- 9 Eylül 2011
- 7.562
- 4.577
- 448
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #5.881
kızlar çok uyduruk bir test aldım eczaneden. eczacı adetten 10 gün sonra gecikmede sonuç verir diyooha yaniii... bi de erken gebelik testi vardı 1 gün gecikmede sonuç verir dedi onu almadım
doğum yaptıktan sonra 40 - 45 gün sonra kontrole gittiimde doktoru beklerken bir çift dikkatimi çekti
en fazla 6 aylık bebek kucaklarında ve kadının karnı şiş.dedim herhalde sezaryen falansa karnı inmedi herhalde.
neyse doktora girdim.deddi dışardaki çifti gördünmü meğer kadın aynen beim gibi lohusa kontrolüne gittiğine hamile olduğunu anlamışlar.yani kadın doğum yaptıktan 1 hafta sonra hamile kalmış çok şaşırmıştım o zman
hoşgeldin canım .temmuz sonunda tekrar bir liste yapıcaz bu topikte o zaman ekleriz seni.lale hamile.
hamile de olabilirsin regl de olabilirsin canim insallah
eh şimdi 10 gün beklemen gerekecek... ne güzel 10 gün beklersin
inş:) ... regl olmama 1 hafta war sanırsam... kasıklarımda batma war ara ara yokluyo sağolsun belim ayrılıyo zaman zaman tabi .. acaba sağlık ocağına mı gitsem özele mi, bi kan testi yaptırsam .. erken biliyorum da bu kadar erken regl belirtileri yaşamadım üşüttüm mü acep
bence cook erken daha 1 hafta var diyosun gunu soleee bi 3 - 4 gun gecsin oyle yaptir zaten suan yaptirsan olsa bile cikmasi cok dusuk. herseyin hayirlisi :)
kız diğeri pahalı ya onu satmak için böyle dedi sanırım. burda bir gün bile geçince yapıp hafif çift çizgi gören yok mu... neyse bunu yarın yapıp atarımkan veririrm artık yarın da gelmezse adet. İlk defa yapıyorum ya ondan işte, heyecanlanıyorum:18:
aa daha önce hiç test yapmadın mı... bebiş düşünmediğimizde bile kaç kere test yaptım ben . ne safım öle hemen olsaaaaa
yap yap olmazsa sonra gene yenilersin. ben 2 gün önce yapmıştım bişiy çıkmadı yarın gene yapcam inş...
evet canlarım ben gelebildim sonundabu sefer adet az geldi die belki bi umut üstüne görmüşümdür die dayanamayıp test yaptım ama yine kocaman bir negatifle karşılastım bu umudumda gitti şimdiki derdim nie böle az oldum bu ay:18::44::44:
ewt cnm erken ama bir yandan da migrenim war uyku düzeni diye birşey kalmadı 2temmuzdan bu yana yatılı misafirim war hergün dışardayız sabah ezanıyla giriyoruz ewe başım da haliyle bu tempoda ağrıyo ilaç içmek istemiyorum ağır ilaç çnki öyle çekiyorum .. acaba çıkar mı bgn de ağrıyacak gibi hal kalmadı ztn .. bakayım da bi nasılsa kan sayımım için kan wericektik onu da aradan çıkarırım geç bile kaldım sayım için :18:
kızlar bende 9 yıldır aynı firmada çalışıyorum ama sanırım bebeğim olursa işten çıkcam çünkü ben peşinden bir tane daha düşünüyorum:)birini eşim birini ben bakarız artık rabbim hayırlısıyla versinde.küçük olan 2.5 yaşına gelince onlar yuvalarına,okullarına ben işe
hayallere bak hayallere
bugun 10.gunum sol kasığımda batma var ya yumurtlama gunum yada soğan suyundan
hiimmm anladim tatlim dogru soyluyosun kan testi yaptir kan sayimin olculsun ama ya hemen belli olmassa ilac alma bence yine sen dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?