Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

inş.gelmez devamı cnm benim

SELAM ARKADAŞLAR, ARA ARA GİRİP SİZLERİ TAKİP EDİYORUM, göz hapsimdesiniz :)
bende şu reglim bitsede hayırlısıyla yeni umutlara yelken açsam diye sabırsızlanıyorum. olacak olacak hepimizin olacak, bu topik çok pozitif, ee bu iştede moral önemli olduğuna göre neyimiz eksik, 2012 yılı içinde hepimiz güzel haberlerimizi yayacağız burdan, çığlıklar haykırışlar şeklinde

aynen bitsede başlasak çalışmalara

kizlar yaa acayip moralim bozuk valla ben biktim artik bugun karsi komsum bize geldi oda sigara iciyo evde icti gitti 5 dk sonra esim isyerinden eve ugramis bende panikledim tabi daha once sigara bende ivciyodum ve esim felaket karsidir hatta bosanma sebebi olabilecek kadar panikledim cunku benim yaptigimi dusunucek diye ve korktugum basima geldi benim yaptigimi dusunuyo agzim sigara kokuyomus yapmadim sacmalama diyorum inanmiyo kesinlikle inanmiyosan kokla dedim kokladi cat suratima yerlestirdi bitane cok fena oldum napicam ben simdi konuyla pek alakali degil ama siz bnm dostum oldunuz bana akil verin nolur napicam esim bana artik hic guvenmiyo yalan soyledigimi dusunuo yardim edin nolur ((

herkese merhaba, ben haziran grubundaydim o listede mevcuttum ama olmamisti haziranda. Temmuz icin de bir türlü firsat bulup yazamadim. arada bir cok kisa ne kadar yazi yazilmis diyip 1-2 seyi okusamda kendimi eklettiremedim. benim de BAT 14 Temmuz. beni de tekrar ekler misinizz!!! :)

Bekliyorum bakalim merakla.. Sadece bir bel agrisi hissediyorum ve akintim var. Onun disinda bisey var diyemem acikcasi. Rabbim insallah bu ay nasip eder. Isteyen ve bekleyen herkesle birlikte bana da.

Nasıl yani ya sana tokat mı attı? Sana nasıl vurabilir ya? Bak sinir oldu
Şimdi. Hemde yapmadım dediğin halde sana inanmıyor.canim ben olsam çok kötü seyler yapardım ama sen bana bakma ve sabırlı ol.senden gelip özür dileyene kadar konuşma.araya mesafe koyabilirsen koy canım.

Yarın arkadas ekler canım. İnşallah hamilesindir. Ne zamandır bekliyorsun canım.

evet canim malesef nefret ediyorum ondan cok caresizim nedesem asla inanmaz bana ozur mu dilemez ki asla dilerim allahtan bebegim vardir insallah o zaman gorurum ben onu dua edin bana allah rizasi icin dua edin nolur ya ((

evet canim malesef nefret ediyorum ondan cok caresizim nedesem asla inanmaz bana ozur mu dilemez ki asla dilerim allahtan bebegim vardir insallah o zaman gorurum ben onu dua edin bana allah rizasi icin dua edin nolur ya ((

Canım lütfen üzme kendini.rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah esini de ıslah etsin.en kısa zamanda aklı basına gelir inşallah

slm kızlarr oku oku ancak bitirebildim bn bu sabah test yaptım kızlar negatif çıktı tabii 3 gün var adetime niye erken yaptın diceksniz ;çünkü 4 gün sonra şehir dışına çıkacagım erken ögrenmem iyi olur dedim öyle ya da böyle .bi de erken yumutrladığımı düşündüğüm için erken sonuç alableceğimi düşündüm.Sancılarım da artlark devam ediyo gıcık şeyler sivilcem de iyicce kendini gösteriyo nagstifi ispaylarcasına .Yani anlayacağınız canlar,bn aedet olmuş sayıyorum ama size dualarımı kesmiyoruuuum Allah tüm istyenlere nasip etsin TEZ ZAMANDA inşallahhh

selaaaaaaaaam kızlar bu yazıyı öğleyin yazmıştım durumumu belrtmek ve üzüntümü bir nebze olsun paylaşmak için .Pek yorum yapılmamış.neyse gözünüzden kaçmıştır dedim şekerlerimm
AMA bugün yine yumurtlama akıntısının geldiğini farkettiiim .Ağrılarım da hala devam ediyor.Adetim e 3 gn var.Ben 15 haziranda adt oldum ve 6 gününden itibaren ymrtlama akıntım başlamıştı erkenden yani.Ve şimdi de başladı .Herhalde iki kere yumurtluyorum neyse bayaaa uzattım ne dersiniz bu duruma akıl verrrrrrrrrrinnn

canım ya yeni okudum yazdıklarını Allah sabır versin cnm sen yine de araya mesafe koy yaptığının affedilemez birşey oldugunu kesinlikle anlasın .Annenler ya da yakın akraba falan varsa bi git istersen ne biliiim ama sen de sinirle yanlış birşlay yapma cnm

Canım bir ayda 2kere yumurtlama olmaz.gebelik olunca akıntı oluyormuş ya inşallah ondandir canım.bende bügünde dahil olmak üzere test yaptım ama sonuc negatif bende kırmızıları bekliyorum sonrada doktora gitcem inşallah erken olduğu icin cikmamistir canım.

Yarın arkadas ekler canım. İnşallah hamilesindir. Ne zamandır bekliyorsun canım.

insallaahh en kisa zamanda hepimiz hamile oluruz. ben gecen yaz agustos ayinda hamile kalmistim ama maalesef 10 haftalikken kalbi durdugu icin kürtaj oldum. sonrasinda bir süre bekledim. bekleme süresi gectiginde de esimle ayri ülkelerdeydik mümkün olmadi. simdi ikimiz de Almanyadayiz ve bu 3. ayimiz. insallah bu ay tutar. ve Allahim insallah saglikla nasip eder.

Sen peki?

ah ah bnm de öyle düşünesim geliyo ama sanmıyorum cnm ya aDet biter bitmez yumurtladım amaa.Ne biiliim bugünü de değerlendirrim di mi

onun dışındKİ şey nedir bacım onu merak ettik valla şimdi :)

bu arada herkese selam forum güxelleri :)))

eski sayfalara baktım da bir yaş muhabbeti dönmüş:)
görüyorum ki rekor bende :))
ben sizin babanızım :) ben ne dersem o olur :))
30a merdiven dayamış dilem cim :) ben ne yazıkk, 30 un içindeyim :)
abla benim :)))
yaşlılık ablası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…