- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #5.941
hemlimon testi yaptım hemde normal gebelik testiidrarini seffaf bi kaba yapıosun yarım limonu sıkıyosun parcacıklar dİbe cökese positivmis ama öylesine yapmıstım gercekligi varmı diye.hamileyim dedim bideniyim acaba dibe cökcekmi bu test nekadar dogru ve cöktü:)
daha önce eklemişmiydik canım senin bat neydiAma ben yokum 3.grupta
kızlar nbr mayıs ayında ct ignesi yaptırmıstım tutmamıstı. haziran ayıda bos gecti kırmızı kartı yemistim. ama temmuz ayında yız veeeeeeee HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMM. Almanyada yasıyorum türkiyeye tatile geldik ve bütün stresi tatil yaparak unutum 5 aydir deniyoduk esimle bu ay tuttu. ve 1 ay kk kulübüne girmedim kafamı toplicam dedim. simdi hamileyim az önce test yaptım ve cift cizgi belirdi. Allahım hepinize isteyenlere tez vakitte nasıp etsin. amin
bunuda ilk defa duydum walla:) bişe sorcam parçacıklar neki anlamadım.limonun parçalarımı
daha önce eklemişmiydik canım senin bat neydi
ne güzel tebrik ederim Allah sağlıkla kavuştursun yavruna
cnm bendede mide bulantıı dışında seninle aynı belirtiler var
daha önce eklemişmiydik canım senin bat neydi
benim bat 20 temmuz.Daha önce ekledim diye hatırlıyorum ama tamda emin değilim
evet yarımlimonu sıkınca direk dibe biseyler cöküyo
evet yarımlimonu sıkınca direk dibe biseyler cöküyo
kizlar bence cok sacma bu test ayrica nimet idrarin icine koyulur mu hic yapmayin sakin yaa(
s.a arkadaşlar bende hamileyim :) daha bugn ögrendim
bencede yapmayın çok buyuk gunah yemek yedikten sonra nasıl direkt tuvalete girilmiyor ağzımızı çalkalıyoruz bu da aynı aynı şey bekleyin gununuz geçerse test yapın
Amanda aman en taze annemize hayırlı olsun bebişi inş.Sağlıklı sıhhatli doğsun hayırlı bir evlat olsun.
Bizimle hamilelik belirtilerini paylaşır mısın:)
a.s tatlım hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun bizlerede dua et hamilelerin duası kabul olurmuş
oy maş..Allah sağlıklıca kucağınna almayı nasip etsin.
biraz hikayenden bahsedermisin?... belirtin varmıydı, kaç aydır istiyordunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?