- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #5.041
kıızlaarr bnm bat ım 12 temmuz ama dayanamadım test yaptım dün akşam ve ikinci çizgi belirdi hamileyiimmm ama bi sorunum war dünden beri mantarla uğraşıyorumm((((
hayırlı olsun canım. Sağ salim kavuşursun inşallah bebişine.Benim de 12 siydi ama negatif çıktı.
hayır canım ya diğer aylar böyle bişi yoktu ilk defa olduklomen kullandım bu ay birde o yapmış olabilir miki yaa
hayırlı olsun canım. Sağ salim kavuşursun inşallah bebişine.Benim de 12 siydi ama negatif çıktı.
ebebruli geldimi doktordan kızlarrr...o naptı acaba
evet evet bende dua ettim canım sana.. efsunun sırasından okuyorum bende....
kızlar midem uçtu gene. kaltığımdan beri bulantı var... bebeğe de umut edemiyorum daha adetime var ayın 13de batım. uf ozmn neden bulantı yaşıyorum ben..... keşke sebebi bebiş olsa.....
yazdığını görmemişim canım en son sıraya göre okuyorum Allah kabul etsin inşallah olmamışsındır güzel haberini alırız
inşallah cnm :)
küçükpisi bize bebiş haberi lazım yaaa topik çok durgunlaştı biliyosun sana güveniyoruminşallah bu bulantıların sebebi minik bir mercimektir test yapmayı düşünüyormusun
insallah tatlimbenim bat 27 temmuz canim biz bugunlerde calismadayiz bakalim ha gayret doktora ne zaman gidiceksin??
hayırlı olsun canım. Sağ salim kavuşursun inşallah bebişine.benim de 12 siydi ama negatif çıktı.
walla cnm pzt salı gidiym diyorum bat ım geçsin bari ayıp olmasınben bu ay sağlam çalıştım sende öle yap 10-12-14-16-18. günlerde, hiç atlamadım umarım sende emeğinin karşılığını alırsınn ha gayret :)
hayırlı olsun tatlımmmmmmmmmmbi git bakalım doktora, mantar için bi çare bulurlar hem, hem de kanda baktırırsın
[çok saol canıımmmmm darısı sanaaa... dün doktora gitti aslında mantar için gebelik şüphem war dedim ona göre ilaç verdi 2 gündür de felaket bi baş dönmesi vardı ayağa kalkamıodum dün akşam üzeri ialçlarımı alırken bi de test aldım dayanamadım yaptım öle öğrendim Allah isteyen herkese versin hepinize versinn :)))
oh oh maş.. hayırlısı ve sağlıklıca bebeğine kavuşursun inş. belirtin varmıydı bu arada...
saol cnm iki gündür çook kötü baş dönmesi vardı o yüzden testi bu kadar erken yaptım zaten sen ne durumdasın batın ne?
edahayat sen ne zamandir deniyodun canim?
edahayat hamilemisinnn ?
ohh be hamile haberi duyduk sonunda :)
lalee sende durum nedirr negatif mi çıktı testinn üzülme belki geç döllenme olmuştur canımm..
cnm bnm çook sağol inş. sen de en yakın zamanda iyi haberler verirsin ben de geçen ay çok umutlanmıştım olmadı ama bu ay oldu sonunda .. sen adet oldun mu belki geç döllenme yaşıyosundur??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?