- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #5.281
yok canim korkma hemen:))) ama ben hic 2 gun hasta olan ve kahverengi gelen duymadimda en iyisi doktor baksin o yuzden dedim
ya kızlar bende bu ayki hastalıgım çok garip geldi bana yaaa..yada bilmiyorummm kii..ilk gün akşamı lavobaya bir gittim pedimdeki renk sanki çamur bulaşmış gibi idi yaa şok oldum oan koyu kahverengi çamur gibiydi..şaşırdım açıkcası ama kırmızılık geliyor pedimde simsiyah oluyor garibime gitti yaa bu aydan hiçbişi anlamadım 3.günüm bitti nerdeyse hiç olmuyorum
ya kızlar bende bu ayki hastalıgım çok garip geldi bana yaaa..yada bilmiyorummm kii..ilk gün akşamı lavobaya bir gittim pedimdeki renk sanki çamur bulaşmış gibi idi yaa şok oldum oan koyu kahverengi çamur gibiydi..şaşırdım açıkcası ama kırmızılık geliyor pedimde simsiyah oluyor garibime gitti yaa bu aydan hiçbişi anlamadım 3.günüm bitti nerdeyse hiç olmuyorum
ilac veya igne falan kullandin mi canim bu ay belkide ondan olmustur veya sicaklar stres falan hersey etkiler aslinda
öyle düşünüyorum zaten ama bu hafta bi iş gezisine çıkıcam işte bir hafta yokum şehir dışındayım artık döndükten sonra....bide kızlar bişey daha sorcam size benim arnımda ama sadece sağ tarafta böyle bişey var ama nasıl anlatayım bilemiyorum hani böyle içimde yılan varmışta kıvrılıyomuş gibi bi his uyandırıyo bende özellikle merdiven inerken veya eğilip kalkarken oluyo bu sizce nedir bu bi bilginiz varmı?? doktorada gidemicem ya bu hafta o yüzden bi sorayım dedim...
Hmmmm hiç bi fikrim yok bu durum hakkında ama ihmal etme sakınöyle düşünüyorum zaten ama bu hafta bi iş gezisine çıkıcam işte bir hafta yokum şehir dışındayım artık döndükten sonra....bide kızlar bişey daha sorcam size benim arnımda ama sadece sağ tarafta böyle bişey var ama nasıl anlatayım bilemiyorum hani böyle içimde yılan varmışta kıvrılıyomuş gibi bi his uyandırıyo bende özellikle merdiven inerken veya eğilip kalkarken oluyo bu sizce nedir bu bi bilginiz varmı?? doktorada gidemicem ya bu hafta o yüzden bi sorayım dedim....
Hmmmm hiç bi fikrim yok bu durum hakkında ama ihmal etme sakın
gazdirbelli mi olur guzelim belkide hamilesindir bat ne zaman???
ilac veya igne falan kullandin mi canim bu ay belkide ondan olmustur veya sicaklar stres falan hersey etkiler aslinda
yok tatlım benim bat çoktan geçti 6 sıydı ben 5 inde adet olum dediğim gibi işte iki gün sürdü sonra kahveringi akıntı
2 aydır düzenli ilaç kullanıyorum gider ay böyle olmamıştı ama canım yaa bu seferkinde oldu bu bende ondan şaşırdım.hayır sogan suyunu bu akşam ilk defa denicem..bebek olma ihtimali yoktur canım ya doktora gittim çünkü olsaydı söylerdi :S valla bilmiyorumkii yaaa..
slm kızlar daha önce anlatmıştım gerçi hiç biriniz yoktununz sadece mavihayal vardı ben adet olmuştum ya normalde bi hafta sürüyodu bu ay 2 gün sürdü sadece ve sonraki günler kahverengi akıntıdan başka bişey yoktu kayınvalideme sormştum neden böyle olduğunu oda eğer hamie kaldıysan bebek yerini temizlemiştir öyle derler dedi bende baya heveslendim test yaptım 2 gün önce negatif çıktıanlıyacağınınz hüsran üstüne hüsran yaşayırum bu ay...
güzel paylaşım için teşekkür ederiz canım... iyi düşünelim iyi olsun tamammı, bugün canımızı sıktığımız şeylere yarın öbür gün gülüp geçeceğiz:16
kızlar yaaa üzüldüm walla küçükpisi ve mavi hayalden umudumuz wardı
biz kadinlar ne kadar karisik yaratiklariz boyle yaaa ilac alirsin ayri dert almazsin ayri dert bir taraf olurken digeri bozuluyor
kalbini ferah tut tatlım sen yine kontrolünü ol ihtiyatlı ol ama inş bişicik yoktur, bu aralar kendimizi çok dinliyoruz ya ondanda çekiyoruz hep bişiyleri üstümüze.. ben de eskiden bu kadar dinlemezdim kendimi
kalbini ferah tut tatlım sen yine kontrolünü ol ihtiyatlı ol ama inş bişicik yoktur, bu aralar kendimizi çok dinliyoruz ya ondanda çekiyoruz hep bişiyleri üstümüze.. ben de eskiden bu kadar dinlemezdim kendimiçok korkuyorum kızlar kötü bişey çıkçak diye(
desteğiniz için çook sağolun arkadaşlar iyiki varsınız Allah razı olsun Allah bu güzel gönüllerinzin istediklerini tez zamanda nasip etsin inlallah.
Size en son yazdıklarımdan sonra o kadar kötü oldum ki acile gidiyodum neredeyse.Beliim karnım çook kötüydü anlayamadım ayktaaa duramıydum yatamıyodum eşim bile korktu .Ve akıntım diğer aylara göre daha yoğun .Ağrı kesici bile fayda vermedi neden olabilir sizce[/Q
hayırdır tatlım ne oldu ben kaçırdım giremiyodum uzun zmandır kötü bişey yok demi
şahsen benim evlenmeden önce bir kaç ay olmuştu. annemde bana normal demişti ozmnlar. annem öle değince içim rahatlamıştı. ve doktorada korkudan gidemedim.
amin inş. canım.
daha gelmedi kırmızılar ama yok artık umudum napiim. eşimde öğle arası bana üzülme deyip durdu... daha yeni istiyoruz. biz baştan istemedik diye naz yaptı bizimkisi diyor.
evet ya. bebek istiyoruz diye ilaçlardan da korkuyorz...aman saldım çayıra olmak lazım....
desteğiniz için çook sağolun arkadaşlar iyiki varsınız Allah razı olsun Allah bu güzel gönüllerinzin istediklerini tez zamanda nasip etsin inlallah.
Size en son yazdıklarımdan sonra o kadar kötü oldum ki acile gidiyodum neredeyse.Beliim karnım çook kötüydü anlayamadım ayktaaa duramıydum yatamıyodum eşim bile korktu .Ve akıntım diğer aylara göre daha yoğun .Ağrı kesici bile fayda vermedi neden olabilir sizce
üşütmüş olabilirmisin tatlım klima falan
yok canım sanmıyorum ama üç aydır denemelere başlamıştık üç aydır da bn bu ağrıları çekiyorum bu günkü en zoruydu ggerçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?