- Konu Sahibi lady_eliph
-
Banada aynen aşılama diyor dr..Ama ne bileyim iyice araştırıp ilaç falan kullanmadan hemen aşılamaya yönelmek pek doğru gelmiyor açıkçası bana...
duzenli tatlim gununde olmasam bile ertesi gun mutlaka oluyorum test yapmak istiyorum ama ya tek cizgi gorursem cok uzulurum o zaman(
düzenlimidir adetin.aslında bir test yapsan.
kizlar benim tuvaletimi yparken bide iluski sirasinda vajinada yanma oluyo bu hamilelik belirtisi olabilr mi 2 gunum gecti bu arada ?
gaza getirmek gibi olmasın ama bence test yapşikayetin sebebiyle demiyorum çünkü bi fikrim yok o konuda. ama en büyük belirti reglin gecikmesidir.. inşallah hamişsindir hadi yap bakalım testi
Hamilelik belirtisimi bilmem cnm ama ben bu durumu en son yaşadığımda idrar yolu iltihabı çıkmıştı..Dikkate almazsan çok ağrı yapıyor ilerleyen günlerde..
bencede ya doğal yolla kalamazsak gideriz sonuçta hiçbir sorun yok
inş.vardır cnm ya
yok canim ben idrar yollarimda kanama olsa anlarim o cok feci oluyo yasadim cunku kum ve tas ta doktum ayrica biliorum yani acisini bu sadece o esnada oluyo sonradan bi acisi veya agrisi yok yani :)
Evet cnm....Zaten sınırlı hakkı var aşılamanın.Boşa harcamanın gereği yok.
yarin yapicam garanti olsun belki bugun regl olurum pufff ayy cok stresli bir durum bu yaa rabbim kimseyi cocuk hasreti yasatmasin yaaa cok zor bekemek ve bekledikten sonrada kotu sonucla karsilasmak cok zor coookk....gunun geçtiyse test yap cnm
insallah canim dua edin olmayim regl :)
yarin yapicam garanti olsun belki bugun regl olurum pufff ayy cok stresli bir durum bu yaa rabbim kimseyi cocuk hasreti yasatmasin yaaa cok zor bekemek ve bekledikten sonrada kotu sonucla karsilasmak cok zor coookk....
Amin cnm ne kadardır istiyorsun
Kızlar günaydın bugun çok canım sıkılıo kafama takmaya başladım artık ya olmazsa diye eşim çok kızıyo bana napabilirim
Allah ım yardımcın olsun cnm.inş.olmazsın da hayırlısıyla bebiş gelir
saolun canim hepinizden allah razi olsun rabbim hepimize tez zamanda hayirli zamani getirip meleklerimizi kucagimiza verir insallah ben 8 aydir istiyoruz canim hicbir problemimiz yok ama olmuyo iste rabbim bilir diorum vericegi zamani insallah:)
canım şimdi kafaya takma zamanımıSenin batın 3 temmuz görünüyo, bu aralar yumurtlama zamanın olabilir, iyi değerlendirmeye çalışın.. Kocacığını strese sokma şimdi bu aralar kendin de girme, çık bu moddan tamam mı tatlımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?