- 14 Haziran 2012
- 235
- 4
- 66
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #4.721
bende 2 ay önce gbelik testlerini atmıştım ama gene aldım
yok yok mide bulantısı hapı değil. antiasit şurubu... asit şurubu şu midemdeki bulantıyı azaltır die düşündüm...
her ay dıorum ben gun geçmeden yapmıcam dıe ama duramıyorumkı ya varsa ya varsa dıe içim içimi kemiriyo
canım şimdilik düşüncem şu; regl geçmeden almıcam evde olunca yapılıyo çünkü, duramıyorum ben aklıma geliyo, aklıma gelince beni bişiy itiyo testi yapmaya, belirtim mi vardı yoktu hiç hissetmemiştim ama umut işte.. ama umutlanmak istemiyorum zaten bu ay düşük bi ihtimal o yüzden de rahatım belki bilmiyorum..
birde şu var erken yapınca eğer birşey çıkmazsa gecikmede çok olmuyor. nasılsa negatif diye düşünüp, hopppp vaktinde kırmızılar geliveriyo....
her ay dıorum ben gun geçmeden yapmıcam dıe ama duramıyorumkı ya varsa ya varsa dıe içim içimi kemiriyo
bende buna çok inanıyorum ama bide şu oluyo daha günüme var negatif çıkması normal falan di kandırıyorum kendimş
geçen ay beni rahatlatmıştı... bak onu düşünmemiştim... tüh aklıma getirdin bu ay artık negatif çıksa bile sevinirmişimmm
ayyy İnş İnş vardır :) hepimize bol bol dua ediyorum Rabbim diorum ben nicklerini biliyorum ama sen biliyosun kim oldukalrını çok bekletme bizleri diorum aminn
umut dünyası bebeim her yolla kendimi umutlandırcak bişey buluyorum
bak umudum yok değip yinede "midem bulanıyor neden acaba" diyerek umutlanıyorum.. tamam itiraf ediyorum ben umutluyum. inş. hayırlısı ile gelecek bebişim. rüyalarımda da rahatladığımı hissediyorum .
bende kendimi çok fazla dinliyorum aha bak başım döndü işte mide bulantısıda var karnımda şişmi acaba flan die bakmalarinş. vardır tatlımda sende seviniriz burda hep birlikte
gunaydın canlarım nasılsınız benim fena ağrım var sabah ilk işim doktora gitmek olucak 4 aydır alttan muayeneyi unutmuştum hemde hasta hastadua edin nolur herşey guzel çıksın birde çok parça parça geliyor adetim neden acaba
canım canım hoşgeldinnnnn kelebeğim... geçmiş olsun 2. gün benimde çok gelir öyle karın kasık ağrısından duramam.. bende 3. günümde mauyne olmuştum ya pek hoş olmuyo tabi ama yapacak bişiy yok düşünme bunları.. inşallahh her şey güzel çıkıcak yüksek moral ve motivasyonla yeni döngüde hamiş kalacaksın inşallahhhhh
kızlarrrr valla hadi güzel haberler verin bize bol hamişli bi hafta olsun
kizlar ben bu topicten cikicam artik kustum hepinize yaZdigim hicbir msja cevap yazmiosunuz nese((
kizlar ben bu topicten cikicam artik kustum hepinize yaZdigim hicbir msja cevap yazmiosunuz nese((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?