Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

İnşallah cnm ama benim temmuzdan da pek ümidim yok...

Zaten tedaviye başladım.Bat.ın 2.günü hastanede yapılacak testlerim var ona gitmem lazım....Ama belkide gerek kalmaz rabbim uğraştırmaz oralarda beni.

Allah ım hayırlı bir zamanda verecektir cnm sadece kafamızdan atmamız gerekiyor ama olmuyor işte herkezin hakkında hayırlısı ne ise o olsun.

inşallah tutar da hep beraber güzel haberler alırız, ama bu stresi yenmek lazım, görev belledim resmen, eşim çok kızıyor böyle davrandığım için

Allah ım hayırlı bir zamanda verecektir cnm sadece kafamızdan atmamız gerekiyor ama olmuyor işte herkezin hakkında hayırlısı ne ise o olsun.

Öyle çok haklısın...Çok ta fazla takılmamak gerekiyor.Belki çok istediğimiz şey hakkımızda hayırsız olabilir.K.validemin komşusu var 14 seneden sonra çocukları olmuş.Bebek daha 6 aylık bir gecede komalık oldu.Evleri hastane gibi makineye bağlı yaşıyor..Rabbim ne verirse hayırlısını versin.

bizde öyle 1,5 senedir istiyoruz 1 sene sonra doktora gittim kist olduğunu öğrendim çok şükür gitti 4-5 aydır deniyoruz olmuyor

İnşallah olur cnm tez zamanda hayırlısıyla...Ben daha 6 aylık evliyken gitmiştim.O zaman görünür bi sorun yok dedi dr.Tek sıkıntım prolaktin hormunu yüksek çıktı biraz.Onuda düşürdük çok şükür ama yine olmuyorİşte artık daha detaylı bakıyorlar..Umarım sorun küçük basit bişeydir.

Allah ım korusun cnm şükürler olsunki sağlığımız yerinde Allah ım ol derse herşey olur belkide bu bizim sınavımız gunahlarımızın bedelini öduyoruz bilemeyizki ben bebek sayesinde namaza başlamıştım herşeyde vardır bir hayır..

AAA ne güzel rabbim kabul eylesin...Bak ne güzel bişeye vesile olmuş.Bende ayetel kürsiyi çocukluğumdan beridir bi türlü ezberleyememiştim.Bebek için okuya okuya şimdi ezberimde..İşte bunda da var bi hayır.

kizlar benim tuvaletimi yparken bide iluski sirasinda vajinada yanma oluyo bu hamilelik belirtisi olabilr mi 2 gunum gecti bu arada ?

kizlar benim tuvaletimi yparken bide iluski sirasinda vajinada yanma oluyo bu hamilelik belirtisi olabilr mi 2 gunum gecti bu arada ?

Hamilelik belirtisimi bilmem cnm ama ben bu durumu en son yaşadığımda idrar yolu iltihabı çıkmıştı..Dikkate almazsan çok ağrı yapıyor ilerleyen günlerde..

bizde öyle 1,5 senedir istiyoruz 1 sene sonra doktora gittim kist olduğunu öğrendim çok şükür gitti 4-5 aydır deniyoruz olmuyor

canım kist için doğum kontrol hapı verdiyse , hapı bıraktıktan sonra zaten en erken 4- 5 ayda tutar, çünkü hapın vücuttan atımı okadar sürüyor, hormonlar ancak dengeye oturyor, hiç sıkma canını, rabbimin izniyle tez zamanda olur inşallah:)

inş.cnm banada doktorum eğer olmazsa aşılama yapalım dedi eşimde daha erken seneye duşunuruz dedi bu konuda bir turlu ikna edemedim

inş.cnm banada doktorum eğer olmazsa aşılama yapalım dedi eşimde daha erken seneye duşunuruz dedi bu konuda bir turlu ikna edemedim

Banada aynen aşılama diyor dr..Ama ne bileyim iyice araştırıp ilaç falan kullanmadan hemen aşılamaya yönelmek pek doğru gelmiyor açıkçası bana...

amin cnm inş.hepimiz sağlıklı bir şekilde sorunsuz hamile kalırız belkide ilacın etkisi hala gitmedi 2 ay kullandım ilacı rahim filimi falan çektirmiştim anca gelir kendine

Amin cnm herşeyde var işte bir hayır..ayetel kürsi yi hep oku cnm çok iyi bir dua Allah ım dualarımızı kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…