- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #5.921
oo maşallahAllah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin... darısı başımıza
çokçok sevindim canımmm hayırlı uğurlu olsun inşalahh :)))
insallah cnm benim az bisey belim agrıdı gögüs uclarım koyulastı bidedokunuca acıyo. fazla bi belirti yasamdım yani adetim tam 10 gün gecikti ve gidip test aldım bide ne göriyim cift cizgi hala soktayım. senin bat ne zaman
kızlar nbr mayıs ayında ct ignesi yaptırmıstım tutmamıstı. haziran ayıda bos gecti kırmızı kartı yemistim. ama temmuz ayında yız veeeeeeee HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMM. Almanyada yasıyorum türkiyeye tatile geldik ve bütün stresi tatil yaparak unutum 5 aydir deniyoduk esimle bu ay tuttu. ve 1 ay kk kulübüne girmedim kafamı toplicam dedim. simdi hamileyim az önce test yaptım ve cift cizgi belirdi. Allahım hepinize isteyenlere tez vakitte nasıp etsin. amin
benim bat geçti 6 gün kadar... bekliyorum. yarın dayanamazsam akşam testimi yapacağım....
inşallah vardırda sana süpriz yapar bebişin Allah ım isteyen herkeze nasip eder inş.
hayırlı uğurlu olsun tatlım Allah ım sağ sağlim kucağınada almayı nasip etsin ne zamandır istiyordun ve neler yaptın anlatırsan sevinirim cnm sende ve eşinde problem varmıydı
bi problem yoktu 1 bucuk sene dkh kullandım. ocak ayında bıraktım. baktım hamilekalamıom mayıs ayında ct ignesi yaptırdım ama tutmadı haziran ayı adet oldum ama bu ay olmadım 10 gün gecti bat 8 temmuzdu. akıntım cok az yerlesme kanaması flnda olmadı. sadece canım sakız cekiyo sakızı yiyesim gelio.sag kasıgımaelimle bastırınca cıyodu solkasıgım bostu. galiba sag tarafimda yumurtlamaoldu.sende dene. ha bidelimon testi yaptım dibe cökmüstü.
bi problem yoktu 1 bucuk sene dkh kullandım. ocak ayında bıraktım. baktım hamilekalamıom mayıs ayında ct ignesi yaptırdım ama tutmadı haziran ayı adet oldum ama bu ay olmadım 10 gün gecti bat 8 temmuzdu. akıntım cok az yerlesme kanaması flnda olmadı. sadece canım sakız cekiyo sakızı yiyesim gelio.sag kasıgımaelimle bastırınca cıyodu solkasıgım bostu. galiba sag tarafimda yumurtlamaoldu.sende dene. ha bidelimon testi yaptım dibe cökmüstü.
sevindim canım hadi hayırlısı doktoruna gıcık oldysan hemen değiştir bencede motivasyonda çok önemli
Şimdi sıra eşimi doktora gitmeye ikna etmek. Bende sorun yok gibi. İnşallah eşimde bir şey çıkmaz.
Üzülme diyecem ama insan bi mucize bekliyo böyle zamanlarda.İnş gelecek ay alırız müjdeli haberlerini.
tekdilekim üzüldüm. ama umudun var, inş. diğer aya nasip olur. bu arada sapıtır bazen takılma çok. hava sıcak belki ondandır. içinde kalmasın diyorsan doktora yada ebeye sor....
limon testide ne. gebelik için mi o test..
hemlimon testi yaptım hemde normal gebelik testiidrarini seffaf bi kaba yapıosun yarım limonu sıkıyosun parcacıklar dİbe cökese positivmis ama öylesine yapmıstım gercekligi varmı diye.hamileyim dedim bideniyim acaba dibe cökcekmi bu test nekadar dogru ve cöktü:)
inşallah inşallah inşallahh :)yoksa tüp bebek yaptıracağız korkuyorum ondan da keşke kendiliğinden oluversede mutlu olsam şu mübarek günlerde
hemlimon testi yaptım hemde normal gebelik testiidrarini seffaf bi kaba yapıosun yarım limonu sıkıyosun parcacıklar dİbe cökese positivmis ama öylesine yapmıstım gercekligi varmı diye.hamileyim dedim bideniyim acaba dibe cökcekmi bu test nekadar dogru ve cöktü:)
benim bata çok var daha cnm yumurtlama gunlerimdeyim işte kistim var benimde soğan suyu içiyorum bizlerede dua et cnm
mrb tatlım.iki gündür Belim feci derecede ağrıyo,kasıklarıma kramp giriyo ara ara.karnım bi huzursuz,hafif akıntım var.bide 4 gündür midem bulanıyo ama hava sıcak ya ondandır diye düşünmekteyiim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?