Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

mide bulantısına maden suyu iyi gelirmi? içilirmi.. kaş yaparken göz çıkartmıemmm...

ara ara soldan soldan bir dürtme hissediyorsun dimi bende olmaya başladı da

off evvet yaaa insan çok fena oluyo dimi bu kadar konuşunca benim bile yapasım geldi (daha dünyanın vakti var ) ama benim bu ay değerlerimin düşmesi lazımmış ya zaten bi beklentim yok free takılıyoz ara ara unutup gaza geliyorum

ara ara soldan soldan bir dürtme hissediyorsun dimi bende olmaya başladı da

off evvet yaaa insan çok fena oluyo dimi bu kadar konuşunca benim bile yapasım geldi (daha dünyanın vakti var ) ama benim bu ay değerlerimin düşmesi lazımmış ya zaten bi beklentim yok free takılıyoz ara ara unutup gaza geliyorum

kızlar randevumu aldım şimdi yarın sabah doktoruma gidiyorum bakalım nolcek...kırmızılar gelmeye başladı kızlar...

aaaa geldilermi gelemez olasıcalar.neyse canım boşver sağlık olsun.sen neden yarın gidiyon doktormu öle dedi ben 3. günü falan biliyodum bende gitcemde kırmızıları bekliyom bakalım.ya kıslar bişi daha ben dün eşimin testlerini falan çıkardım benim eski doktorum eşinde herşey normal dedi bende pek anlamadığım için bakmadım ama dün baktım 1cc siperm sayısı 33 milyon ya bu 80 90 milyon olması lasım değilmi? sizin eşlerinizde kaç kıslar biliyonuzmu?

canlarım nabersiniz , doktoras gitmeme 3 saat kaldı, çok hyecanlı ve endişeliyim, ya bugün kanda bhcg me baktık, 6000 çıktı az değil mi, adetimin üzerinden 11 gün geçti , az gibi geldi bana yaaaaaaa, çünkü 4 gün önce baktığımda 2245 ti, az artmış sanki 8000 olması gerekmiyormu ?

öyleydi sanırım tatlım bide kızlar selenyum hapı erkekte sperm kalitesini arttırıyomuş duydunuzmu

canım ilk günüde gitsen olur 1-2-3 günü gitmen gerekiyor erkenden gideyim dedim.canımm 33 milyon iyi deger..benim en son eşimin 144 milyon çıkmıştı şok olduk :) bu ara birdaha gidecek bakalım durum ne

ay sorma hemde nasıl sanki biri kulagıma yap yap yap die fısıldıyo:d

benm 16 sı canm daha 1 hafta var çıkarmıki

belli olmaz güzelim ama çıkmama ihtimali daha fazla

maşallah güzelim çok iyi normali 20 milyonmuş zaten. 19 milyondu bizimki doktor bi sorun olmaz o kadardan demişti normal kabul edebiliriz dedi

kızlar randevumu aldım şimdi yarın sabah doktoruma gidiyorum bakalım nolcek...kırmızılar gelmeye başladı kızlar...

tüh canım ya... hayırlısı olsun. inş. sonuçların süper çıkarda diğer ayda hamiş oluverirsin....

ama bu ay en azından. inş. süpriz yaparda geliverir....

hiç baktırmadıkta. merak ettim o test için hangi doktora gidiliyor?

azıcık vaktın kalmış 3 saat. hayırlısı ile güzel haber alacağız senden. endişelenme inş. bebişinin kalp atışlarınıda duyduğunu yazacaksın hayırlısı ile...

dombree sakin oll bence herşey yolunda merak etmee...bebişinin kalp atışlarını duyarsın belkimmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…