Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

bende 2 ay önce gbelik testlerini atmıştım ama gene aldım

canım şimdilik düşüncem şu; regl geçmeden almıcam evde olunca yapılıyo çünkü, duramıyorum ben aklıma geliyo, aklıma gelince beni bişiy itiyo testi yapmaya, belirtim mi vardı yoktu hiç hissetmemiştim ama umut işte.. ama umutlanmak istemiyorum zaten bu ay düşük bi ihtimal o yüzden de rahatım belki bilmiyorum..[/QUOTE]

her ay dıorum ben gun geçmeden yapmıcam dıe ama duramıyorumkı ya varsa ya varsa dıe içim içimi kemiriyo

her ay dıorum ben gun geçmeden yapmıcam dıe ama duramıyorumkı ya varsa ya varsa dıe içim içimi kemiriyo

birde şu var erken yapınca eğer birşey çıkmazsa gecikmede çok olmuyor. nasılsa negatif diye düşünüp, hopppp vaktinde kırmızılar geliveriyo....

bir bakıma erken testin faydası var

Son düzenleme:

her ay dıorum ben gun geçmeden yapmıcam dıe ama duramıyorumkı ya varsa ya varsa dıe içim içimi kemiriyo[/QUOTE]

inşallahhh vardır bebiş tatlımm bu son alışın olur (tabiki ikinci bebeğe kadarrrr )

birde şu var erken yapınca eğer birşey çıkmazsa gecikmede çok olmuyor. nasılsa negatif diye düşünüp, hopppp vaktinde kırmızılar geliveriyo....

bende buna çok inanıyorum ama bide şu oluyo daha günüme var negatif çıkması normal falan di kandırıyorum kendimş

yarin regl tarihi olan kimse varmi ? benim ne regl belirtim var nede hamilelik ortadayim yani ama hic umudum yok allah buyuk umarim kirmizilarin haberini vermem size(

inşallahhh vardır bebiş tatlımm bu son alışın olur (tabiki ikinci bebeğe kadarrrr )[/QUOTE]

ayyy İnş İnş vardır :) hepimize bol bol dua ediyorum Rabbim diorum ben nicklerini biliyorum ama sen biliyosun kim oldukalrını çok bekletme bizleri diorum aminn

bende buna çok inanıyorum ama bide şu oluyo daha günüme var negatif çıkması normal falan di kandırıyorum kendimş

geçen ay beni rahatlatmıştı... bak onu düşünmemiştim ... tüh aklıma getirdin bu ay artık negatif çıksa bile sevinirmişimmm

ayyy İnş İnş vardır :) hepimize bol bol dua ediyorum Rabbim diorum ben nicklerini biliyorum ama sen biliyosun kim oldukalrını çok bekletme bizleri diorum aminn

kızlar ; [/QUOTE] şunlardan biri fazla mesajlarınızda silerseniz düzelir alıntılarınız.

bende Allah kabul etsin Kelime-i tevhidlere devam ediyorum dün lalearslana okudum... sırayla devam ediyorum.

umut dünyası bebeim her yolla kendimi umutlandırcak bişey buluyorum

bak umudum yok değip yinede "midem bulanıyor neden acaba" diyerek umutlanıyorum.. tamam itiraf ediyorum ben umutluyum. inş. hayırlısı ile gelecek bebişim. rüyalarımda da rahatladığımı hissediyorum.

bak umudum yok değip yinede "midem bulanıyor neden acaba" diyerek umutlanıyorum.. tamam itiraf ediyorum ben umutluyum. inş. hayırlısı ile gelecek bebişim. rüyalarımda da rahatladığımı hissediyorum.

bende kendimi çok fazla dinliyorum aha bak başım döndü işte mide bulantısıda var karnımda şişmi acaba flan die bakmalar inş. vardır tatlımda sende seviniriz burda hep birlikte

gunaydın canlarım nasılsınız benim fena ağrım var sabah ilk işim doktora gitmek olucak 4 aydır alttan muayeneyi unutmuştum hemde hasta hasta dua edin nolur herşey guzel çıksın birde çok parça parça geliyor adetim neden acaba

canım canım hoşgeldinnnnn kelebeğim... geçmiş olsun 2. gün benimde çok gelir öyle karın kasık ağrısından duramam.. bende 3. günümde mauyne olmuştum ya pek hoş olmuyo tabi ama yapacak bişiy yok düşünme bunları.. inşallahh her şey güzel çıkıcak yüksek moral ve motivasyonla yeni döngüde hamiş kalacaksın inşallahhhhh

kizlar ben bu topicten cikicam artik kustum hepinize yaZdigim hicbir msja cevap yazmiosunuz nese ((

hoşbulduk meleğimmmm sağol cnm benim moralim yüksek çok inanki yarında guzel geçicek eminim ve tekrar yeni bir aya merhaba diyerek başlıycam yine çalışmalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…