Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

saol cnm..bende bu listeye göre okuyorum allah kabul etsin inşallah.batın 13 ü değilmiydi?battan 2 gün önce baş dönmesi ve mide bulantıları başlayabiliyor burada gün gün hamilelik die bir bölüm var orada yazıyodu :)

insallah tatlimbenim bat 27 temmuz canim biz bugunlerde calismadayizbakalim ha gayret doktora ne zaman gidiceksin??

walla cnm pzt salı gidiym diyorum bat ım geçsin bari ayıp olmasın ben bu ay sağlam çalıştım sende öle yap 10-12-14-16-18. günlerde, hiç atlamadım umarım sende emeğinin karşılığını alırsınn ha gayret :)

insallah canimbize doktor her 24 saattte yap dedihayirlisi olur insallah

edahayat sen ne zamandir deniyodun canim?

ya bnm karışık biraz.. benim mart ayında bi düşüğüm oldu sanırım kimyasal gebelik gibi bişi atlattım ne olduğunu tam bilemiyoruz çünkü.. dr uma bi kaç ay beklememe gerek var mı dedim hayır dedi dewam edebilirsin dedi ben de kafama göre davrandım öleee hamilelik için pek uğraşmadım açıkçası olursa olur mntığındaydım yumurtlama günlerimi önemsemiyodum geçen a denedim olmadı bu ay da 10-12-14-16-18. günlerde sıkı çalışma yaptım oldu sonunda çok şükürr :)))

kızlar merhaba,

Bu sabah doktora gittim. Alltan muayne etti. Ultrasyondan rahmime yumurtalıklarıma baktı. Rahim yolu içi temiz görünüyor dedi. 2 santimlik miyom var rahminde ama zararsız bir çok kadında olur dedi. Sağ yumurtalığımda büyümüş sağlıklı bir yumurtan var. Bugün yarın çatlar. Çalışma yapın dedi. Özellikle sordum. Hergün ilişki iyi değil. Gün aşırı olmalı diyor. Sperm kalitesi açısından böyle daha iyi dedi. Birde uzun süre yapmadığındada spermler fonksiyonunu kaybediyormuş. Hafta 3 gün mutlaka dedi. Simir testi aldı. Sonuçu haftaya çıkacak. Sonra kan verdim. Kanda hemogram, T4,TSH, CMV LG rubella,toksoplasma.... gibi şeylere bakılacakmış. Kanın sonucu yarın ama ben diğeriyle beraber haftaya sonuçları göstermeye gidecem tekrar. Birde rahmi biraz arkaya doğru dedi. O ne demek dedim. Yani kaşın gözün gibi bu da sana has olan bir şey. Seninki biraz geriye doğru dedi. Ben hemen ne yai etkilermi hamile kalmamı falan dedim. Güldü yok ya ne alaksı var dedi. Öğle işte kızlar.

herkese selaam ben geldiim ne güzel nihayet bir hamiş haberimiz var tebrikler

bn hala aynı durumdayım yumurtlama akıntısı gibi akıntım var arada adet sancım var ama hamile olma umudu yok denecek kadar az.2 günüm kaldııı inşallah güzel haberleri biz çoğaltırız

lalee sende durum nedirr negatif mi çıktı testinn üzülme belki geç döllenme olmuştur canımm..

cnm bnm çook sağol inş. sen de en yakın zamanda iyi haberler verirsin ben de geçen ay çok umutlanmıştım olmadı ama bu ay oldu sonunda .. sen adet oldun mu belki geç döllenme yaşıyosundur??

geç döllenme diyerek en fazla 2-3 gün kendimi kandırırım anca kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…