Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

benim eşimde ilçede ama gidip geliyor 1 saat yolu var. zor oluyordur sana. oraya gelme imkanı yokmu?. gelse keşke eşin.

hayırlısı ile bebişlerimiz de gelir ne güzel aileler oluruz.

benim eşimde ilçede ama gidip geliyor 1 saat yolu var. zor oluyordur sana. oraya gelme imkanı yokmu?. gelse keşke eşin.

hayırlısı ile bebişlerimiz de gelir ne güzel aileler oluruz.

Mesaisi çok geç bittiği için, geldiğinde ben çoktan uyumuş olurum benim mesaim erken başlıyor onunki geç kışın daha rahat oluyor Allaha şükür o zaman birlikteyiz hep.. Evet ya ne güzel söyledin "güzel bi aile olmak" bizden, kendimizden, birbirimizden çok seveceğimiz bi canlı, gözlerimi ayırmadan sabaha kadar bakmak istediğim.. Her şey çok güzel olucak buna inanıyorum ve dua ediyorum hep..

hayal etmekte güzel. bende güzek olacağını inanıyorum, hayırlısı ile güzel olacak. gerçek bir aile gibi olacağız. şimdi 2 kişiyken sanki eksik gibiyiz. günüme az kalınca merak artıyor. bu aydan daha umutluyum. tabi nasip. gelsin artık .

kıızlaarr bnm bat ım 12 temmuz ama dayanamadım test yaptım dün akşam ve ikinci çizgi belirdi hamileyiimmm ama bi sorunum war dünden beri mantarla uğraşıyorumm ((((

kıızlaarr bnm bat ım 12 temmuz ama dayanamadım test yaptım dün akşam ve ikinci çizgi belirdi hamileyiimmm ama bi sorunum war dünden beri mantarla uğraşıyorumm ((((

aaaayyy canim ya cooook sevindim hayirli olsun tepe tepe kullan bebeginibize de dua et bu arada mantar icin bol bol su ic

Son düzenleme:
Kızlarr günaydın hastaneden işyerime anca geldim...kızlar nolmuşş: Birtane yumurtam çatlamamış öyle içimde duruyor büyümüş.doktor dediki bu ay sana ilaç vermicem ama şeker ilacına devam dedi.bu ay sizi oluruna bırakıyorum dedi.bu ayda olmazsa diğer ay aşılama yapacağım dedi. çatlamayan yumurtan kendiliğinden geçen bişi eger geçmezse dogum kontrol hapı vericem dedi o geçtikden sonra aşılama yapıcam dedi.yaaa şimdi bu yumurta nasıl gidecek sogan suyumu içsem napsam kızlarrr

valla canim sogan suyu iyi geliyor diyorlar birde sana catlatma ignesi yapmadi mi belki ozaman catlardi

canım bence soğan suyu içme. merak etme o bendede vardı adet olunca geçmişti. gerçi bi ilaç verdi bana ama doğum kontrol hapı değildi.

sağol cnm bnm Allah isteyen herkese versin bir haftadır giremiyorum nete bi bakıym dedim ne var ne yok die herkesin güzel haberini bekliyoruz inşallah senin batın ne?

insallah tatlimbenim bat 27 temmuz canim biz bugunlerde calismadayizbakalim ha gayret doktora ne zaman gidiceksin??

canım bence soğan suyu içme. merak etme o bendede vardı adet olunca geçmişti. gerçi bi ilaç verdi bana ama doğum kontrol hapı değildi.

sağol cnm bnm Allah isteyen herkese versin bir haftadır giremiyorum nete bi bakıym dedim ne var ne yok die herkesin güzel haberini bekliyoruz inşallah senin batın ne?

insallah tatlimbenim bat 27 temmuz canim biz bugunlerde calismadayizbakalim ha gayret doktora ne zaman gidiceksin??

inşallallahhh canımmm inşallah bu ay mutluluktan havalara uçarsınız

oh oh maş.. hayırlısı ve sağlıklıca bebeğine kavuşursun inş. belirtin varmıydı bu arada...

hayırlısı olsun cnm. belki adetle birlikte gider... hayırlısı olsun cnm... ama ilaçta kullanıyorsun ya soğan suyu ile birlikte etkileşim yapmasın.... eminsen bir sorun yapmıcağına dene...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…