Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

tam bilmiyorum ama akıntının cok oldugu zamn yumurlama oluyo galiba ama tam emin degilim cnm

ama günün geçti artık birkaç belirtin de var artık yapmanın zamanı geldi

inş. bebiştir belirti yapan. batıda sayarsam 5 gün oldu. ebe 7-10 gün demişti. anca ozmn tam belli olur diye... çift çizgi çıksında sonucunda perşembe yapmaya rağzıyım. benim döngün bazen ileri atlıyor.

ay merak ediyorum. kendime dikkat da ediyorum. ama bir taraftanda korkuyorum... ay ne stresmiş ama....

Son düzenleme:

ileri atıyosa perşembe yap tabi bide negatif görüpte yıkılmak var ama ne bilim beklemeye tahammülüm yok bak benm kırmızı geldigi halde yapasım var

bu ay da olmazsa diğer ay şansımız çok az eşim ağustos başı gidiyor.

sonsycimm benim de yarın adet günüm.. dün test yaptım bişey çıkmadı.için rahatlayacaksa yap bence..

peki durumun nasıl canım karnın ağrıyor mu benim ara ara ağrıyor adet olacağım diye üzülüyorum sonra geçiyor. sık sık idrar durumu var şaşkın haldeyim. çok istiyorum eşim diğer ay yok çünkü şansımız çok az ancak birkaç gün beraber olabiliriz. bu 3.ay denemelerde. senin ne kadar oldu

ileri atıyosa perşembe yap tabi bide negatif görüpte yıkılmak var ama ne bilim beklemeye tahammülüm yok bak benm kırmızı geldigi halde yapasım var

yap yap... olsun. negatif olsada kendini en azından rahatlatırsın canım. stres mide bulantısı yapar mı ki?. geçen hafta perşembeden beri midem bulanıyor. bazen şiddetli bazen hafif. birşeyler yersem ii. yedim bitti mi gene bulanıyor. bebek için ise mutlu olacağım.

lale sende belirti varmıydı... yazdıysan gerçi görmedimde....

Günaydın şekerlerrrrr

bi de lale cim sen ne zamandır istiyordun daha önce herhangi bir gebelik geçirdin mi?
bu ilk mi?
hiç korundun mu?
daha var mı diyeceksin şimdi ama napıyımmm

canım sabah akşam 1 tane yemekten sonra içtim.hiç ara vermeden.gebeliği öğrendiğimde bıraktım. zaten ilacı alan kişi aramış sipariş vermek için sormuşlar neyiniz var doktora gittiniz mi diye ona da benim gibi hiçbişe yok demiş doktor bütün testleri normalmiş sadece rahim filmi çektirecektim bu ay vazgeçtim demiş. tama demişler bu ilaçları göndermişler. öyle işte annem ısrar edince bende kullandım.

daha önce hiç gebelik olmadı korunmadık ama ilk başlarda ben hiç istemiyodum 1 seneden sonra 1 ay klomen kullandım sonra doktora pek ısınamamıştım ilgilenmiyo gibiydi bıraktık onu ara verdik bi süre 3 ay önce falan şimdiki doktoruma gittik o da klomen verdi bi kere kist yaptı ara verelim dedi o arada da rahim filmi çekildi 2 ay da çok şükür rabbime yüzümüzü güldürdü.tabi bu ikinci ayda adet bitminden 1 hafta sonra ilaç elime ulaştı hemen başladık içmeye. 1 hafta falan kullandık benim yumurta çatladı zaten bilmiyorum yani bu kadar çabuk etki etmiş olabilir mi ilaç? öyle işte şekerim hayatımı yazdım nerdeyse

bende normal adet belirtileri vardı şekerler ağrı ve gögüste hassasiyet başka bişi yoktu.

valla dün biraz karın ağrım vardı olacam herhalde dedim bugün geçti bi kaç gündür de göğüs ucuma bastırınca acıyor.. akıntım da bi artış yok..benim 8 ay oldu geçen ay doktora gittim enfeksiyon tedavisi verdi hamile kalmanı kolaylaştırır dedi..öyle işte..inş. tez zamanda kalırız..bizde ağustosta memlekete gidicez..değerlendirebilecegimiz gün sayısı az..bakalım..

benim de karnım ağrıyor adet olacağım diye üzülüyorum

üzülme canım Allah'tan ümit kesilmez. bende test yapmıştım adetten bi gün önce negatifti moralim çok bozulmuştu akşam eve gittik baktım ki hafif silik bi çizgi çıkmış. adet günü başka bi markadan yaptım onda da öyle oldu adet 3 gün gelmedi kan tahliline gittik.

bende normal adet belirtileri vardı şekerler ağrı ve gögüste hassasiyet başka bişi yoktu.

hımm... ne güzel süpriz oldu sana... birde testi atmadığında iyi olmuş. aynı gün yapmıştıkta ben birşey görmedim diye atıvermiştim. Allah sana sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin. darısı başımıza artık...

dün bebişe hitaben; "gel annene -ne kadar ağrım sızım olursa olsun (inş olmaz)- normal doğumdan bile korkmıyacağım söz" derken yakaladım kendimi...

kızlar bende size sorayım bu hamilelik takmivini yanlış mı yaptım bence yumurta çatlama zamanına 3 hafta geçti ama alttaki yazılarda hücreler yeni bölünüyo diyo o zaten çok önce olmadı mı spermle buluştuktan sonra. yanlış yaptım galiba son adet tarihini mi yazmalıyım ama o zaman da doğumu çok erken bi tarihe atıyo:44: ENABE sen bilirsin güzelim bunu

lale bebeğin doğum tarihini yazacan canım..muhtemelen 2013 martın ortaları gibi olur...

düşünmek istemiyorum artık bebişi gelirse gelsin de diyemiyorum çıkmıyo hiç aklımdan napcam bilmiyorum streste yapar tabi mide bulantısı ben öss ye girerken stresten oluyodu

gel de biz herşeye razıyız

laleeeeee kız ben seni tanıyom....

lale bebeğin doğum tarihini yazacan canım..muhtemelen 2013 martın ortaları gibi olur...

döllenme olalı 3 hafta oldu o hesaba göre nisanın ilk haftası doğcak inşallah. sat ise 5 hafta falan o zaman da mart diyo
laleeeeee kız ben seni tanıyom....

yaaaaa çaktırma o zaman nerden şekerim tabi cevabını özelden yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…