Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

oo maşallah Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin... darısı başımıza

insallah cnm benim az bisey belim agrıdı gögüs uclarım koyulastı bidedokunuca acıyo. fazla bi belirti yasamdım yani adetim tam 10 gün gecikti ve gidip test aldım bide ne göriyim cift cizgi hala soktayım. senin bat ne zaman

benim bat geçti 6 gün kadar... bekliyorum. yarın dayanamazsam akşam testimi yapacağım....

hayırlı uğurlu olsun tatlım Allah ım sağ sağlim kucağınada almayı nasip etsin ne zamandır istiyordun ve neler yaptın anlatırsan sevinirim cnm sende ve eşinde problem varmıydı

hayırlı uğurlu olsun tatlım Allah ım sağ sağlim kucağınada almayı nasip etsin ne zamandır istiyordun ve neler yaptın anlatırsan sevinirim cnm sende ve eşinde problem varmıydı

bi problem yoktu 1 bucuk sene dkh kullandım. ocak ayında bıraktım. baktım hamilekalamıom mayıs ayında ct ignesi yaptırdım ama tutmadı haziran ayı adet oldum ama bu ay olmadım 10 gün gecti bat 8 temmuzdu. akıntım cok az yerlesme kanaması flnda olmadı. sadece canım sakız cekiyo sakızı yiyesim gelio.sag kasıgımaelimle bastırınca cıyodu solkasıgım bostu. galiba sag tarafimda yumurtlamaoldu.sende dene. ha bidelimon testi yaptım dibe cökmüstü.

limon testide ne. gebelik için mi o test..

benim bata çok var daha cnm yumurtlama gunlerimdeyim işte kistim var benimde soğan suyu içiyorum bizlerede dua et cnm

Şimdi sıra eşimi doktora gitmeye ikna etmek. Bende sorun yok gibi. İnşallah eşimde bir şey çıkmaz.

eşini ikna ederken bence "bak bu durum psikolojiktir eminim, içimizde kalmasın sende git, bir görün" gibi şeyler de. sorun kelimesinden korkuyorlar da....

bebeğiniz hayırlı olsun şbşallah bu limon testi nedirr

kızlar bi tanıdıgım söyledi gecen ay hangi tarihte adet olduysanız sayın ve 35 gün gectiyse adet gecikmesi oluyo benim 40 gün oldu test yaptım positiv

Üzülme diyecem ama insan bi mucize bekliyo böyle zamanlarda.İnş gelecek ay alırız müjdeli haberlerini.

İNŞALLAH

tekdilekim üzüldüm. ama umudun var, inş. diğer aya nasip olur. bu arada sapıtır bazen takılma çok. hava sıcak belki ondandır. içinde kalmasın diyorsan doktora yada ebeye sor....

öledir heralde:44: artık yapcak bişey yok ramazan ayındada zor gibi bidahaki ay artık tekrar bekleyelim bakalım kısmet artık... inşallah senin vardır bi sevinçli hber alırız
inan kendim gibi merak ediyorum senden gelicek haberi...

limon testide ne. gebelik için mi o test..

hemlimon testi yaptım hemde normal gebelik testiidrarini seffaf bi kaba yapıosun yarım limonu sıkıyosun parcacıklar dİbe cökese positivmis ama öylesine yapmıstım gercekligi varmı diye.hamileyim dedim bideniyim acaba dibe cökcekmi bu test nekadar dogru ve cöktü:)

hehe güselmiş bide ben yapım çökmezze test dogrudur boşuna para vermemiş oluruz testlere 3 tl ler cepteeeee

hehe güselmiş bide ben yapım çökmezze test dogrudur boşuna para vermemiş oluruz testlere 3 tl ler cepteeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…