyon testi vardı attım gitti regl olunca, oh bi rahatladım yaaa deşarj oldummm

kızlar birşey sorcam. benim midem çok kötü bulanıyor. sadece bulanıyor...

eşim oo bebekmi felan diyor umutlanmasın çok diye yok ya her halde bu aşamalarda mide bulantısı olmazmış diyorum. doğru diyorum dimi. daha kırmızıcıklar gecikmeden bu belirti olmaz.

baş dönmesi var 2 gündür arttı. normaldede vardı onu saymıyorum.... ama arttı. belirti olarak görmüyorum aslında. ilaç içsem iyi olacakta. şu antiasit ilaçları biraz yatıştırır gibime geliyor....

canım testleri bitirdinmi yaa ben de ne test almışım arkadaş hala elimde ovülasyon testi vardı attım gitti regl olunca, oh bi rahatladım yaaa deşarj oldummm[/QUOTE]

bende 2 ay önce gbelik testlerini atmıştım ama gene aldım

gün geçmedikçe olmaz diolar ama benmde 1 haftam kaldı bendede var sanırım psikolojık

gün geçmedikçe olmaz diolar ama benmde 1 haftam kaldı bendede var sanırım psikolojık

belkide psikolojik. ama midem pek fena... arada benim midem sapıtırda bu ara pek sapıttı . öğlen şu mide ilacından içeyim. sorun olmasdır inş. içini okur öle kullanırım artık.

belkide psikolojik. ama midem pek fena... arada benim midem sapıtırda bu ara pek sapıttı . öğlen şu mide ilacından içeyim. sorun olmasdır inş. içini okur öle kullanırım artık.

mide bulantısı haplarını tavsiye etmiyoruz canım eger bebek varsa direk beynıne etki ediyo kullanma bence

haydeeee, sen demi lalemm.. dur bakalım Allahtan ümit kesilmez.. test yaptınmı sen?

ama ne yapayım güzelim bi yandan ateş bi yandan sivilce ayıptır söylemesi biraz da kabızlık anlıcan saldırıya uğradım

bendede var sivilce hemde anlımın ortasında çıktı eşşek . sivilce çıkınca üzüldüm ben... ateşin kaça düştü merak ettim...

çatlamadan sonra atmaya başlamıştı 36.7 de gidiyodum ne güzel akşam ölçtüm 36.4 tü:18:. sabah 36.6

canım testleri bitirdinmi yaa ben de ne test almışım arkadaş hala elimde ovülasyon testi vardı attım gitti regl olunca, oh bi rahatladım yaaa deşarj oldummm

bende 2 ay önce gbelik testlerini atmıştım ama gene aldım[/QUOTE]

canım şimdilik düşüncem şu; regl geçmeden almıcam evde olunca yapılıyo çünkü, duramıyorum ben aklıma geliyo, aklıma gelince beni bişiy itiyo testi yapmaya, belirtim mi vardı yoktu hiç hissetmemiştim ama umut işte.. ama umutlanmak istemiyorum zaten bu ay düşük bi ihtimal o yüzden de rahatım belki bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…