- Konu Sahibi lady_eliph
-
canım gittik...şunat ayında eşimde bende gittik.eşimn sperm analizi iyi çıktı.benim de hormon testleri ve usg iyi çıktı.sorun yok dedi.ama hsg çekilmen lazım yoksa tedaviye başlayamayız dedi.bende hsg den korktuğum için gitmedim bi daha.ama temmuzdan sonra gidicem.olacagı yok baksana..kaç ay oldu...bu 12. deneme.kalıbımı basarım yine adet oolacam
canım gittik...şunat ayında eşimde bende gittik.eşimn sperm analizi iyi çıktı.benim de hormon testleri ve usg iyi çıktı.sorun yok dedi.ama hsg çekilmen lazım yoksa tedaviye başlayamayız dedi.bende hsg den korktuğum için gitmedim bi daha.ama temmuzdan sonra gidicem.olacagı yok baksana..kaç ay oldu...bu 12. deneme.kalıbımı basarım yine adet oolacam
Canım hsg dan korkma bende çok korkmuştum ama 5 dk sürdü sadece 25 sn ağrı çektim onun dışındakiler muyene gibiydi.tabii çekildiğin yede önemli ama.benim doktorum iyidir belki.
canım sen ovulasyon günlerinide takip et.ondan sonrası allaha kalmış.nasipse bu ay hepimizin bebeği olsun:)
Canım hsg dan korkma bende çok korkmuştum ama 5 dk sürdü sadece 25 sn ağrı çektim onun dışındakiler muyene gibiydi.tabii çekildiğin yede önemli ama.benim doktorum iyidir belki.
canım sen ovulasyon günlerinide takip et.ondan sonrası allaha kalmış.nasipse bu ay hepimizin bebeği olsun:)
amin canım amin...şu hsgden korktuğum kadar doğum yapmaktaN korkmuyorum herhalde
kizlar ben regl oldum((
hemde ne tartışıoz benim eşim erken diip bebek istemio biz 5 aylık evliyiz henüz 6 . Deneme olcak ama olmadı henüz bezen ben ona kızıyorum sen istemiosun o yüzden olmuo diye bazende benim üzülmemem için öle dediğini anlıyorum nasip olduğu zaman benden çok sevineceğine eminim
genel anlamda erkekler bizden daha soğukkanlılar.bizimde çok kere tartışma nedenimizdir.ama birde şöyle düşünelim onlarda bizim gibi olsalar mesela 3-4 ay geçince niye olmadı moduna girseler üzüldüğünü endişendiğini belli etseler gerçekten daha kötü oluruz.mesela ben kızım hastalandığında çok panik olurum eşim çok soğukkanlı kızarım ona genelde.sonra serinkanlı düşününce Allahtan benim gibi değil o derim.
onlarda muhakkak çok istiyorlar ama genelinin yapısı bu üzmeyin canlarım kendinizi.
biraz vurdumduymaz oluyorlar cnm onlarda en az bizim kadar istiyorlar bebek buna eminim sadece soğukkanlılar işte napalım değiştiremeyiz ki
herkesde benzer durumlar var.benim eşimde ilk başlarda pek takmıyordu ama şimdi son 3-4 aydır benden fazla takıyor üzülüyor.niye bebek yok diyip duruyo.her adet oldğumda 1. gün berbat oluyoruz. daha ne kadar beklicez bilmiyorum. bazen hiç olmayacak gibi geliyor. :-(
kizlar ben regl oldum((
kizlar ben regl oldum((
hanımlar baktım da çoğu kişi ovulasyon testini kullanıyor, yumurtlama gününü tutturmak için olduğunu anladım ama cahilliğimi bağışlayın da , nasıl kullanıyorsunuz onu, bu ay tutmazsa ben de alayım, pahalı bir şey mi ?
benim bildiğim (burdaki arkadaşlardan öğrendim) 35 tl olanıda var 75 tl olanıda var. hatta daha pahallılarıda var. hangi tip istediğine bağlı. ovulasyon testi yaz arat. ben bu ay kullanmıyacağım. çok kurcalamama kararı aldım daaz önce.... tabi dayanamazsam ayrı
neyse napalım , bu ay tutmazsa alırım artık, keşke ben de çok kurcalamama kararını alabilsem içimde, ya aslında daha 2 aydır deniyorum ama niyeyse çok stres yaptım, ben zannediyordum ki korunmayı bırakınca hemen olur, niye olmuyo yaaaaaaaaaa((((( buraya bugün üye oldum ama ne güzelmiş burda içinden gelen herşeyi yazabiliyorsun :)
bende aynı senin gibiydim.gecen sene haziranda ilk denemeyi yapmıştık.hatta doğacaqgı tarihe falan bakıyordduk eşimle...1 ay 2 ay 3 ay derken 12 deneme olmuş oldu.sana tavsiyem çok fazla kafana takma.kafayı takınca iyice içinden çıkılmaz bi hal oluyo..1 yıldır saçımı boyatmıyorum lazer apılasyonum yarıda kaldı vs vs.. bu arada burası çok güzel bi forum.insana bağımılık yapıyor.hoşgeldin aramıza.inşallah güzel haberini alırız..[/I]
Günaydııınn kızlar banada çocuk soranlara diorumki ben istiyorum eşim istemiyor sonuçta nasip işi allah ne zaman nasip ederse diorum karşıdaki bozuluo ben gülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?