Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

efsunn07 kullanıcısından alıntı

ebru :6 temmuz
asya :7 temmuz
burmus : 8 temmuz
lalearslan: 9 temmuz
esrapo : 10 temmuz
taliha: 11 Temmuz
kucukpısı : 12 temmuz
mavihayal:12 Temmuz
tekdilekim : 13 temmuz
katinam : 14 temmuz
dilem : 15 temmuz
papilloamour : 16 temmuz.
efsun : 17 temmuz.

Dün espapo için okumuştum. Bugün talihanın günü ona da akşam okuyacağım. Allah kabul etsin..

canım benimm :)
allah razı olsun ben adet oldummu olmadımmı bilmiyorum o yüzden beni listenin sonuna alabilirsiniz demiştim gören olmadı sanırım.çok teşekkür ederim sende bebişine kavuşursun inşallah hemencik :)

evet evet bende dua ettim canım sana.. efsunun sırasından okuyorum bende....

kızlar midem uçtu gene. kaltığımdan beri bulantı var... bebeğe de umut edemiyorum daha adetime var ayın 13de batım. uf ozmn neden bulantı yaşıyorum ben..... keşke sebebi bebiş olsa.....

psikolojik olabilir canim daha bulantilar icin erken tabii kisiden kisiye degisir insallllaaahh hamilesindir49:

yazdığını görmemişim canım en son sıraya göre okuyorum Allah kabul etsin inşallah olmamışsındır güzel haberini alırız

küçükpisi bize bebiş haberi lazım yaaa topik çok durgunlaştı biliyosun sana güveniyorum inşallah bu bulantıların sebebi minik bir mercimektir test yapmayı düşünüyormusun

inş. canım. testi anca günüm geçsinde öle diye düşünüyorum. şimdiden yaparsam çıkmaz felan.

en azından temmuzun sonu günün biri dediğin . testi yapmakta sorun değil çift çizgi çıksa daha iyi. inş. çift çizgi çıkar

Evet kuzum doğru söylüyosun 30 temmuz benim batım, ama tiroid çıktı işte ben de değerlerim biraz normale dönmesi lazımmış, gebeliği engelliyici bi neden olabiliyomuş zaten.. ilaca başladım. yani pek umudum yok bu ay için. Ama Allahım bilir tabii olursaa çoook sevinirim uçarım havalara olmazsa da vardır bi hayır diyebilirim

bat yarın canım daha geçmedi günüm ama hiç sanmıyorum olduğunu

hayırlısı ise bebişin gelsin cnm. değilse kırmızılar..

geçen ay meraktan battan 2 gün önce sağlık ocağına gimiştim. amacım kan testi yaptırmaktı. kan testi yapamadığını diğer testlerden de anca 7-10 gün sonra verebileceğini söyledi. bende gittim eşime aldırdım ve sonuç negatifti. bir yönden iyi oldu stresten gecikme yapmadı. yoksa gecikirdim... bir yönden iyi bir yönden kötü erken test yapmak. bu ay en azından geçsin bir kaç gün diyorum. saberdeceğim inş.

hayırlısı olsun... ben astım hastası olduğum için çok bebekledim, bebeği önermedi doktorum. anladığım kadarıyla öle bir durumun yok. nasip. sağlıklı doğacaksa gelsin ozmn....

hayırlısı olsun... ben astım hastası olduğum için çok bebekledim, bebeği önermedi doktorum. anladığım kadarıyla öle bir durumun yok. nasip. sağlıklı doğacaksa gelsin ozmn....

Ya doktorum sorun olmayacağını söylüyor ama internette yazanlar beni biraz depresyona sokmuştu başta, Allaha şükür dermansız bir dert değil buna binlerce kez şükürler olsun.. Bir ay sonra kontrolüm var tekrar inşallah her şey yolunda olur.. Bu ay rahat takılıyoruz kocişimle, gün de hesaplamıyoruz (bu ara yumurtlama zamanları biliyorum onu biliyorum ama eşim her zaman gelemiyor yanıma mesela geçen aylarda baya kasıyorduk) Allahım inşallah hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eder..

nasip sonuçta çözülemiyecek birşey değil. hatta kist olursa bebek olmaz vs diyorlar. arkadaşın kisti varken hamile kaldı. hatta bir aradaşta öle yazmış. onun sezeryan olmuş, hem kisti hemde bebeği almışlar. Rabbim Ol dedimi olmayacak birşey yok. hayırlısı olsun....

eşin il dışındamı görev yapıyordu...

Evet canım burda bi ilçede çalışıyor eşim, haftasonları geliyor ya da ben gidiyorum ve haftaiçi bi gün falan geliyor normalde, 2 3 aydır yumurtlama döneminde hep geliyordu yazık.. Bu ay kasmayalım dedik, nasip..Ya dediğin gibi Allahım ol dedikten sonra her durumda olur.. Benim bi arkadaşımda hiç istemiyor ve korunuyorlar, şuan şüphe duyuyor test yapacak. Hayırlısı ne ise öyle olsun tatlım. Sağlığımız yerinde olsun bizim ailelerimizin, bebeklerimizde çok bekletmeden gelsinler inşallahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…