Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

bunuda ilk defa duydum walla:) bişe sorcam parçacıklar neki anlamadım.limonun parçalarımı

Ama ben yokum 3.grupta
daha önce eklemişmiydik canım senin bat neydi

ne güzel tebrik ederim Allah sağlıkla kavuştursun yavruna

Amanda aman en taze annemize hayırlı olsun bebişi inş.Sağlıklı sıhhatli doğsun hayırlı bir evlat olsun.

Bizimle hamilelik belirtilerini paylaşır mısın:)

:) tsk edrım benım ocak ayında 2 aylık bebışim karnmda ölmstu krtaj olmak zrunda kaldm rabbim ne bana ne kımseye yasatmasın .belrtılerım belım cok agrıdı karnımda hassaslık vardı mıdem bulandı bırde kanım cekılıodu böle parmaklarmn ucu morarıodu gecelerı old ama 1 kaç kez oldu snra adetım gectıgnd kasıklarm cok agrıdı oldum olucam muhabbtı falan brder asırı sınır...ins rabbim bekleyenlere en yakın zamnda nasip edr insss..

selam kızlar 1 haftadır hamile topiklerini takip ediyorum,yazmak bugüne kısmetmiş

21 aylık evliyim,30 yaşındayım ve 3-4 aydır korunmuyoruz,bebiş düşünüyoruz...geçen ay adetim 3 gün gecikmişti ve çok heveslenmiştim ama maalesef nasip değilmiş

bat 23 temmuz...3-4 günür göğüslerim çok hassaslaştı,karın ve kasık ağrım var biraz,hatta dün erken olmasına rağman test yaptım,tabi negatif çıktı...offf belirtileri okudukça ve bazıları bendede olunca çok heyecan yaptım....hatta rüyamda bile sürekli test yaptığımı ve çift çizgi çıktığını görüyorum..rabbim inş.çok bekletmez...

aslında 3-4 ay öncesine kadar hiç çocuk isteğim yoktu,sanırım bu birazda doğum korkusuyla alakalı ama şimdi ne olduysa gece gündüz bebek düşünüyorum,aklımda ne doğum korkusu nede başka bişi...rabbim hayırlısını versin...

oy maş.. Allah sağlıklıca kucağınna almayı nasip etsin.

biraz hikayenden bahsedermisin?... belirtin varmıydı, kaç aydır istiyordunuz.

tsk saol..tabi ben gecen yıl kasım aında hamiştım snrab bebişim karnmda öld krtaj falan ondan snra olruna braktk işte kısmet bgneymiş..ins yakın zamnda göbişin dolar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…