Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

Adet olacağım zaman ne karnım ağrır ne de göğüslerim fln şişer. bir tane adet belirtim var. o da yaz kış ayaklarım acayip üşür. şu anda da öyle. muhtemelen umudumuz ağustos:/

kızlar dün özel bir hastanede doktora gittim klomene başladık. adetimin. dün adetimin 4. günüydü .23 temmuzda kontrole çağırdı yani 13 günüm oluyor . ama ben anlamadım bu ilaçın içinde 10 tane var yani 5 günde bitecek. sonra 5 gün daha bekleyip kontrole gidicem. kontrolde ne yapılacak ki iğne falan diye okudum bilgisi olan varmı .
( bu arada eşiminde benimde testler sonuçunda hiçbir sorun çıkmadı hsg bile çektir )

kızlar mrb..tatildeydik.giremedim nete. bugün döndük. son gelişmeleri yazayım. 4 temmuzda beta hcg 52ydi. bir hafta sonra kese görünür mü diyerekten doktora gittik ama görünmedi.ilk başta korktuk ama doktor normal olduğunu söyledi. beta hcgye bakalım dedi ve 761 çıktı. gayet normal dedi.....şimdilik bi sorun yok çok yemek yemek dışında :))

slm kızlar bizde döndük bugün tatilden çalışmalara devam ama ben bu ovulasyon dönemini pek anlayamadım normalde akıntılardan tahmin ediyordum ama denizde olunca çok farkedemedim bu ay yumurtlamadımmı acaba .yeni hamişlerimizin bebekleri hayırlı uğurlu olsun darısı olm ayanların başına inşallah

selam kızlar gün boyu devam eden şiddetli baş ağrım yataktan kalkamama sebep oldu pazarım boşa geçti hamilelik varmı yokmu diye ilaçta alamadım ve kırmızıyı şimdi gördüm(( boşuna okadar ağrı çekmişim ne zor şeymiş beklemek

slm kızlar ben tatilden erken döndüm. mecburen...

ben de adet belirtileri var karnım ağrıyor ve şiiş. bat 18 temmuz

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar.. benimde bat 14 temmuz dıye söylemıstım ama geçen ay bıraz geç oldum.. bat tarıhım 18 temmuza uzadı..inş. bebişler gelir..

günaydın canlarım benm bat 16 temmuzdu ama ben erken 13 unde geldi kırmızılar ama cok az ve dun kesildi sıcaklardanmı acaba böle bişey yaşayan varmı??

günaydın kızlarrr hayırdır kimsecikler yokkk hafta sonu giremedim nete...ne gelişmeler varrr..tatilden dönenler var sanırsamm okudum biraz ama.

kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasılsınız ben süperim cumartesi kan tahlili yaptırdım 7.82 bugün tekrar bakcak doktor pozitif dedi

HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

kızlar günaydınnn.cuma günü doktora gittim adetin 2. günüydü kontrol etti kist yok hsg temiz hiç hap falan vermedi bu adam bana sadece yumurtlama takibine aldım seni dedi bakalım normal olarak yumurtluyormusun dedi.önce onu kontrol edelim onda sıkıntı varsa başka yöntemler denicez dedi.hayırlısı artık demekki bu ay böle boş geçecek ne yapalım kısmet.bu sefer beklicem sabretcem.sizler nasılsınız bakalım.bol bol çalışmalara devam inşallah:)

kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasılsınız ben süperim cumartesi kan tahlili yaptırdım 7.82 bugün tekrar bakcak doktor pozitif dedi

bende tam seni soracaktım lale durum nedir diyeee.çok sevindim canım yaaaaa....hayırlı olsunnn canımmm inşş..değerlerin yükselirrr....ohhhhhhhhhhh beeeeeeee...

Lalemmm arkadaşımmm çok sevindimmmmmmm hayırlı olsun kuzummm, haftasonu aklımdaydın hep hissettim pazartesi güzel haber alıcaz dedim içimden süper süper çok sevindimmm Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kuzum

canım benim yaa. Allah razı olsun şekerler benimde aklımdaydınız hep bi an önce soylemek istedim.

lale çoook sevindim..çok güzel bir haber bu!!!!!
Allah hayırlı etsin,sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah..maşallah sana,çok sevindim yaa..

ayyy canm benmmmm cok sevındım darısı hepimizin başınaaa Rabbim sag salim kucagına almayı nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…