- 16 Nisan 2012
- 2.348
- 461
- 363
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #4.741
kizlar ben bu topicten cikicam artik kustum hepinize yaZdigim hicbir msja cevap yazmiosunuz nese((
kizlar ben bu topicten cikicam artik kustum hepinize yaZdigim hicbir msja cevap yazmiosunuz nese((
bende kendimi çok fazla dinliyorum aha bak başım döndü işte mide bulantısıda var karnımda şişmi acaba flan die bakmalarinş. vardır tatlımda sende seviniriz burda hep birlikte
gunaydın canlarım nasılsınız benim fena ağrım var sabah ilk işim doktora gitmek olucak 4 aydır alttan muayeneyi unutmuştum hemde hasta hastadua edin nolur herşey guzel çıksın birde çok parça parça geliyor adetim neden acaba
yarin regl tarihi olan kimse varmi ? benim ne regl belirtim var nede hamilelik ortadayim yani ama hic umudum yok allah buyuk umarim kirmizilarin haberini vermem size(
bur_muş canım benimde bugün yarın ama pek belli olmuyo yani 2 aydır sapıttıama bende umutta yok hadi bakalım sende var inşallah
ay böle dayanamayıp test yapanları yapmıcam die karar alıp uymayanları görünce çok güldüm demekki yanlız deilmişim die sevindim vala
hadi hadiii umudun olmasa testleri çatır çatır yemezdinvar hepiciğimizde umut....
ay böle dayanamayıp test yapanları yapmıcam die karar alıp uymayanları görünce çok güldüm demekki yanlız deilmişim die sevindim vala
deli nolcaksorma kıs hala evde 10 tane var 5 tanesini kullanmışım.koca bir negatif.o zaman bende kendimi şöle teselli edim 5 de aynı marka sonuçta yanlış çıkmış olabilir.umutlanmaya devam yuppiiiiiiiii
yalnız değiliz heç birimiz.. geçen haftada yapmam diyordum da her an fikir değiştirebilirim ....
test konusunda sen bana takıl bak yapmadan nasılda bekledin sabırla
test konusunda sen bana takıl bak yapmadan nasılda bekledin sabırla
aynen ya bu sabaha kadar çok kararlıydım yapmıcam die ama şimdi içimde kıpırtı başladı çok fena kaptırdım kendimi heran yapabilirim
sen çok sabırlısın tatlım ben bekleyemem ki :)
deli nolcaksorma kıs hala evde 10 tane var 5 tanesini kullanmışım.koca bir negatif.o zaman bende kendimi şöle teselli edim 5 de aynı marka sonuçta yanlış çıkmış olabilir.umutlanmaya devam yuppiiiiiiiii
gerçekten ebru ne irade varmış sende. geçen ay daha günüm gelmeden önce yapıvermiştim testi . ama bu ay biraz bekliyeyim diyorum. fikrim değişmezse
aynen ya bu sabaha kadar çok kararlıydım yapmıcam die ama şimdi içimde kıpırtı başladı çok fena kaptırdım kendimi heran yapabilirim
sen çok sabırlısın tatlım ben bekleyemem ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?