- Konu Sahibi lady_eliph
-
Kızlar günaydın bugun çok canım sıkılıo kafama takmaya başladım artık ya olmazsa diye eşim çok kızıyo bana napabilirim
bi an olsun akıldan çıkmıyoki artık olsunda su güzel haberi verim herkese dio insan stres üstüne stres yaşıyoruz hazıranda olmadı kızmet temmuza artık:) umudu kaybetmek yok benide ekleyin listeye tarih 16 temmuz oda olmadı agustos artık napalım:)
tam gaz çalışmalara devammmm :)
saol canım ama olmuyor gece uyanıyorum aklımdan gitmiyor olsun artık diyorum eşim yapma böle diyo ikna etmeye çalışıyo sonra tekrar aynı durumdayım sabır allahım diorum
merhaba hanımlar nasılsınız?. işlerim var bugün öğle arasından istifade bir gireyim dedim.
Birşey okudum; "Ovülasyon kadınlarda yumurtalıklarda (yumurta) atılmasıdır. Ovülasyon dönemi ise bu yumurta atılmanın gerçekleşmesi olasılığının en yüksek olduğu günlerdir. Ancak adet düzeniniz 21 günden kısa veya 35 günden uzun ise bu, ovulasyon (yumurtlama) olayının gerçekleşmediği anlamına gelebilir."
şimdi benim düzen bu aralar sapıttı. normalde 2-3 gün atardı ama bu aralar farklı. düzen 36 gün gibi olur genelde. ama yukarıdakini okuyunca tuhaf oldum. 1 ay gelmediği zaman muayene olmuştum.. normalmiş herşey.
ovulosyon hesabım yaklaşık" Hamile Kalabileceğiniz Dönem: 30 Haziran 2012 - 10 Temmuz 2012 günleri arasında
Tahmini Yumurtlama Tarihi: 05 Temmuz 2012, Perşembe"mış. sitenin birinden baktım
artık nasip ya....eşimde tuhaf, sanki bebek istemiyor. sorduğum zaman ne alaka diyor... tartışıyoruz. sizde de bu durumlar yaşanıyor mu?
merhaba hanımlar nasılsınız?. işlerim var bugün öğle arasından istifade bir gireyim dedim.
Birşey okudum; "Ovülasyon kadınlarda yumurtalıklarda (yumurta) atılmasıdır. Ovülasyon dönemi ise bu yumurta atılmanın gerçekleşmesi olasılığının en yüksek olduğu günlerdir. Ancak adet düzeniniz 21 günden kısa veya 35 günden uzun ise bu, ovulasyon (yumurtlama) olayının gerçekleşmediği anlamına gelebilir."
şimdi benim düzen bu aralar sapıttı. normalde 2-3 gün atardı ama bu aralar farklı. düzen 36 gün gibi olur genelde. ama yukarıdakini okuyunca tuhaf oldum. 1 ay gelmediği zaman muayene olmuştum.. normalmiş herşey.
ovulosyon hesabım yaklaşık" Hamile Kalabileceğiniz Dönem: 30 Haziran 2012 - 10 Temmuz 2012 günleri arasında
Tahmini Yumurtlama Tarihi: 05 Temmuz 2012, Perşembe"mış. sitenin birinden baktım
artık nasip ya....eşimde tuhaf, sanki bebek istemiyor. sorduğum zaman ne alaka diyor... tartışıyoruz. sizde de bu durumlar yaşanıyor mu?
aynen cnm bizdede böyle olucağı varsa gunu saati belli olmaz diyor şu hesaplamalarından sıkıldım diyor benimde adet döngun 25-26 gun yumurtlama gunum belli olmuyor hiç
onu hiç duymadım canım ama sanmıyorum çünkü adet döngüsü 21 gün olan ya da 35 gün olanlarda gebe kalıyor hep görüyorum burda, sonuçta onlarda yumurtluyo sadece dönemleri farklı olabilir diye düşünüyorum.. Ovülasyon testi kullanıyormusun, gününü tahmin edemiyorsan faydalı olabilir.. bebiş olayına eşlerimiz biraz daha serinkanlı bakıyor galiba genelde, bize beklemek daha zor geliyor ama onlar daha sakin.. bizde kocişle işi teknik bi boyuta aktarmaya başladık şöle mi yapsak böle mi denesek falan kritik yapıyoruz üstüne bi de
çok haklısın düşünmekte üzülmekte ona bişey diyemem canım.. Benim de hep aklımda minnoş bi pıtırcığım olması (yani şu foruma girip yazı yazan herkesin başlıca dileği bu bence, çabamız minnaklar için) ama hayırlısını isteyelim bu ay olmaz başka ay olur belki hayırlısıyla bunu bilemeyiz belki vakti zamanı vardır daha.. Ama benim sana demek istediğim şimdi denemelerimizi yapalım çalışalım bol bol sonraaa olmassa birlikte üzülürüz napalım.. Ama senin şimdi moralin yüksek olsun tamam mı canım dur bakalım şu hafta 10 gün bi geçsin hele hayırlısıyla, inşallah bu ay boşunadır stresin canım benim
bi an olsun akıldan çıkmıyoki artık olsunda su güzel haberi verim herkese dio insan stres üstüne stres yaşıyoruz hazıranda olmadı kızmet temmuza artık:) umudu kaybetmek yok benide ekleyin listeye tarih 16 temmuz oda olmadı agustos artık napalım:)
merhaba hanımlar nasılsınız?. Işlerim var bugün öğle arasından istifade bir gireyim dedim.
Birşey okudum; "ovülasyon kadınlarda yumurtalıklarda (yumurta) atılmasıdır. Ovülasyon dönemi ise bu yumurta atılmanın gerçekleşmesi olasılığının en yüksek olduğu günlerdir. Ancak adet düzeniniz 21 günden kısa veya 35 günden uzun ise bu, ovulasyon (yumurtlama) olayının gerçekleşmediği anlamına gelebilir."
şimdi benim düzen bu aralar sapıttı. Normalde 2-3 gün atardı ama bu aralar farklı. Düzen 36 gün gibi olur genelde. Ama yukarıdakini okuyunca tuhaf oldum. 1 ay gelmediği zaman muayene olmuştum.. Normalmiş herşey.
Ovulosyon hesabım yaklaşık" hamile kalabileceğiniz dönem: 30 haziran 2012 - 10 temmuz 2012 günleri arasında
tahmini yumurtlama tarihi: 05 temmuz 2012, perşembe"mış. Sitenin birinden baktım
Artık nasip ya....eşimde tuhaf, sanki bebek istemiyor. Sorduğum zaman ne alaka diyor... Tartışıyoruz. Sizde de bu durumlar yaşanıyor mu?
misal ben ilaç kullanmaktan korkuyorum. ve eşimlede paylaşıyorum. eşimden ses yok. birşey demiyor.
bebek istiyorum diyor. sadece istiyor
ben folik asit kullanıyorum. keçiboynuzu pekmi içmeyi unutup duruyor.
geçenlerde ödüm patlıyarak doktora(k.doğuma) gittim. telefonlara arayıp noldu bile demedi. test vs. yapacaklar birşey çıkarsa diye. yakın birini kadın hastalıklarında tümörden kaybettik. ya ona dönersem diye korkuyordum...
yaptıkları karşısında odun diyorum adama küsüyor. odun değil de ne şimdi .
kuzum sana bir sorum olacaktı
kaç haftalıktı kesen göründüğünde canım
ben 5.haftanın içinde gördüm 3,5 mm dedi doktor ama hiç iyi şeyler söylemedi gelişmesi yavaş düşer dedi
çok şükür bir şey olmadı perşembe başka doktora gideceğim bir de sana sorayım
herkesde benzer durumlar var.benim eşimde ilk başlarda pek takmıyordu ama şimdi son 3-4 aydır benden fazla takıyor üzülüyor.niye bebek yok diyip duruyo.her adet oldğumda 1. gün berbat oluyoruz. daha ne kadar beklicez bilmiyorum. bazen hiç olmayacak gibi geliyor. :-(
yok be canım öyle düşünmeyin olur inşallah en yakın zamanda daha önceden sorduysam kusura bakma doktora gittinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?