Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

e baksana sorun da yok.çağırma kırmızıları sen yinede.inşaallllaaahhh şaşırtır seni bu ay da kutlama yaparız burda

Canım hsg dan korkma bende çok korkmuştum ama 5 dk sürdü sadece 25 sn ağrı çektim onun dışındakiler muyene gibiydi.tabii çekildiğin yede önemli ama.benim doktorum iyidir belki.
canım sen ovulasyon günlerinide takip et.ondan sonrası allaha kalmış.nasipse bu ay hepimizin bebeği olsun:)

amin canım amin...şu hsgden korktuğum kadar doğum yapmaktaN korkmuyorum herhalde

mesaj tekrarı....

Son düzenleme:

biraz vurdumduymaz oluyorlar cnm onlarda en az bizim kadar istiyorlar bebek buna eminim sadece soğukkanlılar işte napalım değiştiremeyiz ki

evet soğukkanlı ama eşim unutuyor bebiş istemeyi. 3 yıllık evliyiz, daha 3. ayımız olacak. ben 28, eşim 37 yaşında, yaşımızda var. bebek gelince eşime dede diyecek bu gidişle. biraz daha çaba bekliyorumda ses yok... ona kızıyorum..

ama herkez ben gibi demekki... en iyisi serbest bırakayım.

hanımlar baktım da çoğu kişi ovulasyon testini kullanıyor, yumurtlama gününü tutturmak için olduğunu anladım ama cahilliğimi bağışlayın da , nasıl kullanıyorsunuz onu, bu ay tutmazsa ben de alayım, pahalı bir şey mi ?

benim bildiğim (burdaki arkadaşlardan öğrendim) 35 tl olanıda var 75 tl olanıda var. hatta daha pahallılarıda var. hangi tip istediğine bağlı. ovulasyon testi yaz arat. ben bu ay kullanmıyacağım. çok kurcalamama kararı aldım da az önce.... tabi dayanamazsam ayrı

neyse napalım , bu ay tutmazsa alırım artık, keşke ben de çok kurcalamama kararını alabilsem içimde, ya aslında daha 2 aydır deniyorum ama niyeyse çok stres yaptım, ben zannediyordum ki korunmayı bırakınca hemen olur, niye olmuyo yaaaaaaaaaa ((((( buraya bugün üye oldum ama ne güzelmiş burda içinden gelen herşeyi yazabiliyorsun :)

bende aynı senin gibiydim.gecen sene haziranda ilk denemeyi yapmıştık.hatta doğacaqgı tarihe falan bakıyordduk eşimle...1 ay 2 ay 3 ay derken 12 deneme olmuş oldu.sana tavsiyem çok fazla kafana takma.kafayı takınca iyice içinden çıkılmaz bi hal oluyo..1 yıldır saçımı boyatmıyorum lazer apılasyonum yarıda kaldı vs vs.. bu arada burası çok güzel bi forum.insana bağımılık yapıyor.hoşgeldin aramıza.inşallah güzel haberini alırız..[/I]

canım benim hoşbuldum, 12 ay mı oldu deneyeli, ya rabbim ne zaman isterse ozamn olur diyoruz, ama bir problem yokken bukadar beklemek de çok kötü olur , doktor ne diyor bu duruma peki ? hamilelik için her türlü alternatifi denemişsindir tabii, hay Allahım ya, nakadarlık evlisin, yeniysen takma hiç kafana, ben 2 senelik evliyim neredeyse, hemen olur gafletine düştüm , korundum bu zamana kadar hata etmişim, hayırlısı böyleymiş, bir de herkesin hadi bebek yok mu diye sormaları yok mu, en çok da o strese sokuyor insanı , ya kardeşim size ne diyemiyorum da, düşünmüyoruz henüz diye yalan söylemek zorunda hissediyorum kendimi niyeyse keşke en başından hiç korunmasaymışım diyorum bazen ben den sonra evlenenler hep hamile , Allahım nolur bize de nasippp etttttt ........ aminnnn

Günaydııınn kızlar banada çocuk soranlara diorumki ben istiyorum eşim istemiyor sonuçta nasip işi allah ne zaman nasip ederse diorum karşıdaki bozuluo ben gülüyorum

günaydın güzeller.günümüz güzel geçsin inşallah.
ben öğlene doğru doğum yapan bir arkadaşımı ziyarete gidicem.bebişimiz erken doğdu küvezde.

Günaydııınn kızlar banada çocuk soranlara diorumki ben istiyorum eşim istemiyor sonuçta nasip işi allah ne zaman nasip ederse diorum karşıdaki bozuluo ben gülüyorum

ya ben işte böyle rahat olamıyorum ki ahhhh ahhhh bir olsam neler başaracağım zaten, fıtrarım böyle panik zaten benim, yine şükürler olsun, hamd olsun demeliyim dimi :) evet nasibe bırakmak lazım , bu ay da tutmazsa zaten, doktora gidicem, yumurtlama günümü tam olarak söyler bana dimi inşallah ????????

kızlar günaydın ayın yarısından çoğu gitti bize mucize olacak ay yaklaşıyo herkes yavaş yavaş yumurtluyo yada yumurtlamak üzere.hadi bakalım hayırlısıyla şu ayı bi bitirsek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…