Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

bu arada bn de o karton gibi küçücük testten yaptım ama 3 kerede de negitf.Pek güvenemiyorum ama sonuçta - poff

Bende bu kadar meraklı bı kendimi bilirdim maşallah canım sende bana yaklaşıkcan inşallah benimde düne kadar 5 adet kartondan negatifim var

Çok geçmiş olsun canım. Demek ki daha zamanı değildi.Öğle teselli etcez kendimizi. Umarım önüzdeki ay tekrar yüzün güler ve bu kez bebişini kuağına alırsın. Unutma yaşadığımız her şey bir sınav.

Bende bu kadar meraklı bı kendimi bilirdim maşallah canım sende bana yaklaşıkcan inşallah benimde düne kadar 5 adet kartondan negatifim var

Geçen ay bende altı tane test yapmıştım. Hatta ikisinde silik ikinci çizgiyi gördüm. Batıma 3 gün kala kan testi bile yaptırdım. Ondan önceki ayda üç dört test harcamışımdır. Nasıl bir merak duygusuysa. Kendime hakim olamamıştım.

canlarım hayırlı sabahlar, günün aydın olsun, göbişleriniz bebiş dolsun, işiniz gücünüz rast gitsin inşallah , hepinizden özür dilerim, marakta bırakmışımdır ben sizi :26::26: dün doktora gittim, keseyi de , mercimeği de gördüm çok şükür, hamd olsun rabbime, sonra telefon trafiğidir, akşam kayınvalideye gidiş felan derken, giremedim nete, 5 haftalıkmış canlar, adetin ilkgününden itibaren sayıyor doktor gününü, siyah bir nokta şeklinde henüz, çörek otu gibi kalp atışı belli değil abii, 2 hafta sonra belli olur dedi, ama 20 gün sonra, 1 sonra gelsen de olur dedi. bakalım işte, hayırlısı

hayırlı sabahlar canım.çörek otunu görmüş olmana çok sevindim:) rabbim meleğini sağ sağlim sağlıcaklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.rabbim bizlerede o günleri göztersin en kısa zamanda hayırlısıyla.

sağol bitanem, amiiiinnnnnnnn. buarada bomba haber, ben kistimle hamiş kalmışım ben de zaten vardı ilk evlendiğimde, ilaç kullanmıştım erimişti, meğerse yine çıkmış ve hamiş kalmışım engel olmuyormuş yaniiiii hem deeeeeee 3 cm miş, az da değil yani, doktor bişe olmaz ddedi, gebelik süresince büyümesi duracak dedi, normal doğumda da kaybolurmuş ben <çok şaşıdım gerçktenn

ayyy maşallah Allahım nazarlardan korusun seni ve bebeğini canım benim, nekadar güzel haberler vermişsin valla içim açıldı, darısı hepimizin başına inşallah çok sevindim çörek otunun iyi olduğuna oyy yerim ben onu

canım ya saten öyle değilmi kim ne derse desin rabbim vermek istedikten sonra o sebep bu sebep bahane.o yeterki vermek istesin.bu konuda şanslısın çok şükür rabbim ol dedi ve senin bebeğin oldu:)

canim yaaaa cooook sevindim corek otun hayirli olsun tepe tepe kullandoktor soyleyince gobek atsaydinhadii bakalim yeni hamisimizhayirli ugurlu olsun bize de ugur getirirsin insallah

bende dun doktora gittim hersey gayet iyiymis yumurtalarin birkaci catlamis birkac tane daha var 24cm 19cm falan iyi mi yani anlamadim ama doktor cumaya kadar calismaya devam dedi

GÜNAYDIN CANLAR NASILSINIZ? ben iyi değilim ya sabah test yaptım tabi ki NEGATİF gelmez olasıca yine gelecek

secret canım çok üzüldüm Rabbim hayırlısını versin. bidahakine sağlıklı sıhhatli olur inşallah üzülme desem de faydası yok malesef

Son düzenleme:

sigara içtiğinden şüphelendiği için sana tokat mı attı? inanamıyorum ya.. tabiki senin sağlığını düşünecek orasında değilim ama bu sebepten veya başka sebepten, ne olursa olsun bunu nasıl yapar.. Arkadaşım benim aklım dondu beynimden vurulmuşa döndüm. Affetmesi gereken taraf sensin bence.. Yani bu sebepten sana güvenmeyecekse bunu kendi bilir.. Canım çok zor ama bence bu konuda kendini üzme, kendinde suç ta arama, sonuçta ortada senin yapmadığın bi eylem ve bu eylemin sonucu olarak Kocanın layık gördüğü bi hareket var ki affedilmesi zor. Sakin bir zamanda al karşına konuş, anlat olayın nasıl olduğunu ve sana bunu yapmaması gerektiğini kesin bir dille anlatmalısın bence... Bu arada test yaptınmı durumun ne?

Tatlım ben görmemişmiyim, hatırlayamadım şimdi dün çok yazışma oldu.. inşallah günün geçinci bir daha tekrarlarsın testi ve sonucuuu pozitiff görürsün inşallahhhh belirtilerinde var inşallah bebiş haberi alırız sendenn

canım gerçekten çok üzüldüm, senin ne kadar üzülmüş olabileceğini tahmin bile edemiyorum Allah sabır versin en kısa zamanda da sağlıklı sıhatlı nur topu gibi bir evlat nasıp etsin inşallah.. (lütfen çok üzme kendini benim bi kaç arkadaşım bu kimyasal gebeliğin ardından bi kaç ay içinde hemen hamile kaldılar, hatta doğurdular bile inşallah seninde öyle olur)

tatlımmmmm hayırlı olsunnn sabah sabah güzel mutlu haber verdin bize Allah nazarlardan korusun mercimeği ve güzel annesini

Lalem üzüldüm ya, benim aklım şaştı artık napıcaz biz, ne zaman çift çizgiyi görücez :44: isyan etmiyorum streste yapmıyorum ama beklemek zor gerçekten inşallah bir dahaki sefere ben ve burda sevdiğim bişiler paylaştığım tüm arkadaşlarım hamile kalır, sağlıklı bebekler dünyaya getirir Amin.

Rabbbim bizi bunlarla sınama. bilemedim şimdi ne desem ne yapsam

eşine çok kızdım..
bu konuda sakın alttan alma nolur inan falan dye.sn haklısın çünkü ve haksız dahi olsan sana tokat atma hakkıına sahip değil.kaldıki sen içmemişsin.
bence eşinin inanacağı şekilde çok büyük yemin et içmedim diye.yada kurana el bas.sonra gönlümü nasıl alacağını kendini nasıl affettireceğini çok merak ediyorum de ve kolay kolay da yumuşama..

çok geçmiş olsun. Allah sabır versin.. inş. kendini tez zamanda toplayıp bebişini kucağına alırsın....

belki de gelmez belli mi olur bazen idrar testlerinde bile cikmiyor hamilelik

yaşadığın olaya çok üzüldüm. ne diyeceğimi bilemedim. tokat attığının cezasını çektir derim. daha çok şey demek isterdimde benim gibi fevri olma....

sigara için kocamın burnundan getirmiştim bir dönem. hiç bir şekilde sigara içilmesine dayanamıyorum. eşimi sevdiğim halde ve güvendiğim halde sigara içmedim dese inanamazdım. üstü koktuğu için. aradan 1,5 yıl geçti anca inandım ona.

belki gebelik belirtisidir canım. ayrıca üç gün öncedende çıkmayabilirmiş testler....

günaydın... kaç gün geçti ki üstünden. idrarda 7 ile 10 güne kadar görünmeyebiliyormuş.. nasip yinede canım. Allah hayırlısını versin.

hay maş.... Allah kucağına almayı nasip etsin canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…