- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #5.001
efsunn07 kullanıcısından alıntı
ebru :6 temmuz
asya :7 temmuz
burmus : 8 temmuz
lalearslan: 9 temmuz
esrapo : 10 temmuz
taliha: 11 Temmuz
kucukpısı : 12 temmuz
mavihayal:12 Temmuz
tekdilekim : 13 temmuz
katinam : 14 temmuz
dilem : 15 temmuz
papilloamour : 16 temmuz.
efsun : 17 temmuz.
Dün espapo için okumuştum. Bugün talihanın günü ona da akşam okuyacağım. Allah kabul etsin..
canım benimm :)
allah razı olsun ben adet oldummu olmadımmı bilmiyorum o yüzden beni listenin sonuna alabilirsiniz demiştim gören olmadı sanırım.çok teşekkür ederim sende bebişine kavuşursun inşallah hemencik :)
evet evet bende dua ettim canım sana.. efsunun sırasından okuyorum bende....
kızlar midem uçtu gene. kaltığımdan beri bulantı var... bebeğe de umut edemiyorum daha adetime var ayın 13de batım. uf ozmn neden bulantı yaşıyorum ben..... keşke sebebi bebiş olsa.....
canım benimm :)
allah razı olsun ben adet oldummu olmadımmı bilmiyorum o yüzden beni listenin sonuna alabilirsiniz demiştim gören olmadı sanırım.çok teşekkür ederim sende bebişine kavuşursun inşallah hemencik :)
evet evet bende dua ettim canım sana.. efsunun sırasından okuyorum bende....
kızlar midem uçtu gene. kaltığımdan beri bulantı var... bebeğe de umut edemiyorum daha adetime var ayın 13de batım. uf ozmn neden bulantı yaşıyorum ben..... keşke sebebi bebiş olsa.....
psikolojik olabilir canim daha bulantilar icin erken tabii kisiden kisiye degisir insallllaaahh hamilesindir49:
yazdığını görmemişim canım en son sıraya göre okuyorum Allah kabul etsin inşallah olmamışsındır güzel haberini alırız
küçükpisi bize bebiş haberi lazım yaaa topik çok durgunlaştı biliyosun sana güveniyoruminşallah bu bulantıların sebebi minik bir mercimektir test yapmayı düşünüyormusun
inş. canım. testi anca günüm geçsinde öle diye düşünüyorum. şimdiden yaparsam çıkmaz felan.
evet bencede hayırlısı tatlım umarım hamişsindir, ben de öyle yapıcam inşallahhhhhh günün birinde inşallahhhh
günaydın... kaç gün geçti ki üstünden. idrarda 7 ile 10 güne kadar görünmeyebiliyormuş.. nasip yinede canım. Allah hayırlısını versin.
en azından temmuzun sonu günün biri dediğin. testi yapmakta sorun değil çift çizgi çıksa daha iyi. inş. çift çizgi çıkar
bat yarın canım daha geçmedi günüm ama hiç sanmıyorum olduğunu
Evet kuzum doğru söylüyosun 30 temmuz benim batım, ama tiroid çıktı işte ben dedeğerlerim biraz normale dönmesi lazımmış, gebeliği engelliyici bi neden olabiliyomuş zaten.. ilaca başladım. yani pek umudum yok bu ay için. Ama Allahım bilir tabii olursaa çoook sevinirim uçarım havalara olmazsa da vardır bi hayır diyebilirim
hayırlısı olsun... ben astım hastası olduğum için çok bebekledim, bebeği önermedi doktorum. anladığım kadarıyla öle bir durumun yok. nasip. sağlıklı doğacaksa gelsin ozmn....
Ya doktorum sorun olmayacağını söylüyor ama internette yazanlar beni biraz depresyona sokmuştu başta, Allaha şükür dermansız bir dert değil buna binlerce kez şükürler olsun.. Bir ay sonra kontrolüm var tekrar inşallah her şey yolunda olur.. Bu ay rahat takılıyoruz kocişimle, gün de hesaplamıyoruz (bu ara yumurtlama zamanları biliyorum onu biliyorum ama eşim her zaman gelemiyor yanıma mesela geçen aylarda baya kasıyorduk) Allahım inşallah hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eder..
kızlar günaydın benim sabah test yaptım negatif malesef ama hala adette olmadım
nasip sonuçta çözülemiyecek birşey değil. hatta kist olursa bebek olmaz vs diyorlar. arkadaşın kisti varken hamile kaldı. hatta bir aradaşta öle yazmış. onun sezeryan olmuş, hem kisti hemde bebeği almışlar. Rabbim Ol dedimi olmayacak birşey yok. hayırlısı olsun....
eşin il dışındamı görev yapıyordu...
ya aslında normale göre 5 gün geçti ama geçen ay strestten 12 snde adet olmuştum karışık gibi
senin geçmişti değilmi bayaa??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?