- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #5.481
cevap veren yok iyi geceler kızlar
kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasılsınız ben süperim cumartesi kan tahlili yaptırdım 7.82 bugün tekrar bakcak doktor pozitif dedi
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasılsınız ben süperim cumartesi kan tahlili yaptırdım 7.82 bugün tekrar bakcak doktor pozitif dedi
bende tam seni soracaktım lale durum nedir diyeee.çok sevindim canım yaaaaa....hayırlı olsunnn canımmm inşş..değerlerin yükselirrr....ohhhhhhhhhhh beeeeeeee...
Lalemmm arkadaşımmm çok sevindimmmmmmm hayırlı olsun kuzummm, haftasonu aklımdaydın hep hissettim pazartesi güzel haber alıcaz dedim içimden süper süper çok sevindimmm Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kuzum
canım benim yaa. Allah razı olsun şekerler benimde aklımdaydınız hep bi an önce soylemek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?