- 14 Haziran 2012
- 235
- 4
- 66
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #5.661
günüme daha 2 gün varken yaptım çıkmadı. şimdide yaparsam kendimi kandırmaktan korkuyorum.
Bişey sorcam ama kimse yok benim muhtemel yumurtlama gününe 1 hafta varken sağ kasığım hafif batıodu 3 gündür vardı bugunde sol kasığım batıo vede hep akıntım var nie acama şimdie kadar yumurtlama günümü hiç takip etmedim acaba yumurtluomuyumdur
ama günün geçti artık birkaç belirtin de var artık yapmanın zamanı geldi
inş. bebiştir belirti yapan. batıda satarsam 5 gün oldu. ebe 7-10 gün demişti. anca ozmn tam belli olur diye... çift çizgi çıksında sonucunda perşembe yapmaya rağzıyım. benim döngün bazen ileri atlıyor.
ay merak ediyorum. kendime dikkat da ediyorum. ama bir taraftanda korkuyorum... ay ne stresmiş ama....
valla canım gören oluyomuş ama şimdi yaparsan çıkmazsa daha günümü vardı o yüzden çıkmamıştır diyerek kendini kandırıyorsun.o yüzden bence gününü bekle o zaman yap.inşallah vardır canım
sonsycimm benim de yarın adet günüm.. dün test yaptım bişey çıkmadı.için rahatlayacaksa yap bence..
ileri atıyosa perşembe yap tabi bide negatif görüpte yıkılmak var ama ne bilim beklemeye tahammülüm yokbak benm kırmızı geldigi halde yapasım var
tamam şekerim mesaj alınmıştır :))
peki hangi ölçülerde kullandın?
bu ayı da devireyim de ramazandan sonra alır başlarım inşallah..
kadındaki isteği falan arttırıyor mu bu? öyle bir ilaç mı?
çok tarzım değilde öyle şeyler
bi de lale cim sen ne zamandır istiyordun daha önce herhangi bir gebelik geçirdin mi?
bu ilk mi?
hiç korundun mu?
daha var mı diyeceksin şimdi ama napıyımmm
bende normal adet belirtileri vardı şekerler ağrı ve gögüste hassasiyet başka bişi yoktu.
yap yap... olsun. negatif olsada kendini en azından rahatlatırsın canım. stres mide bulantısı yapar mı ki?. geçen hafta perşembeden beri midem bulanıyor. bazen şiddetli bazen hafif. birşeyler yersem ii. yedim bitti mi gene bulanıyor. bebek için ise mutlu olacağım.
lale sende belirti varmıydı... yazdıysan gerçi görmedimde....
peki durumun nasıl canım karnın ağrıyor mu benim ara ara ağrıyor adet olacağım diye üzülüyorum sonra geçiyor. sık sık idrar durumu var şaşkın haldeyim.çok istiyorum eşim diğer ay yok çünkü şansımız çok az ancak birkaç gün beraber olabiliriz. bu 3.ay denemelerde. senin ne kadar oldu
benim de karnım ağrıyor adet olacağım diye üzülüyorum
bende normal adet belirtileri vardı şekerler ağrı ve gögüste hassasiyet başka bişi yoktu.
kızlar bende size sorayım bu hamilelik takmivini yanlış mı yaptım bence yumurta çatlama zamanına 3 hafta geçti ama alttaki yazılarda hücreler yeni bölünüyo diyo o zaten çok önce olmadı mı spermle buluştuktan sonra. yanlış yaptım galiba son adet tarihini mi yazmalıyım ama o zaman da doğumu çok erken bi tarihe atıyo:44: ENABE sen bilirsin güzelim bunu
yap yap... olsun. negatif olsada kendini en azından rahatlatırsın canım. stres mide bulantısı yapar mı ki?. geçen hafta perşembeden beri midem bulanıyor. bazen şiddetli bazen hafif. birşeyler yersem ii. yedim bitti mi gene bulanıyor. bebek için ise mutlu olacağım.
lale sende belirti varmıydı... yazdıysan gerçi görmedimde....
hımm... ne güzel süpriz oldu sana... birde testi atmadığında iyi olmuş. aynı gün yapmıştıkta ben birşey görmedim diye atıvermiştim. Allah sana sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin. darısı başımıza artık...
dün bebişe hitaben; "gel annene -ne kadar ağrım sızım olursa olsun (inş olmaz)- normal doğumdan bile korkmıyacağım söz" derken yakaladım kendimi...
kızlar bende size sorayım bu hamilelik takmivini yanlış mı yaptım bence yumurta çatlama zamanına 3 hafta geçti ama alttaki yazılarda hücreler yeni bölünüyo diyo o zaten çok önce olmadı mı spermle buluştuktan sonra. yanlış yaptım galiba son adet tarihini mi yazmalıyım ama o zaman da doğumu çok erken bi tarihe atıyo:44: ENABE sen bilirsin güzelim bunu
lale bebeğin doğum tarihini yazacan canım..muhtemelen 2013 martın ortaları gibi olur...
laleeeeee kız ben seni tanıyom....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?