- Konu Sahibi lady_eliph
-
Ay evet ya, sabah ben saçımı bile kurutmadan çıkıyorum evden acelacelekış olsaydı mümkünmüü.. evet evett şimdi tam zamanı, hepimiz yapalım inşallah kızlar birer bebecik :49
ekledim canımbeni de ekler misiniz bat 13 temmuz
Bugün 14. günüm ama hala bişi görmedim.bide bende silik falan çizgi çıkmıyo bildiğin bi tane çizgi var hepacaba ben yumutlamıcammı? doğrusu 32-35 gün arası hasta oluyom ama bu durumda sanırım 20. gün falan görürüm çift çizgiyi görürsem tabii:26:
benim birde saçım belime kadar kestiricem kökünden :) çalışıncada epey zor oluyor yahu
Ben de tepeden topuz yapıveriyorumm hahayttttama kestirmeyi planlıyosan uçlarından falan, şimdiden hallet o işi, inşallah bu ay hamiş kalırsın da o zaman öyle bi batıl inanç var ya saç kestirilmiyo İnşallah kalırız 9 ay dokunmıcam saçıma yaa :82:
kıslar bu arada çift çizgiyi görünce nasıl birlikte oldunuz gün aşırımı ogünmü söyleyin bakimtedbirli olayım
canım çifti gördük afftemedik bizher gün oldu ilişki, bazen sabah ve akşam ama genellikle hergün 1 kere..
hanımlar merhabalar; uzun zamandır okuyordum yazışmalarınızı , katılmak bugüne kısmetmiş, 2 aydır deniyoruz , inşallah bu site hayırlısıyla vesile olur bana da hamiş olmam için , çok stress yapıyorum malesefbenim bat 01 temmuz , beni de ekler misiniz ?
hanımlar merhabalar; uzun zamandır okuyordum yazışmalarınızı , katılmak bugüne kısmetmiş, 2 aydır deniyoruz , inşallah bu site hayırlısıyla vesile olur bana da hamiş olmam için , çok stress yapıyorum malesefbenim bat 01 temmuz , beni de ekler misiniz ?
Allah tan yaz ya kış olsaydı donardık :))
canım çifti gördük afftemedik bizher gün oldu ilişki, bazen sabah ve akşam ama genellikle hergün 1 kere..
inşallah hamiş kalırızda kestirmem 1,5 senedir bekliyorum o gunu inş.olucak Allah ım izniyle bu ay bal çörek otu tarçın yiyorum 10.gune kadar yeniyor herhalde yarın son inş.şifa olmuştur
inşallah hamiş kalırızda kestirmem 1,5 senedir bekliyorum o gunu inş.olucak Allah ım izniyle bu ay bal çörek otu tarçın yiyorum 10.gune kadar yeniyor herhalde yarın son inş.şifa olmuştur
Kızlarrrrrr slm...
Benide eklemişsiniz çok çokkkkk teşekkürrrrrrr..
rica ederiz canım ne demek.Kızlarrrrrr slm...
Benide eklemişsiniz çok çokkkkk teşekkürrrrrrr..
rica ederiz canım ne demek.
açılışı sizlerle güzel yapıcaz inşallah
İnşallah cnm ama benim temmuzdan da pek ümidim yok...
Zaten tedaviye başladım.Bat.ın 2.günü hastanede yapılacak testlerim var ona gitmem lazım....Ama belkide gerek kalmaz rabbim uğraştırmaz oralarda beni.
hayırlısı canımm hakkında belli olmaz tabi.ne kadar süredir istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?