Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

saol canım ama olmuyor gece uyanıyorum aklımdan gitmiyor olsun artık diyorum eşim yapma böle diyo ikna etmeye çalışıyo sonra tekrar aynı durumdayım sabır allahım diorum

çok haklısın düşünmekte üzülmekte ona bişey diyemem canım.. benim de hep aklımda minnoş bi pıtırcığım olması (yani şu foruma girip yazı yazan herkesin başlıca dileği bu bence, çabamız minnaklar için) ama hayırlısını isteyelim bu ay olmaz başka ay olur belki hayırlısıyla bunu bilemeyiz belki vakti zamanı vardır daha.. ama benim sana demek istediğim şimdi denemelerimizi yapalım çalışalım bol bol sonraaa olmassa birlikte üzülürüz napalım.. ama senin şimdi moralin yüksek olsun tamam mı canım dur bakalım şu hafta 10 gün bi geçsin hele hayırlısıyla, inşallah bu ay boşunadır stresin canım benim

merhaba hanımlar nasılsınız?. işlerim var bugün öğle arasından istifade bir gireyim dedim.

Birşey okudum; "Ovülasyon kadınlarda yumurtalıklarda (yumurta) atılmasıdır. Ovülasyon dönemi ise bu yumurta atılmanın gerçekleşmesi olasılığının en yüksek olduğu günlerdir. Ancak adet düzeniniz 21 günden kısa veya 35 günden uzun ise bu, ovulasyon (yumurtlama) olayının gerçekleşmediği anlamına gelebilir."

şimdi benim düzen bu aralar sapıttı. normalde 2-3 gün atardı ama bu aralar farklı. düzen 36 gün gibi olur genelde. ama yukarıdakini okuyunca tuhaf oldum. 1 ay gelmediği zaman muayene olmuştum.. normalmiş herşey.

ovulosyon hesabım yaklaşık" Hamile Kalabileceğiniz Dönem: 30 Haziran 2012 - 10 Temmuz 2012 günleri arasında
Tahmini Yumurtlama Tarihi: 05 Temmuz 2012, Perşembe"mış. sitenin birinden baktım

artık nasip ya....eşimde tuhaf, sanki bebek istemiyor. sorduğum zaman ne alaka diyor... tartışıyoruz. sizde de bu durumlar yaşanıyor mu?

aynen cnm bizdede böyle olucağı varsa gunu saati belli olmaz diyor şu hesaplamalarından sıkıldım diyor benimde adet döngun 25-26 gun yumurtlama gunum belli olmuyor hiç

onu hiç duymadım canım ama sanmıyorum çünkü adet döngüsü 21 gün olan ya da 35 gün olanlarda gebe kalıyor hep görüyorum burda, sonuçta onlarda yumurtluyo sadece dönemleri farklı olabilir diye düşünüyorum.. Ovülasyon testi kullanıyormusun, gününü tahmin edemiyorsan faydalı olabilir.. bebiş olayına eşlerimiz biraz daha serinkanlı bakıyor galiba genelde, bize beklemek daha zor geliyor ama onlar daha sakin.. bizde kocişle işi teknik bi boyuta aktarmaya başladık şöle mi yapsak böle mi denesek falan kritik yapıyoruz üstüne bi de

aynen cnm bizdede böyle olucağı varsa gunu saati belli olmaz diyor şu hesaplamalarından sıkıldım diyor benimde adet döngun 25-26 gun yumurtlama gunum belli olmuyor hiç

misal ben ilaç kullanmaktan korkuyorum. ve eşimlede paylaşıyorum. eşimden ses yok. birşey demiyor.

bebek istiyorum diyor. sadece istiyor

ben folik asit kullanıyorum. keçiboynuzu pekmi içmeyi unutup duruyor.

geçenlerde ödüm patlıyarak doktora(k.doğuma) gittim. telefonlara arayıp noldu bile demedi. test vs. yapacaklar birşey çıkarsa diye. yakın birini kadın hastalıklarında tümörden kaybettik. ya ona dönersem diye korkuyordum...

yaptıkları karşısında odun diyorum adama küsüyor. odun değil de ne şimdi.

benim eşim de çok fazla sakin ya.. geçenlerde arabamız çizilmiş(yapanda belli). ben vay nasıl olur nasıl yapar bunu vs. saydırıyorum. bizimki sakin aman önemli değil vs. diyor.

işyerinde öle değil ama....

bazı konularda çok sakin.... fazla sakin... hatta sinir bozucu derecede

seval88----------------------------------------------------> 1 Temmuz
funda30----------------------------------------------------> 1 Temmuz
islambol----------------------------------------------------> 1 Temmuz
naz034------------------------------------------------------1 Temmuz
dombrabre----------------------------------------------------1 Temmuz
ebah234-----------------------------------------------------2 Temmuz
18eylul------------------------------------------------------> 2 Temmuz
papilloamour------------------------------------------------> 2 Temmuz
nevra000---------------------------------------------------> 2 Temmuz
bdroner------------------------------------------------------ 3 Temmuz
UP_YG------------------------------------------------------> 3 Temmuz
efsunn07------------------------------------------------------4 Temmuz
orkide2------------------------------------------------------> 4 Temmuz
kardelen44---------------------------------------------------- 4 Temmuz
dentur-------------------------------------------------------> 5 Temmuz
kelam--------------------------------------------------------> 5 Temmuz
evasude-----------------------------------------------------> 5 Temmuz
melekasya-----------------------------------------------------6 Temmuz
papilloamour-------------------------------------------------> 6 Temmuz
Tülay-------------------------------------------------------- 6 Temmuz
medne--------------------------------------------------------7 Temmuz
sıla84-------------------------------------------------------- 8 Temmuz
ARMYY--------------------------------------------------------9 Temmuz
asyahayat-------------------------------------------------- 10 Temmuz
SSEVDE-----------------------------------------------------10 Temmuz
lalearslan----------------------------------------------------12 Temmuz
ebebebruli--------------------------------------------------- 12 Temmuz
taliha--------------------------------------------------------12 Temmuz
zeyneppn------------------------------------------------------13 Temmuz
mavihayal-----------------------------------------------------13 Temmuz
küçükpisi-----------------------------------------------------13 Temmuz

elifhüsna-----------------------------------------------------14 Temmuz
tekdilekim-----------------------------------------------------16 Temmuz

inşaallah tatlım hayırlsı olur hepimiz için kafamı dağıtmaya unutmaya çalışıorum arkadaşlarım arıo napıosun nasıl gidio bebek düşünüomusun dio annem arıo adet oldunmu dio (bende anneme anne hergün adet olmuyorum ben diorum!) bende çok istiorum ama rabbim ne zaman nasip ederse o zaman

ekledim canım inşallah seninden güzel haberini okuruz burdan

hemde ne tartışıoz benim eşim erken diip bebek istemio biz 5 aylık evliyiz henüz 6 . Deneme olcak ama olmadı henüz bezen ben ona kızıyorum sen istemiosun o yüzden olmuo diye bazende benim üzülmemem için öle dediğini anlıyorum nasip olduğu zaman benden çok sevineceğine eminim

genel anlamda erkekler bizden daha soğukkanlılar.bizimde çok kere tartışma nedenimizdir.ama birde şöyle düşünelim onlarda bizim gibi olsalar mesela 3-4 ay geçince niye olmadı moduna girseler üzüldüğünü endişendiğini belli etseler gerçekten daha kötü oluruz.mesela ben kızım hastalandığında çok panik olurum eşim çok soğukkanlı kızarım ona genelde.sonra serinkanlı düşününce Allahtan benim gibi değil o derim.
onlarda muhakkak çok istiyorlar ama genelinin yapısı bu üzmeyin canlarım kendinizi.

biraz vurdumduymaz oluyorlar cnm onlarda en az bizim kadar istiyorlar bebek buna eminim sadece soğukkanlılar işte napalım değiştiremeyiz ki

ya bende devamlı bebekle ilgili bişeyler aldırıyorum internetten artık yeter dio bana ya balım bebek olcak diorum en son erken gebelik testi die bişey okudum onu aldırdım aldı ama bi önce tartıştık ama sonra almış

herkesde benzer durumlar var.benim eşimde ilk başlarda pek takmıyordu ama şimdi son 3-4 aydır benden fazla takıyor üzülüyor.niye bebek yok diyip duruyo.her adet oldğumda 1. gün berbat oluyoruz. daha ne kadar beklicez bilmiyorum. bazen hiç olmayacak gibi geliyor. :-(

Merhaba tatlım.Çok teşekkğr ederim ..
Canım ben 4 haftaya yeni girmiştim kesem gözüktüğünde, bebekte 3,5 milimetreydi aynen. Bana olumsuz bir şey demedi.Beslenmeye dikkat dedi sadece ilk verdiği beslenme listesini tekrarladı.
26 haziranda'da kontrol yazdı kalp atışlarını duyarız o gün dedi.İşte bu önümüzdeki salı gideceğiz bakalım.
Kötü şeyler düşünme.İlk aylar her zaman risklidir öyle derler ama sen iyi bak kendine ki o da iyi olsun.Güzel şeyler düşün bu aşamada psikoloji çok önemli. Korkma Allahım esirger hiç bir şey olmaz annesi

yok be canım öyle düşünmeyin olur inşallah en yakın zamanda daha önceden sorduysam kusura bakma doktora gittinizmi

yok be canım öyle düşünmeyin olur inşallah en yakın zamanda daha önceden sorduysam kusura bakma doktora gittinizmi

canım gittik...şunat ayında eşimde bende gittik.eşimn sperm analizi iyi çıktı.benim de hormon testleri ve usg iyi çıktı.sorun yok dedi.ama hsg çekilmen lazım yoksa tedaviye başlayamayız dedi.bende hsg den korktuğum için gitmedim bi daha.ama temmuzdan sonra gidicem.olacagı yok baksana..kaç ay oldu...bu 12. deneme.kalıbımı basarım yine adet oolacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…