- 9 Eylül 2011
- 7.562
- 4.577
- 448
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #4.761
test alıcağım zaman hep adet olurum :))
aynen ya bu sabaha kadar çok kararlıydım yapmıcam die ama şimdi içimde kıpırtı başladı çok fena kaptırdım kendimi heran yapabilirim:)
hım maş.para harcatmıyor demekki senin kırmızılar ... benimki insafsız banamısın demiyooo
ara ara soldan soldan bir dürtme hissediyorsun dimibende olmaya başladı da
kızlar randevumu aldım şimdi yarın sabah doktoruma gidiyorum bakalım nolcek...kırmızılar gelmeye başladı kızlar...
canım senin bat kaçtı. yarın yapsak mı bi test ne dersin?
hadi hayırlısı olsun cnm bende gidicem yarın sabahtan Allah ım yardımcımız olsun.sen hangi ildesin
kızlar randevumu aldım şimdi yarın sabah doktoruma gidiyorum bakalım nolcek...kırmızılar gelmeye başladı kızlar...
Baya bi geçmişe gittim ama buldum sonunda dua listesini, bugün Lalemin günüymüş, eve gidince okucam inşallah.. Ben çıkıyorum kızlar öpüyorum Allaha emanet olun...
istanbul tuzladayım canım.
aaaa geldilermi gelemez olasıcalar.neyse canım boşver sağlık olsun.sen neden yarın gidiyon doktormu öle dedi ben 3. günü falan biliyodum bende gitcemde kırmızıları bekliyom bakalım.ya kıslar bişi daha ben dün eşimin testlerini falan çıkardım benim eski doktorum eşinde herşey normal dedi bende pek anlamadığım için bakmadım ama dün baktım 1cc siperm sayısı 33 milyon ya bu 80 90 milyon olması lasım değilmi? sizin eşlerinizde kaç kıslar biliyonuzmu?
aaaa geldilermi gelemez olasıcalar.neyse canım boşver sağlık olsun.sen neden yarın gidiyon doktormu öle dedi ben 3. günü falan biliyodum bende gitcemde kırmızıları bekliyom bakalım.ya kıslar bişi daha ben dün eşimin testlerini falan çıkardım benim eski doktorum eşinde herşey normal dedi bende pek anlamadığım için bakmadım ama dün baktım 1cc siperm sayısı 33 milyon ya bu 80 90 milyon olması lasım değilmi? sizin eşlerinizde kaç kıslar biliyonuzmu?
ay sorma hemde nasıl sanki biri kulagıma yap yap yap die fısıldıyo:d
benm 16 sı canm daha 1 hafta var çıkarmıki
off evvet yaaa insan çok fena oluyo dimibu kadar konuşunca benim bile yapasım geldi (daha dünyanın vakti var ) ama benim bu ay değerlerimin düşmesi lazımmış ya zaten bi beklentim yok free takılıyoz ara ara unutup gaza geliyorum
canlarım nabersiniz , doktoras gitmeme 3 saat kaldı, çok hyecanlı ve endişeliyim, ya bugün kanda bhcg me baktık, 6000 çıktı az değil mi, adetimin üzerinden 11 gün geçti , az gibi geldi bana yaaaaaaa, çünkü 4 gün önce baktığımda 2245 ti, az artmış sanki 8000 olması gerekmiyormu ?
canım ilk günüde gitsen olur 1-2-3 günü gitmen gerekiyor erkenden gideyim dedim.canımm 33 milyon iyi deger..benim en son eşimin 144 milyon çıkmıştı şok olduk :) bu ara birdaha gidecek bakalım durum ne
tüh canım ya... hayırlısı olsun. inş. sonuçların süper çıkarda diğer ayda hamiş oluverirsin....
ama bu ay en azından. inş. süpriz yaparda geliverir....
hiç baktırmadıkta. merak ettim o test için hangi doktora gidiliyor?
azıcık vaktın kalmış 3 saat. hayırlısı ile güzel haber alacağız senden. endişelenme inş. bebişinin kalp atışlarınıda duyduğunu yazacaksın hayırlısı ile...
dombree sakin oll bence herşey yolunda merak etmee...bebişinin kalp atışlarını duyarsın belkimmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?