Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

kızlar çok uyduruk bir test aldım eczaneden. eczacı adetten 10 gün sonra gecikmede sonuç verir diyo oha yaniii... bi de erken gebelik testi vardı 1 gün gecikmede sonuç verir dedi onu almadım

eh şimdi 10 gün beklemen gerekecek... ne güzel 10 gün beklersin

bende böyle olurmuşum

hoşgeldin canım .temmuz sonunda tekrar bir liste yapıcaz bu topikte o zaman ekleriz seni.lale hamile.

msji gondermedim sandim ama gelmis :))) nese himm tamam tatlim :) lale icinde cok sevindim allah hayirlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah darisi bizlerin basina :)

hamile de olabilirsin regl de olabilirsin canim insallah

inş :) ... regl olmama 1 hafta war sanırsam... kasıklarımda batma war ara ara yokluyo sağolsun belim ayrılıyo zaman zaman tabi .. acaba sağlık ocağına mı gitsem özele mi, bi kan testi yaptırsam .. erken biliyorum da bu kadar erken regl belirtileri yaşamadım üşüttüm mü acep

eh şimdi 10 gün beklemen gerekecek... ne güzel 10 gün beklersin

kız diğeri pahalı ya onu satmak için böyle dedi sanırım. burda bir gün bile geçince yapıp hafif çift çizgi gören yok mu... neyse bunu yarın yapıp atarım kan veririrm artık yarın da gelmezse adet. İlk defa yapıyorum ya ondan işte, heyecanlanıyorum:18:

bence cook erken daha 1 hafta var diyosun gunu soleee bi 3 - 4 gun gecsin oyle yaptir zaten suan yaptirsan olsa bile cikmasi cok dusuk. herseyin hayirlisi :)

bence cook erken daha 1 hafta var diyosun gunu soleee bi 3 - 4 gun gecsin oyle yaptir zaten suan yaptirsan olsa bile cikmasi cok dusuk. herseyin hayirlisi :)

ewt cnm erken ama bir yandan da migrenim war uyku düzeni diye birşey kalmadı 2temmuzdan bu yana yatılı misafirim war hergün dışardayız sabah ezanıyla giriyoruz ewe başım da haliyle bu tempoda ağrıyo ilaç içmek istemiyorum ağır ilaç çnki öyle çekiyorum .. acaba çıkar mı bgn de ağrıyacak gibi hal kalmadı ztn .. bakayım da bi nasılsa kan sayımım için kan wericektik onu da aradan çıkarırım geç bile kaldım sayım için :18:

aa daha önce hiç test yapmadın mı... bebiş düşünmediğimizde bile kaç kere test yaptım ben. ne safım öle hemen olsaaaaa
yap yap olmazsa sonra gene yenilersin. ben battan 2 gün önce yapmıştım bişiy çıkmadı yarın gene yapcam inş...

Son düzenleme:

ben geçen 2 ay adet gecikmemi yaşayamadım ki 15 gün ara ile adet oldum ilk defa bu ay 28.günümdeyim biraz önce uzmantvde video izledim adet günü ve sonrası ancak idrara geçermiş HCG hormonu

Son düzenleme:
evet canlarım ben gelebildim sonunda bu sefer adet az geldi die belki bi umut üstüne görmüşümdür die dayanamayıp test yaptım ama yine kocaman bir negatifle karşılastım bu umudumda gitti şimdiki derdim nie böle az oldum bu ay:18::44::44:

stres,yorgunluk,üşütme gibi nedenlerle olabilir canım ama istersen bikaç gün sonra gene test yap.bu üstüne görmede zor bir olay mesela ben o dönemimde çok ağrılı oluyorum ve mecbur ilaç alıyorum

kızlar bende 9 yıldır aynı firmada çalışıyorum ama sanırım bebeğim olursa işten çıkcam çünkü ben peşinden bir tane daha düşünüyorum:)birini eşim birini ben bakarız artık rabbim hayırlısıyla versinde.küçük olan 2.5 yaşına gelince onlar yuvalarına,okullarına ben işe
hayallere bak hayallere

Son düzenleme:

hiimmm anladim tatlim dogru soyluyosun kan testi yaptir kan sayimin olculsun ama ya hemen belli olmassa ilac alma bence yine sen dikkat et kendine

en guzeli cnmm

hiimmm anladim tatlim dogru soyluyosun kan testi yaptir kan sayimin olculsun ama ya hemen belli olmassa ilac alma bence yine sen dikkat et kendine

Allah ol deyince olur diyorum hep.. tatlım çıkar mı çıkar inşallah ilaç hiç içmiyorum regl bitiminin ertesi gününden bgüne kadar hep çalıştık birinden biri tutar inş :) sat 4 temmuzdu işte, ama adetine 1 hafta kalanlarda çıkan da olmuştu sanırım forumda okumuştum diye hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum yoksam

kardeşim adet gününde test yaptı bi gün geçikme olmadan pat diye çıkıverdi ama işte hormonlala alakalı bişiy eğer hamilelik hormonu geçmediyse idrara çıkması zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…