Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

kizlar ben bu topicten cikicam artik kustum hepinize yaZdigim hicbir msja cevap yazmiosunuz nese ((

senin günün yaklaştı heralde bak alınganda olmuşsun yoksa hamilemisin bu bir belirtimi şok şok şok fıstıkım bazen atlanıyo görülmüyo yazılanlar sen tekrar tekrar yaz bitanem ne olcak parasıyla değil ya senin günün ne zaman bakam?

kizlar ben bu topicten cikicam artik kustum hepinize yaZdigim hicbir msja cevap yazmiosunuz nese ((

haydee Noluyo kızz ben de görmedim, bende bide altta kalan yazıların bi kısmı görünmüyo tam açmıyo nedense işyerinde kk.. yani bana bişi yazıp cevap alamayan oluyosa ondandır şekerler.. alıngan kelebek hamişmisin yoksa kızzzz hadi inşallah

bende kendimi çok fazla dinliyorum aha bak başım döndü işte mide bulantısıda var karnımda şişmi acaba flan die bakmalar inş. vardır tatlımda sende seviniriz burda hep birlikte

inşallah isteyen herkezde bebiş olsun....

günaydın canım. hiç hasta hasta muayene olmadım. ilk seferde çok korkmuştum ama korktuğum gibi olmamıştı. hayırlısı ile inş. sonuçların güzel olur. geçen ay benimde öle olmuştu. bazı arkadaşlar kistlerin temizlenmiş olabileceğini söylemişlerdi... sorarsın doktoruna....

görmemişizdir canım yaa küsme....

yarin regl tarihi olan kimse varmi ? benim ne regl belirtim var nede hamilelik ortadayim yani ama hic umudum yok allah buyuk umarim kirmizilarin haberini vermem size(

senin gün yarın demekkki... ve alıngansın oo hamilemisin yoksammm. inş. bu alınganlığın bebiş içindir ve bir kaç gün içinde seviniriz canım benim....

bur_muş canım benimde bugün yarın ama pek belli olmuyo yani 2 aydır sapıttı ama bende umutta yok hadi bakalım sende var inşallah

ay böle dayanamayıp test yapanları yapmıcam die karar alıp uymayanları görünce çok güldüm demekki yanlız deilmişim die sevindim vala

hadi hadiii umudun olmasa testleri çatır çatır yemezdin var hepiciğimizde umut....

deli nolcak sorma kıs hala evde 10 tane var 5 tanesini kullanmışım.koca bir negatif.o zaman bende kendimi şöle teselli edim 5 de aynı marka sonuçta yanlış çıkmış olabilir.umutlanmaya devam yuppiiiiiiiii

Son düzenleme:
deli nolcak sorma kıs hala evde 10 tane var 5 tanesini kullanmışım.koca bir negatif.o zaman bende kendimi şöle teselli edim 5 de aynı marka sonuçta yanlış çıkmış olabilir.umutlanmaya devam yuppiiiiiiiii

bitanesini topikimizden gönderiver bali. tabi yanlış çıkmış olabilir... sonuçta insan yapımı

yalnız değiliz heç birimiz.. geçen haftada yapmam diyordum da her an fikir değiştirebilirim....

aynen ya bu sabaha kadar çok kararlıydım yapmıcam die ama şimdi içimde kıpırtı başladı çok fena kaptırdım kendimi heran yapabilirim

test konusunda sen bana takıl bak yapmadan nasılda bekledin sabırla

sen çok sabırlısın tatlım ben bekleyemem ki :)

aynen ya bu sabaha kadar çok kararlıydım yapmıcam die ama şimdi içimde kıpırtı başladı çok fena kaptırdım kendimi heran yapabilirim

sen çok sabırlısın tatlım ben bekleyemem ki :)

ara ara soldan soldan bir dürtme hissediyorsun dimi bende olmaya başladı da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…